Varanje kao Fantazija

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.736
Ako ste se nekada našli u braku ili vezi da li je bilo trenutaka da maštate (seksualna fantazija je u pitanju) o tome da prevarite partnera/partnerku?
Dakle u pitanju je fantazija, a ne da tako nešto uradite bez znanja druge strane.

Pa ja cesto fantaziram da sam sa nekim bisex parom ili trio zenski na jedrenju , ono krene sunce, sve i svasta i da je moja zenska tu kako sedi i gleda kako se svi valjamo na gomili i da mi sikce napaljena: ssss kote, sss kotinou.

Neka fantazija:
Izađem u kafić i priđem devojci nekim glupim upadom tipa šta piješ?
I ako to prođe kažem da imam devojku kod kuće, a ovako tražim avanturu za veče.
Njena reakcija: Zašto bi varao devojku?
Ja: Previše je cenim da bih joj radio ono što imam na umu tebi da radim

Ili tako nešto...

A pa da.. Ima parova koji se međusobno lože tako što govore šta bi radili sa nekim drugim.. Kao zajedničke fantazije. Zašto ne bi bile samo kod jedne osobe? To je barem uobičajeno.
Slično je bilo u mojoj protekloj vezi, devojka i ja bi pričali šta bi radili sa drugima i time se dodatno napaljivali. Bude onaj momenat a kako bi mu to radila, a kako bi ti njoj to radio, da demonstracija u praksi 😉

Van toga za mene najbolje iskustvo sa jedom ex partnerkom je bilo da se nalazimo u kafićima, ne poznajemo se pa krene jedno da muva drugo - ali nadrealno kao da je neka filmska priča čisto da bi se konobari šokirali 🤣

Ako ste se nekada našli u braku ili vezi da li je bilo trenutaka da maštate (seksualna fantazija je u pitanju) o tome da prevarite partnera/partnerku?
Dakle u pitanju je fantazija, a ne da tako nešto uradite bez znanja druge strane.
oba partnera imaju take fantazije u glavi. Samo, ako je ta fantazija trajnija, pocece i realizacija te fantazije...........bez znanja druge strane.

oba partnera imaju take fantazije u glavi. Samo, ako je ta fantazija trajnija, pocece i realizacija te fantazije...........bez znanja druge strane.
Kod nekog da kod nekog ne, primera radi imao sam u vezama situacije/mogućnosti da prevarim partnerku (same veze su bile bez neke budućnosti...).
Nisam tada varao i radio stvati iza njihovih leđa, ne zbog toga što sam moralan (za informaciju nisam pobornik morala i sl. vrednosti) već zato što ne bih voleo da meni neko tako nešto uradi iza leđa.
Kao fantazija mi je ideja napaljiva, da se realizuje kontam da bi bilo meh (čuo sam iskustva od par osoba koje su to probale).

Kod nekog da kod nekog ne, primera radi imao sam u vezama situacije/mogućnosti da prevarim partnerku (same veze su bile bez neke budućnosti...).
Nisam tada varao i radio stvati iza njihovih leđa, ne zbog toga što sam moralan (za informaciju nisam pobornik morala i sl. vrednosti) već zato što ne bih voleo da meni neko tako nešto uradi iza leđa.
Kao fantazija mi je ideja napaljiva, da se realizuje kontam da bi bilo meh (čuo sam iskustva od par osoba koje su to probale).
ja sam probo,......... na pocetku dobio pljusku........potom je moja partnerka razmisljala o tome,..........i.........nije svet propao.

Samo jednom sam iz čiste obesti, bila sam jako napaljena na jednu situaciju, inače mi nije trebalo da maštam, sve o čemu sam mogla da maštam imala sam u svojim rukama
dobro ajde i ustima i svuda. :lol:

Back