Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ok: Ćao Zsukika....jel se vidimo u subotu? Da nastavim priču dalje na rođusu....:lol:
Inače juče sam bila kod dr Budakova na konsultaciji,ništa novo mi nije rekao,samo potvrdio da moram na histeroskopiju
za laporoskopiju ćemo još videti.Sutra idem da se zakažem u Betaniji....pa šta mi bog da
Ja se nerviram zbog cele procedure,ali kad se setim kroz šta si ti prolazila,i ove devojke što pišu....
Moj problem je mačiji kašalj za vas

danica73 kad ti ono treba da radis betu , daj napisi pa da navijamo za tebe i tvoje bebirone :heart: drzimo ti fige ......
pa se druzimo u klubu :bljak::bljak:
191280 radila betu 15 i bila 225 :), posle tri dana 575 :) pre tri dana bila na uz i videli jednu malu mrvicu :) Tad sam i dobila progesteron depo inekcije svaki treci dan u utrogestan pijem 3*2 i dalje. Medjutim posle tog uz i tih inekcija uvece dobijem neko blago rozikasto krvarenje koje se sutradan nastavilo (nije bilo obilno, kao trag na dnevnom ulosku al na papiru je bogami bilo malo vise-kao mokraca blago pomesana s krvlju s nekakvim tamno braon tackicama-izvini zbog ovakvog opisa). Bas sam se uplasila. Zvala sam kliniku odmah. Rekli su mi da mirujem i krenem da pijem utrogestan. Tako da juce i danas imam samo blag rozikasto braonkast trag na ulosku. Nije mi uopste svejedno. Mirujem i dalje posto mi je sledeci uz tek sredinom iduce nedelje. Buni me sto mi je stomak malo nadut, jajnici me pomalo zigaju, grudi takodje. Uopste mi nije jasno zasto mi nisu rekli da ponovim betu ili da me ponovo pogledaju na uz. Tako da se sada ne odvajam od kreveta i mazim stomacic. Uplasena sam prilicno al lekar kaze da je sve uradjeno sto treba i da to moze biti i od prsnuca folikularne ciste koju su mi nasli na uz. Videcemo, nadam se da ce sve biti u redu.
Da li je neko od vas imao slicna iskustva?

191280 radila betu 15 i bila 225 :), posle tri dana 575 :) pre tri dana bila na uz i videli jednu malu mrvicu :) Tad sam i dobila progesteron depo inekcije svaki treci dan u utrogestan pijem 3*2 i dalje. Medjutim posle tog uz i tih inekcija uvece dobijem neko blago rozikasto krvarenje koje se sutradan nastavilo (nije bilo obilno, kao trag na dnevnom ulosku al na papiru je bogami bilo malo vise-kao mokraca blago pomesana s krvlju s nekakvim tamno braon tackicama-izvini zbog ovakvog opisa). Bas sam se uplasila. Zvala sam kliniku odmah. Rekli su mi da mirujem i krenem da pijem utrogestan. Tako da juce i danas imam samo blag rozikasto braonkast trag na ulosku. Nije mi uopste svejedno. Mirujem i dalje posto mi je sledeci uz tek sredinom iduce nedelje. Buni me sto mi je stomak malo nadut, jajnici me pomalo zigaju, grudi takodje. Uopste mi nije jasno zasto mi nisu rekli da ponovim betu ili da me ponovo pogledaju na uz. Tako da se sada ne odvajam od kreveta i mazim stomacic. Uplasena sam prilicno al lekar kaze da je sve uradjeno sto treba i da to moze biti i od prsnuca folikularne ciste koju su mi nasli na uz. Videcemo, nadam se da ce sve biti u redu.
Nemoj da brines ja sam imala isti problem na pocetku trudnoce,i moja drugarica isto,isti smo dan radile vantelesnu,sve je to normalno,odmaraj i nemoj da se nerviras,znam jako je tesko ne nervirati se ali probaj,ja sam odmarala ,mazila stomacic,:) i jos malo pa ce moja princeza da dodje na svet,svu srecu ovog sveta vam zelim :) :) :)

Duze vreme se nisam oglasavala ali vas redovno pratim... 13. decembra mi je zakana komisija u Novom Sadu pa me zanima, posto mi je ovo prvi put, koliko su rigorozni, sta je prioritet, jednostavnije receno dali gledaju svaku sitnicu ili prolazis ako su ti nalazi uredni? Hvala unapred na odgovoru!

evo tek sam danas stigla da se druzim sa vama malo,procitah tvoju poruku pa reko da ti kazem da je i meni bilo isto ,procitaj moje poruke,razumem te potpuno pisala sam vec o tome nisam htela da radim betu ,mislila da nije uspelo :rotf:a evo sad deveti mesec sva okrugla ma ogromna :worth:bice dobro ,odmaraj i samo pozitivno,opusti se to je najnaj lek ....:vatromet::vatromet:

srce moje uplaseno, puno srece i :kiss::veseljaci:

DRAGA CESTITAM!!! :klap: TO JE TO, NEMOJ DA BRINES SAMO SE OPUSTI I CITAJ NESTO LAGANO ILI GLEDAJ FILMOVE I UZIVAJ U ONOME STO SI DUGO CEKALA :vatromet: BRAVOOO!!! :orkestar: :vatromet:

Drage moje hvala vam do neba, da mi nije ovog foruma mislim da bih definitivno odlepila! :p
Danima sam u horizontali i mirujem, situacija je kao nesto bolja-ponekad samo kod napona imam malo blagog braonkastog sekreta (a napinjem se jelte jer sam od tog silnog progesterona vec u problemu sa praznjenjem creva-uzas!) Inace ponekad spavam po ceo dan-kao da me je ujela muva ce-ce ;) a ponekad se smorih od nesanice -organizam mi je u totalnom haosu! Sve vreme se trudim da zaokupim misli nekim lepim stvarima i nadam se najboljem..
Velika pusica za sve vas i hvala sto mislite na mene i moju mrvicu :heart:

Drage moje hvala vam do neba, da mi nije ovog foruma mislim da bih definitivno odlepila! :p
Danima sam u horizontali i mirujem, situacija je kao nesto bolja-ponekad samo kod napona imam malo blagog braonkastog sekreta (a napinjem se jelte jer sam od tog silnog progesterona vec u problemu sa praznjenjem creva-uzas!) Inace ponekad spavam po ceo dan-kao da me je ujela muva ce-ce ;) a ponekad se smorih od nesanice -organizam mi je u totalnom haosu! Sve vreme se trudim da zaokupim misli nekim lepim stvarima i nadam se najboljem..
Velika pusica za sve vas i hvala sto mislite na mene i moju mrvicu :heart:
:):):) sve su to slatke mukice :) ne brini,uzivaj,:):heart:

nisam oka sklopila :besna: prava " vampirusa ", nisam sigurna dal je to normalno? sitno brojim pa sam se malcice uplasila:dash:

danica73 nema te zeno draga javi kako si ,u mislima si mi ,kakvo je stanje kod tebe ???:zag:

za sve ostale trudilice ,:heart2: da se sto pre ubacite onako preko reda u klub trudnica :rotf:

nisam oka sklopila :besna: prava " vampirusa ", nisam sigurna dal je to normalno? sitno brojim pa sam se malcice uplasila:dash:

danica73 nema te zeno draga javi kako si ,u mislima si mi ,kakvo je stanje kod tebe ???:zag:

za sve ostale trudilice ,:heart2: da se sto pre ubacite onako preko reda u klub trudnica :rotf:

:roll::roll::roll: kome pricas!!!! sta to bese spavanje???? zaboravila sam...:( ni na ledja ,ni na bok...ma ni da sedim....kao neka patka sam,i ne brini kazu ljudi da je normalno:);),toliko sam se plasila porodjaja a sad jedva cekam ....svaki dan :) :) :)

191280 i srce andjela mnogo ste mi slatke :heart:
kod mene sve ok na poslednjem uz mala mrvica je poraslaaaa na 1.3mm - za 5 i po nedelja dr kaze da je ok! Sledece nedelje idem na uz -tada bi se trebalo cuti malo :heart:
trudnocu podnosim jako lose-gadjenje, mucnina, gadjenje, mucnina....katastrofa...vise nema veze da li sam jela ili ne svaki dan je ista pesma..
pored toga osecam se jako umorno i non stop sam u horizontali-zato i ne stizem da vam se javim :)
znate da mislim na vas i veoma sam vam zahvalna na podrsci koju mi pruzate
cmokica

kod mene sve ok na poslednjem uz mala mrvica je poraslaaaa na 1.3mm - za 5 i po nedelja dr kaze da je ok! Sledece nedelje idem na uz -tada bi se trebalo cuti malo :heart:
trudnocu podnosim jako lose-gadjenje, mucnina, gadjenje, mucnina....katastrofa...vise nema veze da li sam jela ili ne svaki dan je ista pesma..
pored toga osecam se jako umorno i non stop sam u horizontali-zato i ne stizem da vam se javim :)
cmokica

samo spavaj kad god mozes i koliko mozes,veruj mi iskoristi to sad:):)ja sam prva tri meseca spavala non stop,i ta mucnina:roll::roll:proci ce,ne brini...jeste strasno kad ti je stalno muka znam al od treceg meseca idu lepsi dani:heart::cmok2:

cmokica

jak umor ,spavanje e vidis to su ti hormoni u telu, poludeli sto bi reko mm ...:hahaha:
ja sam prva tri meseca prespavala ali evo zadnja tri to se zove umece, ma videces nemoguca misija:zcepanje:

mucnine,povracanje,gadjenje,pisanje na svaki dva min.,promene raspolozenja,plakanje za svaku glupost,strije,otekle ruke-noge,kilaza,bubuljice,vecito gladna ,pri kraju nespavanje itako dalje su ti cari trudnoce:klap:
drugo stanje u pravom smislu te reci

samo uzivaj i brzo ce to sve, za cas prodje iiii cak-cak pred poradjaj si ,rodis srecicu tvoju :heart:

Zdravo svima, ja sam nova na ovom forumu . Najpre zelim sve vas da pozdravim i ujedno da vam se svaka zelja ostvari. Ja sam radila vantelesnu oplodnju PICSI u Pragu, danas mi je 14 dan od ET i sa velikim nestrepljenjem cekam da uradim test trudnoce, a ostalo mi jos dva dana.Za sada se dobro osecam,ponekad mali bolovi u stmaku,cesto idem u WC, umor,raspolozenje se menja na svaki cas a i grudi su mi bolne i napete .Dali je neko imao slicne simptone?

simptomi su kod svake zene ja mislim razliciti... Kod mene je bilo isto ko pred menstr. navijamo ,drzimo pesnice cvrsto :super:

Jako se radujem i obozavam svu decu ovog sveta ali nese vto bebirone posle svih muka ,godina bolnih ,preplakanih noci ,neljubaznih lekara i odricanja posebno mi napune srce srecom ,neznoscu,ljubavi haha

a i nasa zsuki75 i njena lepotica zena legenda posle svih muka upali domaca radinost pa ti gledaj

ljubim vas sve redom caaaooosss

Cao svima, ja sam nova na forumu.

Imam 30 godina i dve bezuspesne VTO, kod mene problem jajovodi koje nemam zbog vanmatericnih.

Jedina sansa je VTO.

Radila sam u Jevremovoj i imam prelepa iskustva.

Htela sam da Vas pitam da li imate neka iskustva sa Ceskom i kako se do njih dolazi.

Danas sam uradila betu i nemogu da verujem pozitivno, sva sam se najezila od srece i radosi.Zar i ovo moze da se desi posle 14 godina cekanja.A sto se tice Praga meni je preporucila Dr Rada iz Beograda kod koje sam se ja spremala pre odlaska.Otisli smo u Prag jedan dan pre stop inekcije i tamo se zadrzali 7 dana. Veoma sam zadovlja od cele ekipe jako su dobri i uspeni .Rado bih da vam pomognem sto se tice toga evo vam adresa pragueifv.com .Ovde se mozete informisati malo vise.Cao i Sretno

Danas sam uradila betu i nemogu da verujem pozitivno, sva sam se najezila od srece i radosi.Zar i ovo moze da se desi posle 14 godina cekanja.A sto se tice Praga meni je preporucila Dr Rada iz Beograda kod koje sam se ja spremala pre odlaska.Otisli smo u Prag jedan dan pre stop inekcije i tamo se zadrzali 7 dana. Veoma sam zadovlja od cele ekipe jako su dobri i uspeni .Rado bih da vam pomognem sto se tice toga evo vam adresa pragueifv.com .Ovde se mozete informisati malo vise.Cao i Sretno

:vatromet::vatromet::orkestar: neka vam je sa srecom , zelim ti lepu i skolsku trudnocu

Cestitamo Leona77:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

BRAVOOO LEONA!!! :super: UZIVAJ U TRUDNOCI!!! :klap: CESTITAM TI OD SRCA!!! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back