Kao prvo, bolje da pesmu pevaju na nasem, bar Evropa nece cuti onu glupost od teksta, ono sa brdjankama, sarplaninkama i tako tim budalastinama.
Drugo, crnogorci su taaaaaaaaaako bili providni sa namestanjem, da mi je muka bilo sta da komentarisem. Bar su mogli da obezbede postenu salu sa publikom. Da li je moguce da u Podgorici ne postoji jedna dvorana u koju moze da stane bar 200 ljudi?
Trece, pesmi i toj grupi zelim pocasno predzadnje mesto, ako i dotle stignu.
Pa nisam mogla da verujem kad sam videla onog malog sto kao svira violinu. Kao da je prvi put uzeo u ruke.
Iskreno, nisam bila odusevljena pesmama, ali Jelena Tomasevic bi mnogo bolje prosla od njih. Bar sledece godine ne bismo opet morali da prolazimo kvalifikacije.
I jos jedna stvar koja je zaista zabrinjavajuca. Ja ne mogu da ukapiram mozgove koji na sav glas hvale Ognjana Radivojevica, i onu pesmu (ako se to uopste moze nazvati pesmom). To je obicno tandrkanje u onaj bubanj/dobos, neko kvazi-pevanje, i gomila "manekenki" sa trubama u rukama koje vrckaju oko doticnog. A jos je vise zabrinjavajuce sto su neki silni profesori na Akademiji toj pesmi davali poene, i to ne sitne, vec po 10 i 12. Mislim da 50% ljudi sa zdravim razumom, civilizovanim ponasanjem, i bas malo sluha povracaju na "Hajde Cico".
Ajde sad... ocekujem da me uhvatite na noz