VAŠ KRAJ

Ljudi dižite ovu temu da nam ne lupe katanac. Voleo bih da se jave ljudi koji nešto znaju o sledećim stvarima.
- da li će se u "Ivana Ribara" praviti stadion za atletiku ili će postaviti kontejnere za romsko naselje.
- hoće li se put koji ide kroz Bežanisku i Vinogradsku sastaviti sa obilaznicom koja ide preko ostružničkog mosta.
- kada će se početi praviti most preko Ade.
- do kada je planirano da se završi akva park
- šta će biti sa "Jocinom adom"
Hajde da pišemo postali smo jedno od najatraktivnijih naselja u gradu.

pišite, pišite...katanac nam ne gine.
Najbolje da opletemo po nekom. Recimo po onima što su postavili vertikalnu i horizontalnu saobraćajnu signalizaciju i napravili nepotrebnu gužvu na semaforu kod Kineza i na raskrsnici Bulevar ANOJ-a i Omladinskih brigada (kod crkve i Perpera). A vrh je kad saobraćajna policija sa radarom stoji u Jurija Gagarina u kojoj nema ni jednog znaka ograničenja brzine barem ga ja nisam video ako neko jeste neka mi kaže gde je. Zeleni talas je misaona imenica za nadležne.

pa piši im, onda. mene to ne pogađa. voše me pogađa nenormalna gužva u busevima do delta kitija, pa ću da se žalim diši gsp-a. to, koliko čekam na semaforu...nije važno, jer uvek nešto blejim...

čekaj da se privatizuje GSP onda neće raditi prugu i most iz tri puta u tri godine nego odjednom i to za tri meseca a možda će pojačati linije gde ima najviše sveta a dotle "ne lipši magarče do zelene trave"

nema čekanja...pišem u ponedeljak. količina ljudi koja ulazu u bus kod kitija i izlazi na istoj lokaciji je toliko da moraju sve linije na tom potezu da se pojačaju.

Heh... taj film nece da poste... pa jos kad se 2009. useli tih 2000-2500 stanova... Pa kad oni krenu da idu na posao, u skolu... Morace da im naprave novu telefonsku centralu, da dupliraju gsp - mozda i neku novu liniju uvedu, mozda naprave i novu osnovnu skolu???

A cujem da ce preko puta Cityja (preko Jurija Gagarina) da se gradi neko cudo... Dali zakup zemljista na 99 godina :shock:

Ispada kao da su od '48 do 2000 zauzeli samo pola NBG... pa sad za 10-15 godina ce da totalno pupune citavu drugu polovinu...

Eto bas pregledam neke novine, od 2007. pre par meseci... U blokovima 25 i 26 ce da 'nakace' 4 poslovne kule (2+2) vise od ck tj. pc usce...
Niti ih volim ni ne... ali smetace areni ipak... Ako gledamo na karti.

Auu a ja radim u građevinskoj firmi biće para a poso mi blizu mogu da se pozdravim sa godišnjim odmorom, vikendima, adom i sremskim kanalima ako nestanem znači da sam upao u beton naće me neki arheolog za jedno MMCCCXXVII godina.

Back