ivka još nemam sličiceeeeeee, poludeću! sve gledam na fejsu da li će neko od mojih prijatelja staviti još neku, moj album još nije stigao od fotografa....
ahahahahahhahahahaha zvončice

, crvene čizmice su velika zabluda o mađarskoj nošnji

, kao i kratke suknjice, da se vide cele noge!ta varijanta je nešto kao stilizovana nošnja, crvene čizmice, kratka bela suknja sa malom zelenom keceljom, ali to nema veze sa pravom nošnjom

crvene čizme se nose u jednom jedinom selu u Transivaniji, ali sa potpuno drugačijom nošnjom. e baš ću staviti slikice čim dobijem!! slatka si mi!

čičak pa dobro ajd recimo da se vidi stomak, ali nije da je baš kao lopta

malo počinje da podseća na trudnički a ne na stomak posle obilnog ručka ahahahhaha. fakat da ništa ne mogu da obučem, samo furam trenerice, a to tako mrzim....kad malo odležim nakon ove AC, idem u šoping

rezultati su mi bili dobri, valjda, ali zbog godina genetičar ipak predložio AC. Valjda im je to dužnost, da predlože, a ti ako nećeš ne moraš...ali nisam smela da odbijem, kaže na vašu odgovornost ne radite....pa super, kako posle takve izjave da ne uradim...neka, prošlo je... jel ti beše već i pol znaš???? ja pokušavam da se privkavam na curicu, ali ne previše, možda još izraste neki visuljak ahahhahah

vas sve!