191280 radila betu 15 i bila 225

, posle tri dana 575

pre tri dana bila na uz i videli jednu malu mrvicu

Tad sam i dobila progesteron depo inekcije svaki treci dan u utrogestan pijem 3*2 i dalje. Medjutim posle tog uz i tih inekcija uvece dobijem neko blago rozikasto krvarenje koje se sutradan nastavilo (nije bilo obilno, kao trag na dnevnom ulosku al na papiru je bogami bilo malo vise-kao mokraca blago pomesana s krvlju s nekakvim tamno braon tackicama-izvini zbog ovakvog opisa). Bas sam se uplasila. Zvala sam kliniku odmah. Rekli su mi da mirujem i krenem da pijem utrogestan. Tako da juce i danas imam samo blag rozikasto braonkast trag na ulosku. Nije mi uopste svejedno. Mirujem i dalje posto mi je sledeci uz tek sredinom iduce nedelje. Buni me sto mi je stomak malo nadut, jajnici me pomalo zigaju, grudi takodje. Uopste mi nije jasno zasto mi nisu rekli da ponovim betu ili da me ponovo pogledaju na uz. Tako da se sada ne odvajam od kreveta i mazim stomacic. Uplasena sam prilicno al lekar kaze da je sve uradjeno sto treba i da to moze biti i od prsnuca folikularne ciste koju su mi nasli na uz. Videcemo, nadam se da ce sve biti u redu.
Da li je neko od vas imao slicna iskustva?