S
srebro
Gost
E pa ribo što si zamesila to ćeš da pokusaš... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
======================================================Margott:upoznaj ih medjusobno,i reci kako su ti obojica dragi,i da zelish da zadrzish obojicu,pa se onda sa ovim shto te sexualno odrzavA igraj mame i tate,a ovaj izgubljeni nek vam bude,k'o bajagi,siiiin!a,shta mislish?!
![]()
![]()
![]()
![]()
======================================================Margott:upoznaj ih medjusobno,i reci kako su ti obojica dragi,i da zelish da zadrzish obojicu,pa se onda sa ovim shto te sexualno odrzavA igraj mame i tate,a ovaj izgubljeni nek vam bude,k'o bajagi,siiiin!a,shta mislish?!
![]()
![]()
![]()
![]()
ewo trudim se da se postidim i pocrvenim...al neshto netje!Zak:======================================================Margott:upoznaj ih medjusobno,i reci kako su ti obojica dragi,i da zelish da zadrzish obojicu,pa se onda sa ovim shto te sexualno odrzavA igraj mame i tate,a ovaj izgubljeni nek vam bude,k'o bajagi,siiiin!a,shta mislish?!
![]()
![]()
![]()
![]()
My respect. 8)
eh...ewo odshtampaj neki moj post umesto autograma da se ne cimam!Zak:======================================================Margott:upoznaj ih medjusobno,i reci kako su ti obojica dragi,i da zelish da zadrzish obojicu,pa se onda sa ovim shto te sexualno odrzavA igraj mame i tate,a ovaj izgubljeni nek vam bude,k'o bajagi,siiiin!a,shta mislish?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu li da dobijem tvoj autogram.![]()
Valjda :?srebro:Imbecila ima na obe strane....leptirica:Tipično muškokorisnichko IME:ej ja varam devojku!
i potpuno mi je OK!![]()
![]()
SNOWGIRL:Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....
SNOWGIRL:Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....
Anonymous:I ja trenutno imam dvojicu i nevidim neki veliki problem u tome.
Prvi nezna nista a drugi zna za prvog.
Jos uvek nije pocela savest da me grize a mislim da do toga nece ni da dodje.
Razmisli lepo i shvatices da bi svaki od njih to isto tebi uradio samo ako bi mu se ukazala prilika.
Anonymous:I ja trenutno imam dvojicu i nevidim neki veliki problem u tome.
Razmisli lepo i shvatices da bi svaki od njih to isto tebi uradio samo ako bi mu se ukazala prilika.
pa vidi snezna i ja imam slican problem samo sto ...nisam u istoj poziciji kao ti ...nisam centar nego krilo i to levo .U stvari ja sam joj bivsi i znam za sadasnjeg ...sve je tako konfuzno da stvarno neznam sta da radim .Pocinjem da gledam drugacije na devojke da ti ja to lepo ispricam iz pocetka pa da vidis da nisi jedina a mozda si i moja bivsaSNOWGIRL:Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....

===================================================SNOWGIRL:Help me ...please....Imam veliki problem ,kada vam budem rekla osudicete me ...na to sam se vec pripremila....Ali ,ja ipak moram da kazem..Imam dva decka i volim i jednog i drugog (pitam se da li sam normalna)...Nisu iz mog grada..,zapravo oni su na potpuno drugacijim lokacijama...I problem je sto ne mogu da se odlucim sa kim da ostanem....uh..Problem je sto na jednog gledam kao na neku vrstu vizije ..gledam ga sa neznoscu i nekako materinski(uzas),zaista se cudno osecam.I sa njim nemogu da vodim ljubav ..nikako..nemogu ...A ovaj drugi me definitivno seksualno podize do zvezda ,ali dok sa njim razgovaram nemam taj carobni osecaj beskonacnosti....Sta da radim? .....
uh tek sad sam video ovo ludilo .......da li je moguce da je cyber space tako mali a tako punAnonymous:I ja trenutno imam dvojicu i nevidim neki veliki problem u tome.