Sta da vam kazem - iako smo verovali da jednostavno nema razloga da nam ne uspe ovaj put - ispostavilo se da nismo imali srece. Prvo, dan nakon ET sam imala takve bolove da smo sutradan isli u kliniku i ispostavilo se da se dogodila hiperstimulacija....pa infuzija, pa dosli cetvrtog dana ponovo zbog bolova. Tog jutra, upravo pre nego sto cu uci kod dr, odem u toalet i vidim da sam prokrvarila

. Dr je bio ipak optimistican, opet infuzija pa progesteron injekcije,.... da bih u utorak, nedelju dana posle ET radila betu i rezultat je <1. Bolove jos uvek imam, krvarim kao iz zive rane evo, od subote i jedva cekam da se malo oporavim jer sam shvatila da sam 5 punih dana trpela uzasne bolove i ne mogu vise... Naravno da vec razmisljam o sledecem pokusaju, ali sad mi je stvarno, malo stalo do mene (nemojte shvatiti pogresno, molim vas). Iscrpljena sam totalno, a vec se u ponedeljak vracam na posao iako jos nisam spremna. Ma, sta sve zena pretrpi....
Svima saljem veeliki pozdrav uz poruku da zaista ne odustajem, i iako imam jednog andjela i ne zelim da bude bez seke ili bate. Vracamo se mi u Kaali kod Zadorija na tretman cim se domognemo malo snage.