libra35
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Pozdrav Drage....ja sam bila kod Kopitovicke i nije mi spominjala da radim privatno ali nadala sam se da ce to predloziti ...prirodnjak ili nesto sl ...nego rece da prodjem drugostepenu...ali i da ponovim amh i fsh...nesto joj kao ti rezultati sumnjivi jer prosl .god bio 0,59....e sad videcemo,radim 2 dc a to je oko 5,6 decembra...sa ovim rezultatima amh 0,22 cu na komisiju 3 decembra..ona mi dala prolaz...Ako mi je amh stvarno toliki rece da pijem isto dhea,q10,vitamin d,ciklopreginovu 2 meseca....eto samo to...na osnovu prosle seme gde sam imala 2jc a eto izgleda kratku i blagu semu,sto nisam znala da je blaga,kaze da je dobro...pa valjda zato nije dizala frku...mada sam bila spremna na to.
.Sarita super sto ides kod nje ...ona nece da gubis vreme i i to je odlicno jel si vec u akcji...drzimo fige da bude dobrih jc..ona druga sema ubitacna ti nije sigurno odgovarala a sad si u dobrim rukama...nzm samo sto betanija a ne Genezis kad se vec placa...jel skulje?Pisi nam sve.Smiley dobro dosla ...dobro taj amh nije takooo bas nizak..naravno da uspevaju i sa nizim..to nas sve i hrabri..pisi o sebi ....mr 2014 kako si sta se desava kod tebe?