VARAM DECKA...

• Začetnik teme Začetnik teme SNOWGIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo prvo definitivno i nije neka veza,nevidjate se niste iz istog grada... a ovo drugo je ocigledono ono sto ti treba,samo napred.Samo ovakve stvari se obicno vrate mozda ne odmah ali u nekoj blizoj ili daljoj buducnosti, sigurno!

sanjica:
Kakav si ti sovinista.....uzas..Pa zar nevidis da ne moze da se odluci...i jedan i drugi poseduju nesto sto joj se svidja.Ja ti preporucujem da odaberes onoga sa kim se osecas srecnije,ma sta to bilo.
To bi trebalo biti opravdanje na to sto radi?
Zene........

SNOWGIRL:
Osecam u njemu savrsen spoj {duhovni spoj}.Ali plasim se da sa njim vodim ljubav...prvo griza savesti...,drugo osecaj da ce se uprljati taj duhovni sinhronitet...U ostalom nisam ga videla "sto godina" i slabo pricamo o sexu...uglavnom su u pitanju neke knjige ..neka razmisljanja...neki osecaji.Sta ciniti sada...kada je sve TAKO komplikovano...?????

uopste nije komplikovano... nadji nekog treceg... u kome ces pronaci obe osobine... malo je teze naci takvog ali vredi! Osecaj kada si sa nekim koji te kompletno ispunjava je neopisiv!

SNOWGIRL:
Osecam u njemu savrsen spoj {duhovni spoj}.Ali plasim se da sa njim vodim ljubav...prvo griza savesti...,drugo osecaj da ce se uprljati taj duhovni sinhronitet...U ostalom nisam ga videla "sto godina" i slabo pricamo o sexu...uglavnom su u pitanju neke knjige ..neka razmisljanja...neki osecaji.Sta ciniti sada...kada je sve TAKO komplikovano...?????

uopste nije komplikovano... nadji nekog treceg... u kome ces pronaci obe osobine... malo je teze naci takvog ali vredi! Osecaj kada si sa nekim koji te kompletno ispunjava je neopisiv!

SNOWGIRL:
Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....
pa zar nije logicno da nadjes jednog koji ima osobine i prvog i drugog?
sta si ti u horoskopu a sta su oni, pa cu ti reci gde je problem...mora da je jedan mozda rak ili vaga a drugi ovan ili vatreni neki znak???

Tya:
1.gif

lieb24.gif

Tako nekako?
Bezobraznice...

Nego, draga Snjegovita devojčice, svaki od tvojih dečaka posebno, nije ti dovoljan. Uzimaj od obojice ono što ti treba dok ne nađeš trećeg koji će biti kompletniji. Ostavi savest popovima, ne odbacuj ta mala zadovoljstva koja ti život daje na kašičicu...
I, molim te, piši "ne mogu"...

reality:
Sta se palis da imas dva decka.Prvi ti je drug s' kojim se igras"momka i devojke",a s' drugim se samo kreses.Draga moja,ti nemas decka!!!!

Moram da se slozim sa gore navedenim kometarom. Snjeguljice, obrati paznju na moj prethodni komentar. Ako volis bilo kog od njih dvojice, moras se odluciti sta ti vise treba. Ovako u principu pokazujes koliko nisi fer i koliko ih zapravo NE volis. Odluci sta hoces. Sto pre

SNOWGIRL:
Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....
Ne volis ti ni jednog, ni drugog... Jednostavno, svaki od njih ispunjava ti jedan dio, koji ti je potreban...
Ono sto je najbolje za tebe jeste to nadjes treceg koji ce sam da ti pruzi sve ono sto ti sad dvojica pruzaju...
Vjeruj, znam... Bila u slicnoj situaciji, odlucila se za jednog i pogrijesila... Uvijek mi je nedostajalo ispunjenje i onog drugog dijela...Srecno...

reality:
Sta se palis da imas dva decka.Prvi ti je drug s' kojim se igras"momka i devojke",a s' drugim se samo kreses.Draga moja,ti nemas decka!!!!
Alo ljudi sta joj to radite, nas takvih ima jos. Ja imam decka, dugu i ozbiljnu vezu koja bi trebala da se zavrsi brakom, i ne igramo se momka i devojke! Drugi se skoro pojavio, ponudio nesto novo i zanimljivo, opasno i tajno. On zna za prvog, a medju nama nema sexa, tako da se ne kresemo, pa sta sad reci? ko se ne nadje u slicnoj situaciji, o tome ne moze ni da sudi!

SNOWGIRL:
Ma ja sam bre ***** najgora!!! Pukla sam sa mozgom...

Alo devojko, iskuliraj se malo!!! To skurvanjem veze nema, ali ako nastaviš ovako da kinjiš sebe pući ćeš definitivno... Šta god da misliš ili osećaš oko svega ovoga, to nije razlog da prebacuješ sebi na ovakav način!
Ljudi su u pravu kada ti kažu da ti u stvari i nemaš dečka jer obojica, svaki za sebe, daleko su od onoga što ti u vezi treba. Trenutno se igraš i ispituješ stvari, pokušavaš da shvatiš šta ti zapravo treba. Nikada sebe nemoj osuđivati na ovakav način, obezvređuješ sebe u sopstvenim očima samo zbog primitivnih provincijalnih i licemernih moralnih normi!!!! Ti sama bitnija si od svih tih normi! Zato nakrivi šajkači i opuštenije kroz život!!!! :wink:

Anonymous:
reality:
Alo ljudi sta joj to radite, nas takvih ima jos. Ja imam decka, dugu i ozbiljnu vezu koja bi trebala da se zavrsi brakom, i ne igramo se momka i devojke! Drugi se skoro pojavio, ponudio nesto novo i zanimljivo, opasno i tajno. On zna za prvog, a medju nama nema sexa, tako da se ne kresemo, pa sta sad reci? ko se ne nadje u slicnoj situaciji, o tome ne moze ni da sudi!
Upravo tako

SNOWGIRL:

Ma da li si ti normalna! Samo teraj dalje i polako, sve ce to da se slozi na svoje mesto! Meni nekada pomaze, u takvim situacijama, da prebrojim i stavim na papir kako i za koliko dana su se ispodesavale stvari i tada ces videti da je sve to (verovatno "brzo"). Biti ***** i varati/prevariti nekoga je kategorija u ocima drugih, a ipak si ti u tvojoj prici sebi najvaznija, zar ne?!

SNOWGIRL:

Daj malo, ovom prvom nesretniku, da te fircne, a spusti na zemlju ovog drugog, kabadahiju. Malo... Trajno resenje ti je da nadjes treceg. Ajd' u zdravlje

.....i prodje tako neko vreme...ja cini mi se "bolje vidim " mnoge stvari sada....Onaj sa kojim imam savrsenu umnu komunikaciju po svemu sudeci izgleda da isuvise zivi u "svetu snova".Mislim zivim i ja u tom svetu ,ali pravim granicu...I tako on vec zeli da se vencamo...videli se nekoliko puta...A ovaj drugi pak...on...vidim voli me ,sve bi ucinio za mene..i cini dosta toga....Ali ,bre...mnoogo je realan...to me malo nervira.Nema neki carobni svet snova...,a meni to mnoogo treba.I jbg nemam pojma,dal je bolje da sa onim prvim tonem i kozna sta sve otkrijem u svetu unutar mene...ili da sa ovim drugim tripujem stalno kako je zivot sranje i kako se snovi neostvaruju.. ja opet nebi da me neko ubije u pojam,a nebi ni da zivim samo u nekim mastanjima.Ma mislim da je najbolje da nebudem ni sa jednim ni sa drugim...a onda pomislim...ma nedostajali bi mi.Jbg.nemam pojma :roll:

Ja mislim da to sto ti radis sa sobom i ta dva momka nije u redu i da treba prekinuti sa tim. :wink: To jest sa prvim ili drugim, ili sa oba pa da nadjes nekog treceg koji ima sve ono sto ova dvojica tebi pruzaju/ili ne pruzaju i tako ih zaboravis ih.

mislim da nema potrebe da se toliko cima i razmislja sta ce, a svakim danom se vezuje za obojicu sve vise i na kraju ce se desiti ko zna sta...bolje sada da odluci, ma kako komplikovano to bilo, sta sad, na kraju i nema sta da izgubi uvek moze da ostane sa onim drugim zar ne?! :!:

Lepo ti uzmes jednog pod jednu ruku, a drugog pod drugu i pravac udaja! Sta bi ti falilo da imas dva muza? Kad moze jedan seik da ima po 17 zena, sto ti ne bi mogla da imas dva muza?

SisaDaPimp:
SNOWGIRL:

Hvala bogu da si provalila!

Ne mogu da podnesem kad neko vara, ne kapiram kako neko moze da prodaje spiku volim oba bla bla ma daj.. Srce kad voli voli jedno.. Ne kapiram chemu varanja cemu sta, jbt.. Ma necu se zamaram ovim..

E da slazem se sa covekom u pravu je. Boli glava od ovoga, strasno...

Vidim da ti nijedan ne odgovora,to si sama napisala:jedan je previše realan,drugi sanjar.
Onda se nemoj vezati ni za jednog ,ni drugog jer što više zavlačiš situaciju,sve to postaje navika i bit će ti teže.Ne osuđujem te,ali nemoj ih zavlačiti jer možda ti se sve to odbije o glavu.

Back