- Poruka
- 43.638
Ne varam al sam zato mnogo ljubomoran![]()
Eto razloga sto su te napustale
Schade
Medjutim to se može srediti uz dobru terapiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne varam al sam zato mnogo ljubomoran![]()
E ti se razumeš u psihologiju ko Marica u k. k.Eto razloga sto su te napustale
Schade
Medjutim to se može srediti uz dobru terapiju
E ti se razumeš u psihologiju ko Marica u k. k.
Pa ne, ti si mene 'psiholoski analizirala", kao ja kad bih pokušao da vozim avionŠta je ovo ? Pokušaj da se tvoj problem svede na salu uz prebacivanja lopte na druge ?
Pa ne, ti si mene 'psiholoski analizirala", kao ja kad bih pokušao da vozim avion
Мени сад да нудиш прелепо тело и милион швалерки.......ја бих више волео једну и непоновљиву (за мене).Ima muškaraca koji ne vole da menjaju žene. Zamisli
Између Ужица и Пожеге.A čuj u tvoje selo je prevara čim svane zora i ona sanjiva otvori oči
Maj god ne
Dje se to selo nalazi ?
To je to brateМени сад да нудиш прелепо тело и милион швалерки.......ја бих више волео једну и непоновљиву (за мене).
Šta te svrbi što sam AfD?Sve je bilo dobro dok nisu kazao da si član afd-a
Tog momenta ist das Kind in den Brunnen gefallen
Gud baj
Verovatno....prevara..šta je to ustvari![]()
hah bice da si grande grešnik cim si sebi dao korisnicko ime "veliki grešnik"Verovatno....
Ja koji imam burmu osetim emocju prema tudjoj ženi,doživimo exploziju strasti,vidimo se tajno još koji put i razidjemo a onda po nama i našoj vezi počnu da pljuju,morališu nezadovoljne,razočarane,prazne žene,slabi,nesigurni,bezlični muškarci.
Kriv sam,grešan sam...![]()

al zato imaš perfektno čiste bele čarapiceVerovatno....
Ja koji imam burmu osetim emocju prema tudjoj ženi,doživimo exploziju strasti,vidimo se tajno još koji put i razidjemo a onda po nama i našoj vezi počnu da pljuju,morališu nezadovoljne,razočarane,prazne žene,slabi,nesigurni,bezlični muškarci.
Kriv sam,grešan sam...![]()
Koje,uzgred budi rečeno mirišu,kao i sve na meni za razliku od....al zato imaš perfektno čiste bele čarapice
ma jašta kad ti ih žena iskuvava na 60 stepeni,da zna da ebeš udate po komšiluku,iskuvala bi tebeKoje,uzgred budi rečeno mirišu,kao i sve na meni za razliku od....![]()

Muškarci uopšte ne odmeravaju ništa sa strane i sve su žene nevine u lakat.vic vezano za prevaru
Muž i žena spavaju u krevetu kad se u sred noći začu neka buka.
Žena se trgne, uplaši i povika:
- Jao to mora da je moj muž!
Muž kada je to čuo iskoči iz kreveta i trkom pobeže kroz prozor.
Vraća se on posle 2 minuta besan i izgreban, te kaže svojoj ženi:
- Objasni ti meni Šta ti znači to ..mora da je moj muž?!
- Objasni ti prvo meni što si se uplašio i pobegao?

Neobicna mi je ovakva dimenzija...bar meni,nije bliska...Mirno spavam. Ako se volimo povremeni sex kao sport nas neće razdvojiti. Mene i tog nekog.... Ako ne valjamo, i treba da nas rastavi.

i vi stvarno mislite da je neka veza toliko jaka i da ne postoji šansa za vanredni izlet van gnezda