Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahahahahahahahahahahahahah

pa drage moje baš ste me nasmejale sa ovim pričama :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ikice, mi još ni jednom nismo uspeli da se... :manikir::manikir: volimo nakon punkcije i između ET. ahahahahhahahahahh, i ja uvek slažem kada me pitaju! ali kome je do sexa, nakon bockanja i toliko putovanja ahahhahhahahha.

ljubim vas....

ahahahahahahahahahahahahahah

pa drage moje baš ste me nasmejale sa ovim pričama :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ikice, mi još ni jednom nismo uspeli da se... :manikir::manikir: volimo nakon punkcije i između ET. ahahahahhahahahahh, i ja uvek slažem kada me pitaju! ali kome je do sexa, nakon bockanja i toliko putovanja ahahhahhahahha.

ljubim vas....

E moja Sukice, ja sam zaboravila sta je to sex, u pocetku trudnoce mi se i hteo i to bas, bas(al nisam smela ), a sad mi nije ni na kraj pameti!

devojke imam jedno pitanje (kao i uvek!) danas sam krenula sa gonalom,dali su mi ono cudo kao penkala,malopre sam primila prvu dozu i nista nisam osetila :eek: niti me bolelo,niti pece (kao diferelin) pa mi prosto neverovatno jel to tako treba?

Bez brige, Limba! Ni mene Gonal nije peckao, ni malo. Za razliku od Suprefacta koji me je ubio :)
Gonal me je peckao samo onih desetak sekundi posle davanja inekcije, dok ti je igla jos u kozi, pre nego sto je izvadis; i to mislim da mi je vise igla smetala. Ali dok se cuje ono puckanje - nista nisam osecala.
Srecno!

devojke imam jedno pitanje (kao i uvek!) danas sam krenula sa gonalom,dali su mi ono cudo kao penkala,malopre sam primila prvu dozu i nista nisam osetila :eek: niti me bolelo,niti pece (kao diferelin) pa mi prosto neverovatno jel to tako treba?

Tako treba, ne brini nista, ni ja gonal ni sam osecala, pogotovo ako se daje u obliku pen-a. Nekad sam se brinula dal sam ja uopste to ubrzgala ili nisam,ali bilo je sve ok! Srecno bockanje! CMOK

Cao cure!!!Nije me dugo bilo ali vidim da ima prelepih vesti.

Padar, CESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam zakazala kod Zadorija za 13.07.2011.god u 14,00h pa sta nam bude.
Ikice, ljubim te puno.Mijaki puno srece.Velika pusa za Pariz, Zvonce, Suki i ostale drugare.

Pozdrav drage moje!
Pratim vas redovno i želim da vam kažem da ste sve divne žene:klap: i da navijam!!! Navijam za sve nas :super:
Počinjem 21.05.sa decapeptyl 0,1 inekcijama pa me zanima u koje vreme se daju inekcije?
I dosta devojaka je pričalo o pripremi za vto.... kada treba početi sa nekim pripremam( ako uopšte i treba) da li treba korigovati ishranu, neke vitaine uzimati kada se krene sa bockanjem?
Poljubac!

Stigla danas...ali me plasi malo,izlaze i neki komadici koji lice na rastegljive prozirne parcice sluzokoze,,jel imala neka slicno iskustvo??? POMOC

Mislim da je to normalno, cak i da bude malo obilnija m. Kad sam ja posle prve neuspele VTO pitala u Betaniji da li je potrebna kontrola rekli su mi da ne treba, u stvari ispalili me, rekli su prvo da dodjem. Ja presla 100km, dosla na kontrolu, usla kod Trninicke a ona kaze-Kontrola nije potrebna! A pre par dana mi je telefonom rekla da dodjem na kontrolu i da nema problema. Epa, sad, neko je tu lud.
Ja sam posle samoinicijativno isla privatno na uzv i imala sam cistu, al rekose mi da je to od stimulacije i nisam uzimala nikakvu terapiju, pukla je posle par ciklusa sama od sebe.
Eto to je moje iskustvo, ipak, mislim da je svaka kontrola dobrodosla.
Draga moja sugradjanko, drzim fige da kod Macana(Sukicin nadimak) ide sve kao podmazano i nadam se da cemo do tada popiti neku kaficu! CMOK
Ljubim vas buduce trudnjace i idem da spavam, posto sam zavrsila sa kuvanjem pasulja! KISS

Oficiruso hvala puno,sad ce biti super,samo da nam se Zsuki ne naljuti zbog Macana,ipak ona ga je skopala i ne pusta ga!:p
Ali sve smo drugarice pa nema veze!
Ljubim Vas sve puno.:cmok:
Danap ne brini,svakako idi do ginekologa bice ti lakse a i sto Ikica kaze sigurnije,bolje u svakom slucaju.:bye:

;)uskoro treba da krenem sa vto iz prirodnog pa me zanima dal neka ima iskustvo kako to ide i kako ide placanje meni rekose 100000 din.plus lekovi e sad sta se kada placa verovatno ne odmah jer sta ako ne uspe pa i nedodje do transvera:hvala:

Oficirušo super što ideš kod Zadorija.Želim ti da uspete.To njegovo 14h može da bude i 17h,ako je u gužvi,ali kad stigneš na red samo je tvoj.Izuzetno je strpljiv i ponaša se kao običan čovek za razliku od naših naduvenih dr.

Pozdrav drage moje!
Pratim vas redovno i želim da vam kažem da ste sve divne žene:klap: i da navijam!!! Navijam za sve nas :super:
Počinjem 21.05.sa decapeptyl 0,1 inekcijama pa me zanima u koje vreme se daju inekcije?
I dosta devojaka je pričalo o pripremi za vto.... kada treba početi sa nekim pripremam( ako uopšte i treba) da li treba korigovati ishranu, neke vitaine uzimati kada se krene sa bockanjem?
Poljubac!
Želim ti da posle vto ideš na forum za trudnice.Izbaci slatkiše,sokove,pušenje,alkohol i do dve kafe dnevno pij.Smanji ako jedeš svinjsko i prerađevine,a jedi što češće ribu ili ako je nejedeš kupi omegu3.Pij dosta vode i što više se kreći.Bar ja to praktikujem.Srećno!Tamo gde radiš vto će ti reći kad da daješ inekcije.

Stigla danas...ali me plasi malo,izlaze i neki komadici koji lice na rastegljive prozirne parcice sluzokoze,,jel imala neka slicno iskustvo??? POMOC

Danap sve je to normalno.Nije prijatno,ali prođe.Meni je ispadalo kao džigerica veći komadi i sve je bilo ok.Ja sam išla samo jednom na kontrolu posle druge vto i sve je bilo ok.Mada nemam policistične jajnike i nisam sklona cistama,pa je procena dr.bila da meni kontrola nije potrebna.Ako ti je ovo prva vto možda nije loše da ideš.

Jao, narode, kako sam nervozna, katastrofa jedna. Ne znam sta bih sa sobom. Rekli su da ce mi danas javiti ako je transfer sutra, pa gledam u telefon k'o u boga :eek:
A ako idu na blaste, bice u nedelju. Nije meni problem cekanje 2 dana, nego ne mogu da docekam informacije o tome koliko se jc oplodilo i kakvo je stanje.
Celi dan smisljam sebi zabavu, da radim bilo sta sto bi mi skrenulo misli, a razmisljam i pricam iskljucivo o tome. Dosadna sam i samoj sebi :dash::dash:

Kao u onom periodu dok sam bila devojka, pa cekam da me simpatija zove, buljim u telefon i teram ga mentalnim silama da zvoni, a on nece :D

Jao, narode, kako sam nervozna, katastrofa jedna. Ne znam sta bih sa sobom. Rekli su da ce mi danas javiti ako je transfer sutra, pa gledam u telefon k'o u boga :eek:
A ako idu na blaste, bice u nedelju. Nije meni problem cekanje 2 dana, nego ne mogu da docekam informacije o tome koliko se jc oplodilo i kakvo je stanje.
Celi dan smisljam sebi zabavu, da radim bilo sta sto bi mi skrenulo misli, a razmisljam i pricam iskljucivo o tome. Dosadna sam i samoj sebi :dash::dash:

Kao u onom periodu dok sam bila devojka, pa cekam da me simpatija zove, buljim u telefon i teram ga mentalnim silama da zvoni, a on nece :D

Joj Cranberry znam kako je, tako je i meni bilo. Zvali me i rekli najverovatnije ce ET biti sutra,al javicemo dodatno. Ja nervozna, Boze sacuvaj, ne znam sta cu od sebe. Sutradan oko 10 sati ujutru pozovem ja, oni opet kazu javice, al mozda ce biti oko 17h. Tek u 1 su mi javili da je Et u 17.30, a meni treba 3 sata da stignem do BG-a. Jos za baksuza poceo da pada neki sneg, na putu haos, a oni usput zovu da pitaju dal ima sanse da dodjem malo ranije. Eto, nadam se da sam te malo utesila, svima je frka. Al kad bi isli na blaste bilo bi super, tako su kod nase Padar, pa je sad trudnjaca. Ne daj se draga! CMOK

Sad sam zvala Genesis. Bokte, al' su me nakrpili, pocrvenela sam do noznih prstiju :rumenko::rumenko::rumenko:

Kaze sestra: nemojte nas zvati, treba biolog da da zavrsnu rec, ne moze on da otvara inkubator svaki cas, imamo mi ovde prioritet prema pacijentima, trenutno smo u velikoj guzvi, zvacemo vas...

Covece, "prioritet". Ja ispade k'o levo smetalo. Osecala sam se kao da sam zvala da pitam sta oni misle kakvo ce vreme biti sutra i da li da ponesem kisobran i da li je dobra ideja da dodjem u kratkim rukavima ili da ipak ponesem dzemperic, zlu ne trebalo :rumenko::rumenko:

Sto bi se reklo, skinuli su me " k'o g**no s lopate".

A samo sam htela da znam da li je sutra transfer, da ne prodjem kao Ikica, da mi kazu "dodji sad". Nisam ni ja iz NS, ne stanujem u dvoristu Genesisa.

Odavno se nisam osecala gluplje. Muuuuu.

ehej oficirušooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa odlično! :super::super::super:
baš mi je drago, videćeš on je stvarno ljudina.

ahahahahhahaha Padar, neću da se ljutim, nije od sapuna :manikir:, deliću ga sa svim mojim drugaricama! Bitno da ostane u našoj forumskoj porodici ahahahhahaha
ćemo da se bijemo sa ovim ostalima tamo

kisssssssss :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back