Vaš kolektiv

Radim u školi. Okružuju me razne vrste kompleksaša. Toliko sujete na jednom mestu, a među intelektualcima. Međutim, trudim se da budem dobra sa svima, i na distanci, koliko je to moguće. Ne živim u tom mestu, tako da sam večita enigma za pojedine koleginice. Većina njih me je posetila u mom stanu, što je kao normalno da svrate kada dođu u veliki grad, iako ja i ne znam gde oni žive. Po aktivima se dele u klanove, dva sindikata su večiti rivali. Bolji kontakt ostvarujem s kolegama nego s koleginicama, oni bar nisu tračare.

Jako mi je bitno kakvim ljudima sam okruzena na radnom mestu, jer htela ili ne osudjena sam na njihovo drustvo pola dana...provodim vise vremena sa njima nego sa muzem.
Obzirom da sam ja po prirodi vesela i uvek spremna na salu, jos nisam imala negativnih iskustava.Iz ljudi izvlacim samo ono sto je najbolje u njima, lepo se druzimo i kvalitetno provodimo vreme na poslu.Cak i van posla vrlo cesto organizujemo razno razna druzenja, sedeljke i pijanke :zper:

Vidim da je tema posećena, ali je malo odgovora. Možda zato što je veliki broj nezaposlenih? Smatram da pitanje može da se odnosi recimo i na odeljenje u školi, grupu na faksu...

Моја фирма има среће да је менаџер који прима људе одрадио свој посао за медаљу. Од 40ак колико нас има, нико ни са ким није у свађи, а ситна говоркања спадају у тешке преступе :)

Иначе, добра атмосфера је јако битна. Ипак на послу проводимо добар део својих живота...

Kakvi vas ljudi okružuju na radnom mestu? Kako ste prihvaćeni?
Koliko vam je uopšte bitno kakvi su ljudi sa kojima radite?

Meni je to vrlo važno, nekada čak i važnije od cifre koju ću zaraditi....jer kad imaš pozitivno radno okruženje onda ti je milina da radiš....veruj mi znam iz iskustva....hoću reći da novac jeste važan ali važni su i ljudi sa kojima radiš.:)

Back