VAŠ KRAJ

onda idi na dušanovac ili voždovac. oni kažu da su najjači.

Sad skoro mi je svekar pricao kako su se tabali oni sa Vozdovca sa onima sa Dusanovca... Njegov brat jos pamti kako je dobio zutu bojicu i kako su ga pretresala neka braca sa Dusanovca, kod skole, i kako je molio boga da dobije batine bolje nego da mu uzmu tu bojicu...

Za utovar uglja-definitivno ti sa Dusanovca :)

pazi ovo nekome je lepa karaburma,mirijevo,strasno...
najjaci kraj je savski venac i to bivsi zapadni vracar,bivsa opstina pripojena opstini topcidersko brdo i savamaloj u opstinu savski venac

pazi ovo nekome je lepa karaburma,mirijevo,strasno...
najjaci kraj je savski venac i to bivsi zapadni vracar,bivsa opstina pripojena opstini topcidersko brdo i savamaloj u opstinu savski venac

A jes' ti nekad bio u mirijevu? Ako nisi nemoj da smaras. Ja znam svaki milimetar ovog naselja, + imam psa kojeg setam prilicno, i ovde je fenomenalno za setnju, za koju inace mozes da biras da li ces u naselju ili po livadama/njivama. Jedino sto fali je neka reka.
Inace bivsi decko moje drugarice koji zivi na dedinju se odusevio kad je jednom dosao sa njom ovde.

A jes' ti nekad bio u mirijevu? Ako nisi nemoj da smaras. Ja znam svaki milimetar ovog naselja, + imam psa kojeg setam prilicno, i ovde je fenomenalno za setnju, za koju inace mozes da biras da li ces u naselju ili po livadama/njivama. Jedino sto fali je neka reka.
Inace bivsi decko moje drugarice koji zivi na dedinju se odusevio kad je jednom dosao sa njom ovde.

jesam,smaras ti ti svojim naseljem,izvini sto si se uvredio-la ali tako je, u svakom naselju moze da se seta pas,oko cega se ja raspravljam....:roll:..njive,ej

Decko, nemas pojma, ali nema veze. I jesi me uvredio jer si ispljuvao moje misljenje i moj ukus. Ovde je rec o tome koji se kraj kome svidja. A ti si se poneo vrlo nepristojno i nekulturno. Ali dobro, to govori samo o tebi.
Toliko o tome.
Dovidjenja.

o boze kako nekom moze novi beograd da bude najlepsi deo grada,to je kao da kazes da je cockney(istocni deo)najlepsi deo londona,po meni je banovo brdo najbolji deo grada,mozda nije najlepsi ali je najidealniji.

Back