Vanzemaljci rade za TV industriju

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.362
VANZEMALJCI U SRBIJI

Meštani Rtnja tvrde da su svedoci cestih poseta NLO i cudnih užarenih kugli na nebu što kvare televizore

Rtanj je jedina planina u Srbiji koja ima oblik piramide, ali je još cuvenija po tome što je ucestalo posecuju vanzemaljci. Pre nekoliko dana kao posledica poslednje vizite NLO crklo je nekoliko televizora u selu Rtanj, koje se ugnezdilo na 800 metara nadmorske visine.

Žena 59-godišnjeg kafedžije Dragoslava Milenovica zvanog Šou videla je iza njegovih leda snop cudne svetlosti i crce televizor. Hajde samo da je njihov, nego polipsaše i komšijski.

Milenovic je stari drug svemiraca i kaže da je prve ljudsko-vanzemaljske susrete imao pre 30-ak godina, ali je tada cutao da ne kažu „vidi kakva budala“.

- Prvo ide usijana kugla koja je toliko jarka i blještava da je teško gledati golim okom, a smenjuju se plavicasta, crvenkasta i ljubicasta svetlost – objašnjava Milenovic koji je ubeden da su ga vanzemaljci pri prvom susretu dobro izucili, a možda mu nešto i ugradili u glavu, pa otad ih on najcešce vida. Zato valjda jedini uspeva da fotografiše letece tanjire koji se na njegovim fotografijama pokažu kao cudna igra svetlosti.

- Pojavljuju se svuda, neki ih vide, neki ne. Eto, nedavno se pojavila užarena kugla u Kucevu, a pre 15-ak godina jedan student je izgoreo iz cista mira na svojoj terasi u Nišu. Ubeden sam da su naše žene imale ljubavne veze s vanzemaljcima jer oni mogu da se materijalizuju i mnogi ljudi poticu od njih – ide korak dalje Milenovic i tvrdi da su i pali andeli pali zbog preljube s lepim ženama.

Procitao na nekom blogu Link

Sta mislite o ovim pricama... Da li su ovi ljudi stvarno nesto videli, ili je to ipak u njihovim glavama... Da li su oni mozda odabrani da im se vanzemaljci ukazu, znajuci da u njih mogu imati puno poverenje... :think:

Da li se plasite da iz cista mira ne izgorite na terasi, ili mozda nemate terasu... Jos gore ako vas zena vara sa vanzemaljcem... :sad2:

Sećam se jednog priloga iz one emisije "Ipak se okreće" koja je emitovana na RTS-u, pričali su o nekim večlikim svetlećim kuglama koje su se u to vreme pojavljivale na Rtnju, a za vreme dok su bile tu ljudi su tvrdili da se kvari tv i radio signal, da struja nestaje i gubi napon, čak su i prikazali nekoliko lsika koje su slikali meštani tokom jednog od pojavljivanja. Jedan je čak tvrdio da su mu ušetalu u šljivik neki ljudi u odelima "kao od folje od čokolade" :D

Drugar jedan ima vikendicu u blizini, i kaže da je nekoliko puta video kojekakva svetla kako peoleću

mislis da je ceo region pijan ili lud.......i svi koji se tu cak i na kratko pojave,budu ludi ili se napiju.....piju srbi i u drugim delovima zemlje,i isto su ludaci,ali samo ovi vide to sto vide...to ti je moj odsgovor na ovaj zluradi komentar

...Zozovacha od Brata Velje chini chuda...to ti je moj odgovor na ovu budalashtinu...

...Tema... vanzemaljci treba da rade za TV industriju, jer je josh pun Q "lampasha" u Srbiji... sigurno su videli "chudan snop svetlosti" posle 5-og forhenda i 3-eg mavashija ( nad neduzhnim Ei Nish-om )...

Poslednja izmena:
Ili mozda kuglaste munje... jednom sam i ja video, al u gradu...

Da, vrlo je moguće. To je nekada bio prirodni fenomen ali se sve češće dešava danas...Ili je to ili neki drugi neotkriveni fenomen...Uglavnom, verujem u NLO ali ako su došli u Srbiju - stvarno su glupi...
Odmah se setim scene iz Mrak filma...kada vanzemaljci napadaju...
-A možda ne znaju da otvore vrata?
-Ne znaju da otvore vrata a usavršili su let kroz kosmos???He, he...Mora da su naši vnz. sa Rtnja...I zaista, planina je čudnog oblika ali nikako da liči toliko na piramidu...

Нешто чисто сумљам да би дошли из своје галаксије,ионима технолошки напредније од наше,да би пили БиП (БГ) и кркали раџу :) С' ведрије стране можда ће ово коначно објаснити оног лудок коментатора што сад ради на Галаксији!

Нешто чисто сумљам да би дошли из своје галаксије,ионима технолошки напредније од наше,да би пили БиП (БГ) и кркали раџу :) С' ведрије стране можда ће ово коначно објаснити оног лудок коментатора што сад ради на Галаксији!

a zasto mislis da su napredniji???? mozda su bas oni neki puzevi i amebe a mi glavne face u galaksiji

Back