Žene, koliko hvalite tog Ljubića i Jevrevmovu, mislim da ću, ako mi FET ne uspije, iduću VTO raditi kod njih 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene, koliko hvalite tog Ljubića i Jevrevmovu, mislim da ću, ako mi FET ne uspije, iduću VTO raditi kod njih![]()
Drzimo fige da uspe!!!
ovako javno u mom slucaju......BOG NA NEBU,LJUBIC NA ZEMLJI......AMIN!!!!......on je uspeo ono sto meni nije kroz pola Evrope-da imam dete!!!ne znam jesi li upoznata,ali ja sam radila vto u luksemburgu-4 pokusaja,prvi pokusaj-18 god,brisel- 2 pokusaja,univerzitair ziekenhuis,jedan od najboljih u evropi kad su ove stvari u pitanju,onda 2 pokusaja kod LJubica,prvi katastrofa(ja lose odreagovala,totalna katastrofa)a drugi-uspesan,sad imam jednu prelepu Dariju!!da ne pricam gde sam bila u medjuvremenu,preko ceske do leskovca kod stojkovica.......Nemoj da se cudis ,ljubic je poprilicno detaljan i ide do u sitna crevca,jer jednostavno covek voli da bude do kraja upoznat sa cime radi,sto je za mene u startu bio plus(iako me je naterao na laporoskopiju i histeroskopiju bespotrebno-sto mi je bilo jedno od gorih stvari sto sam dozivela tokom ove misije)....ja ne znam sto se cudis zbog tolikih analiza,covek hhce da pronadje gde je kvaka ,zasto se ne "lepe" embrioni,a ne da te stancuje sa hormonima bespotrebno,i na tome mu svaka cast!
mislim da ti je jasno kakvo je moje misljenje o njemu,,on se zaista oko mene potrudio ,i navijao iz sve snage za trudnocu,jer bezobzira koliko je on pricao da se ja odmorim neko vreme od vto,da oladim malo, u medjuvremenu me je upoznao i skapirao da sam ja neverovatno tvrdoglavo "dete" i da cu ici do zadnjeg da ostvarim ono sto hocu.....i sama cinjenica da sam sa 23 god imala 8 vto,dokazuje da nije gresio........i do neba mu hvala,za ovu srecu koju prozivljavam svakog dana...............
prosle godine sam isto radila jos jednu vto naravno kod njega,ali ovog puta nije ljubic mogao nista da uradi jer nije imalo spermatozoida........i novi problem Morfologija istih a jesu neki nesposobni uuuuu![]()
Da li je neka od vas radila OGTT sa insulinemijama sa 75gr glukoze i kakvi su vam bili rezultati i šta dalje?Unaprijed hvala na svakom odg.![]()
Ponesi limun isečen na kriške da ti iscede u glukozu. Lakše ćeš podneti.Da li je neka od vas radila OGTT sa insulinemijama sa 75gr glukoze i kakvi su vam bili rezultati i šta dalje?Unaprijed hvala na svakom odg.![]()
Možda se zato i prekinula. Kako sinak? Može li neka fotka?[/Q
Bebac raste debeljuškast je. Moguće da ti je spontani bio zbog visokog tsh.
- - - - - - - - - -
Hvala da i ti dobiješ jednog bumbara kao što je moj. Da te hvataju grčevi u rukama zbog nosanja debele guze. On je kao pravi Crnogorac jede,zeza i voli novine.Sestra sa neznanjem davanja inekcije i mililitraže,a Kopitovićka s nastavkom terapije i ne obraćanja pažnje na nijedan nalaz posebno.Lh mora biti 1,5-2 da bi se počela IVF,ona je meni počela kad mi je bio 4 i ušla sa u hiperstimulaciju,po njima blagu,jer su vidjeli šta i kako i dali mi odmah preventivno masu ljekova i poslije aspiracije odlazak u bolnicu par dana na terap.za pročišćavanje krvi,i to samo poslije 8*PUREGON 100 I 5*MENORUP 75.
- - - - - - - - - -
Zvončice,najvažnije ne rekoh.Neka ti je živ i zdrav sinčić i da uživate s njim u životu![]()
Ponesi limun isečen na kriške da ti iscede u glukozu. Lakše ćeš podneti.
- - - - - - - - - -
Možda se zato i prekinula. Kako sinak? Može li neka fotka?[/Q
Bebac raste debeljuškast je. Moguće da ti je spontani bio zbog visokog tsh.
- - - - - - - - - -
Hvala da i ti dobiješ jednog bumbara kao što je moj. Da te hvataju grčevi u rukama zbog nosanja debele guze. On je kao pravi Crnogorac jede,zeza i voli novine.
Xaxaxaxaxa,hvala ti puno :* .Nadam se se jednog dana![]()
Angel ja sam radila taj OGTT sa 75 gr glukoze. Insulin mi je bio normalan u granicama normale, a glikemija je od prve koja je bila 5,1 padala do 3,7 i onda sam pocela da se tresem. U labu su mi rekli da je to OK, ali dr mi je prepisala Siofor da pijem.
Meni je glukoza ok,od 4-5,a insulin sat poslije glukoze oko 40,poslije 2 sata oko 30.
pozdrav svima,
- - - - - - - - - -
pozdrav svima, nemam ništa lično protiv, ali da ne bude da ovde samo hvalimo ja bih samo rekao
da moja supruga i ja smatramo da je njegova neopreznost i nedovoljna posvećenost dovela do prekida
blizanačke trudnoće u 21 nedelji, ne bih detaljisao jer sam o tome već dosta pisao ranije, nismo se dugo
uključivali i eto posle toliko vremena udjemo i pročitamo sve ove pohvale na njegov račun, pa samo da kažemo
da ima i suprotnih iskustava
Naravno da nas pogrešno ne shvatite radujemo se svakom uspehu na ovom forumu i puno pozdrava
i sve čestitke uspelima a savet neuspelima NEMA ODUSTAJANJA DO KONAČNOG CILJA !!! SREĆNO !!!
- - - - - - - - - -
p.s samo bih još dodao da pohvale na njegov račun idu za način kako je uradio prekid,
jer je to stvarno dobro i stručno odradio i na najbezbolniji način za suprugu
da ne bude da samo kritikujemo
Vlajo ja se ne sećam vaše priče, baš sam se s
ad rastužila.
Ja vadila hormone opet. Tsh 2. Sledeće nedelje idem na kliniku da se dogovorimo o postupku!
Veeliki pozdrav Vlajo za tebe i tvoju suprugu!!! Cesto se setim tvojih stihova na ovom forumu.
Nego si me zbunio sa tim prekidom blizanacke. Nesto mi je sve u glavi da si pisao da je to radio Tulic, a sad vidim da je ipak Ljubic. Ali cini mi se da je Ljubic prezauzet isto kao i Kopitovicka sad u NS[/QULj
pozdrav Vesnicice,jeste Ljubić, Cane Tulić je bio prvi urolog kod koga sam bio na pregledu i koji mi je prepisao prvu terapiju, a to za prezauzetost si u pravu
o tome smo već pričali, mi uvek, kad si već spomenula njih dvoje dajemo prednost prof Kopitović i od nas sve pohvale za nju.
E to je ono što smo nekad pričali da je svaka naša priča priča za sebe i da ono što je nekome pomoglo ne mora nama i obrnuto.
Veeliki pozdrav Vlajo za tebe i tvoju suprugu!!! Cesto se setim tvojih stihova na ovom forumu.
Nego si me zbunio sa tim prekidom blizanacke. Nesto mi je sve u glavi da si pisao da je to radio Tulic, a sad vidim da je ipak Ljubic. Ali cini mi se da je Ljubic prezauzet isto kao i Kopitovicka sad u NS[/QULj
pozdrav Vesnicice,jeste Ljubić, Cane Tulić je bio prvi urolog kod koga sam bio na pregledu i koji mi je prepisao prvu terapiju, a to za prezauzetost si u pravu
o tome smo već pričali, mi uvek, kad si već spomenula njih dvoje dajemo prednost prof Kopitović i od nas sve pohvale za nju.
E to je ono što smo nekad pričali da je svaka naša priča priča za sebe i da ono što je nekome pomoglo ne mora nama i obrnuto.
Da u potpunosti se slazem. MM i ja smo vec o tome pricali. Svako ce hvaliti kliniku i lekara tamo gde mu je uspelo. To je tako normalno i logicno. A to cak ne mora biti ni najbolji lekar po rejtingu, ali ako on uspe nesto sto drugi nije on je svakako za mene najbolji. To je sve subjektivno.
Samo da mahnem i stisnem pesnice za veterane ovih strana!!! SZukice, pazarkicr, zvoncice, lepo vas je citati... Delovalo je nekada kao san a sada imamo svoje andjele
- - - - - - - - - -
Jedna divna zena sa drugog foruma je jednom napisala da Bog nikome ne daje teret koji ne moze nositi niti u srce stavlja zelje koje ne moze ispuniti... Ja sada u to duboko verujem.
Ne mogu da vjerujem da se toliko "starih" članova javilo u isto vrijemeTo mora da je neki znak, vama je uspjelo pa možda i nama amaterima donesete sreću
![]()
Nego, da li je iko od vas išao u postupak sa TSH ispod 1? Ja kombinujem Eutirox od 0,25mcg i 0,50mcg i trenutno je TSH 0,555 i doktor mi rekao da nastavim tako jer je FT4 17 (kako on kaže "super"), a ja se bojim da će se TSH još niže spustiti i da neću moći na kriotransfer?Ima li neko slično iskustvo?
Još jednom, pozdrav svim veteranima, sve sam vas čitala![]()
Moj endokrinolog kaze 2 i ispod 2 za TSH sto je manje moguce, jer u trudnoci i od hormona koji se unesu kroz terapiju on moze da skoci, ali ne kaze koliko manje. Kaze bitno je da se zatrudni, a onda sticujemo terapiju.
vesnicice, sudeći po tvom endokrinologu, ja bih se mogla prijaviti za kriotransfer jer imamo prostora da usput još korigujemo terapiju, jel da? pa dok sestra jasna doktoru pokaže nalaze trombofilija i to što joj planiram poslati, pa dok doktor nađe vremena da pogleda, pa dok ona meni odgovori na mail, pa dok ja dobijem men., pa folikulometrije..... prođe vrijeme. strah me samo da, korigujući TSH, ne uđem u vrijeme godišnjih odmora. Zato bih se ja što prije prijavila, a hormone štitne i onako kontrolišem svaki mjesec...