VARAM DECKA...

• Začetnik teme Začetnik teme SNOWGIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SNOWGIRL:
.....i prodje tako neko vreme...ja cini mi se "bolje vidim " mnoge stvari sada....Onaj sa kojim imam savrsenu umnu komunikaciju po svemu sudeci izgleda da isuvise zivi u "svetu KAO snova".Mislim zivim i ja u tom svetu ,ali pravim granicu...I tako on vec zeli da se vencamo...videli se nekoliko puta...A ovaj drugi pak...on...vidim voli me ,sve bi ucinio za mene..i cini dosta toga....Ali ,bre...mnoogo je realan...to me malo nervira.Nema neki carobni svet snova...,a meni to mnoogo treba.I jbg nemam pojma,dal je bolje da sa onim prvim tonem i kozna sta sve otkrijem u svetu unutar mene...ili da sa ovim drugim tripujem stalno kako je zivot * i kako se snovi neostvaruju.. ja opet nebi da me neko ubije u pojam,a nebi ni da zivim samo u nekim mastanjima.Ma mislim da je najbolje da nebudem ni sa jednim ni sa drugim...a onda pomislim...ma nedostajali bi mi.Jbg.nemam pojma :roll:

...DAKLE ,DAVNO SE NISAM SLATKO NASMEJALA NA FORUMU ,KAO OVAJ PUT !
DEAR SNOWGIRL MENI JE CELA TVOJA SITUACIJA JAKO ZABAVNA ,A TAKVA BI I TEBI TREBALA DA BUDE!PREDPOSTAVLJAM DA SI MLADA ,PA STOGA I KAZEM:KADA CES DA MENJAS DECAKE AKO NE SADA? A I TO JE SADA VEROVATNO JEDNA IGRA ,KOJA TE PRIPREMA ZA SLEDECE SITUACIJE U ZIVOTU.ZATIM, KO JE REKAO DA JE NEOPHODNO DA ODLUCIS? JEL TREBA DA NESTO POTPISES SA JEDNIM OD NJIH...? A OSIM TOGA U JEDNOM COVEKU NE MOZES NACI SVE ELEMENTE KOJI TE CINE SRECNOM ,PA AKO SI SA DVOJCOM - BLAGO TEBI ,A AKO SI MLADA ,JOS BOLJE !IMAS CITAV ZIVOT ISPRED DA ZAKLJUCIS STA JE TO ZA CIME TRAGAS,I STA TE CINI RADOSNOM I POZITIVNOM,ZA SEBE I DRUGE ! UZIVAJ U TOM OTKRIVANJU !NE PRICAJ SVIMA,NEKE DRUGARICE MOGU BITI LJUBOMORNE ,I NAMETATI TI LAZNI MORAL,KAO I MNOGI OVDE.NARAVNO ,NE TREBA DA TI PONAVLJAM DA U TOM OTKRIVANJU SOPSTVENE SRECE ,NE TREBA DA SE RAZOTKRIJES NJIMA;ZNACI IMAS JEDNU ODGOVORNOST ZA PRIVACY KOD OBOJCE I AKO TIME ZNAS DA RUKUJES ,REKLA BIH DA SE PROBLEM I NE POSTAVLJA.A EMOCIJE...E TO JE REZULTAT TVOJE "ISTARGE"
JAVI KAKO NAPREDUJE ,BAS ME ZANIMA?
POZDRAV

Iskreno nacices ti treceg, a za sada iskoristi dok mozes; Sta ces zivot nije savrsen. ne osudjujem te a vala netreba niko, jer su se sigurno bar jednom nasli u slicnoj situaciji.

Viktorija:
Iskreno nacices ti treceg, a za sada iskoristi dok mozes; Sta ces zivot nije savrsen. ne osudjujem te a vala netreba niko, jer su se sigurno bar jednom nasli u slicnoj situaciji.

:shock: Ne mozes da se nadjes u slicnoj situaciji kada lepo znas sta hoces od drugih i sa svojim zivotom, zar ne!! :!:

Kako neko danas moze da tvrdi da ga decko ne vara? Pa ovo je nova era gdje niko nikog vise ne postuje,prije svega svi mi kad tad posustanemo i prevarimo jedni druge...A O LJUBAVI da ne pricam,toga nema ni u snovima! Ja ti predlazem da se odlucis sto prije jer na kraju ostajes sama!!!U to budi sigurna.

.....Evo novina: Taman se ja odlucim za jednog....,a iskreno imam visoke kriterijume...znate...bitno je da ima dobru dusu ,da me seksualno privlaci,da je inteligentan i da ima neki talenat i neku sklonost ka bilo kojoj vrsti umetnosti.E sad i jedan i drugi poseduju sve to ,doduse ovaj prvi je mastovitiji,vatreniji..,a ovaj drugi je dusica jedna...stvarno je fin i dobar,nezan,umiljat,doduse fizicki izgled mu nije jaca strana i nema nekog stila u oblacenju (ali mislim da to nije bitno..ne toliko...valjda).I tako odlucim ja njemu da kazem da nema nista od nas...a ipak lazem sebe ,pricam mu preko fona,a suze mi idu.I on place...a mene savest ubi.Cak sam se jdnom i napila zbog toga.I ja onda shvatim da bez njega ne mogu.I kazem posle ovom drugom blblbbl istu pricu...i opet osecam isto ,opet mi tesko..osetim da mi je mnogo stalo i do njega.I eto tako ..nemam pojma..

:evil:
Onda ti ostaje samo jedno-reci obojici o čemu se radi i svo troje budite srećni.Siguran sam da će ovaj sa duhom i emocijama sve da prihvati, mada za fuckera nisam siguran. Probaj pa šta bude.

Back