Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cranberry, kakva govna nemam reči!!! kod nas medicinske sestre kao da su Bogu khm khm, noge uhvatile!!!
moj dragi kaže da kad se tako ponašaju prema tebi, uvek im treba dati do znanja da nisu ovce sa tobom čuvale, i da primaju plate zbog nas što tamo dolazimo, i odmah treba tražiti nekog na višoj poziciji, šefa klinike ili nekog od koga one imaju zort. Znam da je to teško, ali kada su odvratne treba uzvratizti istom merom!!!!
Sramota. To mora da je ona plava krava od sestre. jako je bitna i pametna.

ne brini zbog et, moraju ti javiti na vreme. a kada budeš imala prilike obavezno ispričaj tvojoj doktorici kako su sestre neljubazne i kako si se osećala.

E jos da kazem da se ja sa svima svadajam od kad sam trudna. Moj muz kaze da je nigde ne idem bez trudnicke knjizice i da je samo pokazujem i govorim - Ja sam trudnica, imam prioritet! Neka me svi zezaju, hocu da iskoristim situaciju, dosta su me svi zajebav...!

Sad sam zvala Genesis. Bokte, al' su me nakrpili, pocrvenela sam do noznih prstiju :rumenko::rumenko::rumenko:

Kaze sestra: nemojte nas zvati, treba biolog da da zavrsnu rec, ne moze on da otvara inkubator svaki cas, imamo mi ovde prioritet prema pacijentima, trenutno smo u velikoj guzvi, zvacemo vas...

Covece, "prioritet". Ja ispade k'o levo smetalo. Osecala sam se kao da sam zvala da pitam sta oni misle kakvo ce vreme biti sutra i da li da ponesem kisobran i da li je dobra ideja da dodjem u kratkim rukavima ili da ipak ponesem dzemperic, zlu ne trebalo :rumenko::rumenko:

Sto bi se reklo, skinuli su me " k'o g**no s lopate".

A samo sam htela da znam da li je sutra transfer, da ne prodjem kao Ikica, da mi kazu "dodji sad". Nisam ni ja iz NS, ne stanujem u dvoristu Genesisa.

Odavno se nisam osecala gluplje. Muuuuu.

Slažem se sa Zsuki obavezno kaži dr šta ti je pametnica rekla preko tel. Užas!!!!
Ja nisam nikad imala problema sa sestrama iz Genezisa niti sa lekarima ali da ih ima prepametnih ima

cranberry, drzim fige za sutra, da se bebice lepo smeste i da se cvrsto uhvate ya mamicu....:heart:
oficiruso, drago mi je da si opet tu, koliko shvatam odlucila si se za Zadorija:)
navijam, jako, jako!!!
padar kada ides na UZ, jedva cekam da se prebrojite....
pozzzzz za sve

cranberry, drzim fige za sutra, da se bebice lepo smeste i da se cvrsto uhvate ya mamicu....:heart:
oficiruso, drago mi je da si opet tu, koliko shvatam odlucila si se za Zadorija:)
navijam, jako, jako!!!
padar kada ides na UZ, jedva cekam da se prebrojite....
pozzzzz za sve
Gde si draga?! Ja sam uvek u igri,HIHIHIHI:zper:
Sta ima kod tebe?
Zvonce moje ljubim te puno, znam da cu da cekam,to me malo i brine jer moram da vodim nekog ko zna madjarski pa ce da gubi ceo dan.No, sta da se radi.
Iki, ti mi javni kada ti odgovara kafica,moramo se prilagoditi Pavlicku kada badza kaze da moze onda idemo na kaficu nas troje.
Cranberry, sa tobom smo sve.Ljubac za sve

Jutro!:bye:
Pijem microgynon da li je potrebno da pravim neku pauzu kao sto se i inace pravi kod kontraceptivnih pilula? U programu mi pise od 28.4. do 28. 5. po ovome ne treba pauza. A decapeptyl od 21.5. Znaci dok pijem microgynon krecem sa bockanjem? To je OK?

Jutros, pola sata pre nego sto sam krenula za NS na transfer, zove sestra iz Genesisa i kaze da dodjem u nedelju, da je embriolog rekao da su nam embrioni "prelepi" i da idemo na blastociste :worth:

Obradovala sam se kao Nova godina. Sad vise nisam u panici da li su se oplodili i kakvi su. Jako sam se brinula da ne budu neki kljakavi, ali valjda se sve tako sekiramo.
Muz je odmah preuzeo na sebe da me pribere, rekao "nemoj da se lozis pre vremena", ali dzaba....ja vec nalozena.
Nije mi tesko palo da se raspakujem.

Jutros, pola sata pre nego sto sam krenula za NS na transfer, zove sestra iz Genesisa i kaze da dodjem u nedelju, da je embriolog rekao da su nam embrioni "prelepi" i da idemo na blastociste :worth:

Obradovala sam se kao Nova godina. Sad vise nisam u panici da li su se oplodili i kakvi su. Jako sam se brinula da ne budu neki kljakavi, ali valjda se sve tako sekiramo.
Muz je odmah preuzeo na sebe da me pribere, rekao "nemoj da se lozis pre vremena", ali dzaba....ja vec nalozena.
Nije mi tesko palo da se raspakujem.

Super, super! Ma muski to ne razumeju i ne osecaju kao mi, ali najvaznije je da tvoje pufnice rastu! JUPIIII

ahahahahhaha Oficirušo, ajd baš da ga i ti šmekneš :zper::zper::zper:
videćeš jako je smešan, mali, mršav, ali simpatičan. Baš sam prošli put razmišljala dok sam čekala satima :roll: da me podseća na nekog francukog krstaškog vojnika iz srednjeg veka sa tom frizurom ahahahhahahhaha

evo ja idem u petak sledeće nedelje :super: ali nažalost još uvek osećam cistu, tako da se ne nadam pereviše....

Cranberry tooooooooooooooooo curo! baš lepo, blastice jupi. :heart::heart::heart:
Uz tebe sam!

Cao cure!!!Nije me dugo bilo ali vidim da ima prelepih vesti.

Padar, CESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam zakazala kod Zadorija za 13.07.2011.god u 14,00h pa sta nam bude.
Ikice, ljubim te puno.Mijaki puno srece.Velika pusa za Pariz, Zvonce, Suki i ostale drugare.
Oficirusa,puno srece ovaj put.... Ovaj datum je obelezio moj zivot.... dobila najlepsi poklon na svijetu.... Neka i tebi donese svu srecu svijeta !!!!!! :heart:

Za sve cure :cmok:
Pronasla sam decapeptyl inekcije u Segedinu u Madjarskoj. 1 ampula kosta 5,11 eura. Ako nekog zanima detaljnije neka se javi.
A mene zanima kada treba da dobijam te inekcije tj koje je najidealnije vreme za dobijanje inekcija? Receno mi je da ih dobijam uvek u isto vreme ali kada to ne znam.
Nesto sam nacula da kada krenem sa bockanjem da je potrebno da imam hiper proteinsku ishranu: sto vise jogurta, mladog sira, ćurećeg mesa, svaki dan belanc.... šta vi mislite?

Mali daco, ja nisam nikakve posebne pripreme imala pred VTO. Nisam htela da se ubacujem u neki specijalan trip pa da izmisljam kojesta, radila sam samo sta mi dr kaze. Meni je tako bilo lakse. Naravno da nije lose povesti racuna o ishrani, ako nista drugo ono zbog tvog zdravlja i opsteg stanja organizma, ali nemoj previse da se opterecujes.
Nisam ni vitamine uzimala na svoju ruku. Ja radim VTO u Genesisu, i oni ti sve kazu kad sta treba da pocnes da pijes i koliko. Folnu sam pocela da pijem posle aspiracije, isto tako i Utrogestan, ali sve po odluci lekara.

Jako je vazno da se opustis. Ne opterecuj se stvarima kojima ne moras da se opterecujes, veruj svom lekaru, radi sta ti kaze i ne sekiraj se.
Sretno!!! :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back