rudy_kv
Aktivan član
- Poruka
- 1.206
Ma nadji treceg i resi stvar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNOWGIRL:.....i prodje tako neko vreme...ja cini mi se "bolje vidim " mnoge stvari sada....Onaj sa kojim imam savrsenu umnu komunikaciju po svemu sudeci izgleda da isuvise zivi u "svetu KAO snova".Mislim zivim i ja u tom svetu ,ali pravim granicu...I tako on vec zeli da se vencamo...videli se nekoliko puta...A ovaj drugi pak...on...vidim voli me ,sve bi ucinio za mene..i cini dosta toga....Ali ,bre...mnoogo je realan...to me malo nervira.Nema neki carobni svet snova...,a meni to mnoogo treba.I jbg nemam pojma,dal je bolje da sa onim prvim tonem i kozna sta sve otkrijem u svetu unutar mene...ili da sa ovim drugim tripujem stalno kako je zivot * i kako se snovi neostvaruju.. ja opet nebi da me neko ubije u pojam,a nebi ni da zivim samo u nekim mastanjima.Ma mislim da je najbolje da nebudem ni sa jednim ni sa drugim...a onda pomislim...ma nedostajali bi mi.Jbg.nemam pojma![]()
Viktorija:Iskreno nacices ti treceg, a za sada iskoristi dok mozes; Sta ces zivot nije savrsen. ne osudjujem te a vala netreba niko, jer su se sigurno bar jednom nasli u slicnoj situaciji.