- Poruka
- 33.624
De_Sisti:priznajem da su ti dobri grafiti sa xenini.com ali Ademe covece, pogledaj sta sam podvukao iz tvog posta... shvatas li ti da su na kosovu i metohiji stradali i srbi civili i to ne od petardi nego od tvojih iz OVK a njome nisam komandovao ja nego Taci, Ceku, Haradinaj i slicni olosi... gde su srbi iz prizrena, peci djakovice, urosevca, pristine? koliko je samo ljudi ubijeno otkako vi imate vlast\?
ako je tacno da su oni ubili nekoga, ko treba da dokaze to??? ne ulazim u prognoze, ali ako ste vi ti koji bi sudili, vi biste osudili oko dva miliona albanaca za terorizam, kriminal, itd. zasto bih ja verovao vama??? nismo ni mi vas osudjivali, ili hrvati ili bosnjaci, mislim na krupne ribe, a ove sitnije su bile osudjivane, tada nisam bio clan foruma tako da nisam ni komentarisao ta sudjenja, iako verujem da ste uvek mislili da se albanac premalo osudjuje, a srbin bas i vise nego sto zasluzuje. po meni je red da se nekom dokaze krivica, pa posle mozemo komentarisati da li je osudjen adekvatno pocinjenim zlocinima ili ne.