gost 305033
Ističe se
- Poruka
- 2.156
Vapim za objašnjenjem: kakva je razlika između politika vladâ od 2001 do danas, i pogotovo me interesuje kakva je razlika između politika stranakâ SPS, G17, DS, SNS i DSS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vapim za objašnjenjem: kakva je razlika između politika vladâ od 2001 do danas, i pogotovo me interesuje kakva je razlika između politika stranakâ SPS, G17, DS, SNS i DSS
Е вала,
баш си нашо право место да потражиш....
Imamo fenomen da od 2001 na ovamo imamo istovetnu politiku vlade Srbije, iako se izmenjalo 6 vlada sa ko zna koliko stranaka, o čemu se tu radi, ništa ne razumem
imaj razumevanja, nisam mogao da nabrojam 50 partija, nemam toliko slobodnog vremena, poenta mog pitanja je da biramo između stranaka koje zapravo vode istu politikuRazlika u politici nema, a razlika izmedju stranaka je sto nas na veliko kradu: G17 ceo period, DS - prvih par godina i poslednjih 4, SNS je tek poceo, a DSS u onom periodu dok nije DS - a svi oni, sa svim ostalim strankama koje nisi naveo, nas zajedno kradu
To su suptilne promene koje ti donose prosperitet. A, zašto tebi nije bolje moraš sebe da preispitaš. Sve te vlade ti jasno poručuju da promene počivaju na promeni svesti pojedinca. To je univerzalna poruka.
imaj razumevanja, nisam mogao da nabrojam 50 partija, nemam toliko slobodnog vremena, poenta mog pitanja je da biramo između stranaka koje zapravo vode istu politiku
pogrešno, u zabludi si, svaki pojedinac je proizvod društva, "ne određuje svest čoveka njegovo biće već njegovo društveno biće određuje njegovu svest"To su suptilne promene koje ti donose prosperitet. A, zašto tebi nije bolje moraš sebe da preispitaš. Sve te vlade ti jasno poručuju da promene počivaju na promeni svesti pojedinca. To je univerzalna poruka.
sps+g17+ds+dss + ( srs - srs) - ds = sns+sps+urs
pogrešno, u zabludi si, svaki pojedinac je proizvod društva, "ne određuje svest čoveka njegovo biće već njegovo društveno biće određuje njegovu svest"
Razlika u politici nema, a razlika izmedju stranaka je sto nas na veliko kradu: G17 ceo period, DS - prvih par godina i poslednjih 4, SNS je tek poceo, a DSS u onom periodu dok nije DS - a svi oni, sa svim ostalim strankama koje nisi naveo, nas zajedno kradu sve vreme. Pokrali su nam pare, pokrali su nam vreme i sto je najgore pokrali su nam i buducnost.
pogrešno, u zabludi si, svaki pojedinac je proizvod društva, "ne određuje svest čoveka njegovo biće već njegovo društveno biće određuje njegovu svest"
Vapim za objašnjenjem: kakva je razlika između politika vladâ od 2001 do danas
i pogotovo me interesuje kakva je razlika između politika stranakâ SPS, G17, DS, SNS i DSS
Imamo fenomen da od 2001 na ovamo imamo istovetnu politiku vlade Srbije, iako se izmenjalo 6 vlada sa ko zna koliko stranaka, o čemu se tu radi, ništa ne razumem
Ти си неки весељак.Vapim za objašnjenjem: kakva je razlika između politika vladâ od 2001 do danas, i pogotovo me interesuje kakva je razlika između politika stranakâ SPS, G17, DS, SNS i DSS