Varljivo leto

De_Sisti:
priznajem da su ti dobri grafiti sa xenini.com ali Ademe covece, pogledaj sta sam podvukao iz tvog posta... shvatas li ti da su na kosovu i metohiji stradali i srbi civili i to ne od petardi nego od tvojih iz OVK a njome nisam komandovao ja nego Taci, Ceku, Haradinaj i slicni olosi... gde su srbi iz prizrena, peci djakovice, urosevca, pristine? koliko je samo ljudi ubijeno otkako vi imate vlast\?

ako je tacno da su oni ubili nekoga, ko treba da dokaze to??? ne ulazim u prognoze, ali ako ste vi ti koji bi sudili, vi biste osudili oko dva miliona albanaca za terorizam, kriminal, itd. zasto bih ja verovao vama??? nismo ni mi vas osudjivali, ili hrvati ili bosnjaci, mislim na krupne ribe, a ove sitnije su bile osudjivane, tada nisam bio clan foruma tako da nisam ni komentarisao ta sudjenja, iako verujem da ste uvek mislili da se albanac premalo osudjuje, a srbin bas i vise nego sto zasluzuje. po meni je red da se nekom dokaze krivica, pa posle mozemo komentarisati da li je osudjen adekvatno pocinjenim zlocinima ili ne.

adem_ks:
ako je tacno da su oni ubili nekoga, ko treba da dokaze to??? ne ulazim u prognoze, ali ako ste vi ti koji bi sudili, vi biste osudili oko dva miliona albanaca za terorizam, kriminal, itd. zasto bih ja verovao vama??? nismo ni mi vas osudjivali, ili hrvati ili bosnjaci, mislim na krupne ribe, a ove sitnije su bile osudjivane, tada nisam bio clan foruma tako da nisam ni komentarisao ta sudjenja, iako verujem da ste uvek mislili da se albanac premalo osudjuje, a srbin bas i vise nego sto zasluzuje. po meni je red da se nekom dokaze krivica, pa posle mozemo komentarisati da li je osudjen adekvatno pocinjenim zlocinima ili ne.

kenjas ademe... da lli je ijedan sud u nemackoj pre kraja ww2 osudio hitlera za ubistva jevreja? da li ocekujes da sudovi koji na KiM sigurno nisu nezavisni imaju interesa i petlje da se upuste u istrazivanje ratne pozadine navedeenih "komandanata"

inace hag je obustavio dalje istrage vec odavno

ljuta_mamba:
ma ne Adi,nekazem ja da su oni zlocinci...mislim Taci,nije on nikoga bio,izdao neko direktno naredjenje ali......

zanima me,a i ti i ja znamo odgovor......a i celo kosovo

ko je taj covek? odakle je dosao na kosovo i kada ? ko ga je poslao?
sta je radio i cime se bvio pre ovoga posla kojim se sada bavi?

eto samo to,nisam hteo ja neku veliku polemiku,niti da pljujes po bilo kome,a bilo bi i glupo,ali eto,te nke osnovne,koje u interesantne,a n hag niti vi niti bilo ko pise o njima....ili dali sme ???

vi ne,jer bi textopisac dobio rafal po kuci u toku noci iz kola

a hag i zapad nikako,jer su to njihovi saveznici,pa kako ponuditi scitaocima stivo da u ljudi iz KLA potencijalni zlocinci,maltene nita bolji od srba,od kojih su ih branili,bombardovali i prikazvali u vestima kao romanticne gerilce iz vremena che gevare

nista ja ne pljujm,niti ocekujem da ti pljujes,ali eto,daj neku informaciju,ove znas sigurno,sto te pitah

mogu ti reci puno rekla-kazala cinjenica o njemu. ja nikada nisam o njemu cuo pre rata, niti ni o jednom vaznom politicaru, mislim na ove mladje, koje je "rodila borba" doduse po novinama se cesto pise o skandalima nekih iz vrha kosovske politikem, ali ... ko je cuo o titu pre WWII,ne kazem da nije postojao ali.... ako cemo o tome sta su uradili posle rata, milsim na politickom planu to mozemo, ali to je nesto sto vas ne interesuje.tako da...

ljuta_mamba:
ma ne Adi,nekazem ja da su oni zlocinci...mislim Taci,nije on nikoga bio,izdao neko direktno naredjenje ali......

zanima me,a i ti i ja znamo odgovor......a i celo kosovo

ko je taj covek? odakle je dosao na kosovo i kada ? ko ga je poslao?
sta je radio i cime se bvio pre ovoga posla kojim se sada bavi?

eto samo to,nisam hteo ja neku veliku polemiku,niti da pljujes po bilo kome,a bilo bi i glupo,ali eto,te nke osnovne,koje u interesantne,a n hag niti vi niti bilo ko pise o njima....ili dali sme ???

vi ne,jer bi textopisac dobio rafal po kuci u toku noci iz kola

a hag i zapad nikako,jer su to njihovi saveznici,pa kako ponuditi citaocima stivo da u ljudi iz KLA potencijalni zlocinci,maltene nita bolji od srba,od kojih su ih branili,bombardovali i prikazvali u vestima kao romanticne gerilce iz vremena che gevare

nista ja ne pljujm,niti ocekujem da ti pljujes,ali eto,daj neku informaciju,ove znas sigurno,sto te pitah

Adi,brate,pusti se ratnih zlocina,nije to poenta,pitah te prvo ovo...politicar,politicka tema na politickom podforumu,ratnim zlocinima nije ovde mesto,ajd mi pojani ovo,eto,zanima me ko coveka,svasta sam cuo,a neznam jeli istina o njemu

pazi,ja sam cyuo da je poslat iz amerike,od strane jakih albanskih igraca koji drmaju njujorkom,i amerikom
pojavio se volsebno,nje imao nikakvog udela u predratnoj politici,istisnuo je sve politicare koji su postojali pre njega,Rugovi su odali pocast mestom predsednika,jer je on bio simbol te albanske borbe,tu nema reci,ali da ga je istisnuo iz sveta politike tada,jeste....sve osim demacija,koji je dobio neku smesnu ulogu portparola uck

ja sam znaci cuo da je dosao iz amerike na kosovo,po nalogu,i da je jednostavno preuzeo da vodi sve buduce operacije eto,jeli istina...pritom da je u americi bio clan albanske mafije,koja ga je navodno i poslala na kosovo

jeli postoji dole takva teorija

De_Sisti:
kenjas ademe... da lli je ijedan sud u nemackoj pre kraja ww2 osudio hitlera za ubistva jevreja? da li ocekujes da sudovi koji na KiM sigurno nisu nezavisni imaju interesa i petlje da se upuste u istrazivanje ratne pozadine navedeenih "komandanata"
recimo da si u pravu, ali cisto sumnjam da je taj sud koji vas osudjuje [i hrvate i bosance i neke od nas] ne sme da sudi jednom thaciju, cekuu ili... pa kad je mogao milosevicu, gotovini i sta ja znam kome sve, zasto bi se on plasio thacija a???? [/QUOTE]

inace hag je obustavio dalje istrage vec odavno [/QUOTE]

kakve to veze ima, oni koji su krivi [protiv kojih je bilo dokaza] se traze i dan danas

ljuta_mamba:
pazi,ja sam cyuo da je poslat iz amerike,od strane jakih albanskih igraca koji drmaju njujorkom,i amerikom
pojavio se volsebno,nje imao nikakvog udela u predratnoj politici,istisnuo je sve politicare koji su postojali pre njega,Rugovi su odali pocast mestom predsednika,jer je on bio simbol te albanske borbe,tu nema reci,ali da ga je istisnuo iz sveta politike tada,jeste....sve osim demacija,koji je dobio neku smesnu ulogu portparola uck

ja sam znaci cuo da je dosao iz amerike na kosovo,po nalogu,i da je jednostavno preuzeo da vodi sve buduce operacije eto,jeli istina...pritom da je u americi bio clan albanske mafije,koja ga je navodno i poslala na kosovo

jeli postoji dole takva teorija

preveliku si mu ulogu dodelio, jeste da je predsednik druge po brojnosti partije, ali ne bih rekao da su tvoje tvrdnje tacne. doduse o titu se i dan danas prica da je bio bla bla bla ali tosu samo price. inace sam a i dalje ceni haradinaja po tome sta je uradio u posle ratnom periodu za zblizavanje srba i albanaca i ostalih. bio je ubedljivo najaktivniji igrac kosova po tom pitanju. sto se demacija tice, on je samo jedna figura saimenom koju drugi iskoriscavaju, to je moje misljenje

adem_ks:
recimo da si u pravu, ali cisto sumnjam da je taj sud koji vas osudjuje [i hrvate i bosance i neke od nas] ne sme da sudi jednom thaciju, cekuu ili... pa kad je mogao milosevicu, gotovini i sta ja znam kome sve, zasto bi se on plasio thacija a????

inace hag je obustavio dalje istrage vec odavno

kakve to veze ima, oni koji su krivi [protiv kojih je bilo dokaza] se traze i dan danas

Samo se svedoci ubijaju, kidnapuju ili se ucenjuju životima članova porodica.
Znam te albanske fore Ademe. Zna ih i Karla ali teško je sa vama.
Zato ste i najbolji trgovci heroinom na svetu, a polako usavršavate
i belo roblje i oružje.
Nek samo cveta biznis. Mora i onih 70 procenata nezaposlenih
na Kosovu od nečeg da živi.

Dikan:
Samo se svedoci ubijaju, kidnapuju ili se ucenjuju životima članova porodica.
Znam te albanske fore Ademe. Zna ih i Karla ali teško je sa vama.
Zato ste i najbolji trgovci heroinom na svetu, a polako usavršavate
i belo roblje i oružje.
Nek samo cveta biznis. Mora i onih 70 procenata nezaposlenih
na Kosovu od nečeg da živi.

znaci svedoka nema a vi sve znate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma Albansko drushtvo je strashno uznapredovalo u zadnjih 8 godina..prichao je vec bAdem o tome na drugim temama.
Sve jednospratnice su danas dvospratnice sa tendencijom dozidavanja i 3.sprata i sateljit antena je na svakom krovu.

Derer:
Ma Albansko drushtvo je strashno uznapredovalo u zadnjih 8 godina..prichao je vec bAdem o tome na drugim temama.
Sve jednospratnice su danas dvospratnice sa tendencijom dozidavanja i 3.sprata i sateljit antena je na svakom krovu.

kada sam to pricao mislio sam na kaznu tim piromanima. znaci ja bih njih kaznio tako sto bih i naterao da gledaju sta je nastalo od tih zapaljenih kuca. vise ne bi nikada palili :lol: :lol: :lol:

adem_ks:
kada sam to pricao mislio sam na kaznu tim piromanima. znaci ja bih njih kaznio tako sto bih i naterao da gledaju sta je nastalo od tih zapaljenih kuca. vise ne bi nikada palili :lol: :lol: :lol:

uh,ademe,sad mi nesto na vrh jezika,ali necu da se mesam,jer znam o cemu govoris,a nije u redu zafrkavati se na taj racun,i sa takvim stvarima

Back