Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mm mora opet da ponovi bris... tako piše... (i mada iskreno stvarno ne znam što, svi nalazi su uredni) procedura se mora poštovati... a eno njega duri se... :rotf::rotf:
Kaže meni: Neću!:eek: ja ga pitam: Šta nećeš? (i jedva se suzdržavam da ne puknem od smeha) a on će: Sve mogu ali to, to je zlo...:rotf:
Rekoh: Baš mi te je žao...:lol: meni uopšte nije teško da se bockam i da mi non-stop ubacuju ono čudo u mene... u zadnje vreme ne znam na čemu sam češće, na ------- ili sondi...:mrgreen::zcepanje:

E baš me je nasmejao...:rotf::zcepanje:

Poznato zvuci, mislim da nema muskarca koji nije tako reagovao! Ako ima, svaka mu cast! Mene je moj izludjivao!

Cicak tako treba i opusti se red je da krenes da verujes svom doktoru, u suprotnom zasto radis vto kod nekog ko ti ne uliva poverenje? Ikice sta je sad bilo? Jer tebi to fali sexa pa si ljuta na muza :-D Ja se vala nisam stedela ni nakon transfera ni u trudnoci, doduse morala sam mm motkom da jurim.

Najbitnije da.....zelim da vam kazem hvala sto ste tu OVO JE ZA SVE da ne imenujem i nekog zaboravim,uvek,meni je znacilo puno i znaci mi,jer....ko bolje moze da razume,ja sam danas stvarno ok, smirila sam se 99%, nazad nema samo mogu napred,zelim vam od srca da sve budete debele i srecne trudnjace i jos srecnije mame.

p.s. m....je jos nema,a levi jajnik me otkida od bola

Cicak tako treba i opusti se red je da krenes da verujes svom doktoru, u suprotnom zasto radis vto kod nekog ko ti ne uliva poverenje? Ikice sta je sad bilo? Jer tebi to fali sexa pa si ljuta na muza :-D Ja se vala nisam stedela ni nakon transfera ni u trudnoci, doduse morala sam mm motkom da jurim.

Hahaha, Milice, nije to u pitanju, vec neosetljivost muskaraca, koja me mnogo nervira! Moj Pavle ce biti nezno i osecajno bice!

danap draga, samo napred, visoko podignute glave, sledeci put mora biti onaj pravi, za uskakanje u vozic!!!

...ja uglavnom posle postupka, barem nekoliko meseci (nekada i duze) zaboravim na postupak i bebu! valjda svako od nas nalazi mehanizam da olaksa sebi... mada, zelja je jaca, i videces kako se neocekivano opsesija zvana ''hocu bebu i nista drugo'' vraca, ili je barem tako u mom slucaju...

A pa da uvek jeveci problem bio dati briseve i uzorak sperme nego svo bockanje,anesteziranje itd.:dash:

naravno padar, mnogo je tesko dati briseve, ovaj moj slatkis od muza je kukao kao damjanov zelenko!!!! a i za materijal se namucio, ne moze sedeci, mora da legne......a kada se bockam, ne moze da gleda, kaze strah ga je, hahahahahahahaaaa
svi su manje vise isti, al' su nasi......

naravno padar, mnogo je tesko dati briseve, ovaj moj slatkis od muza je kukao kao damjanov zelenko!!!! a i za materijal se namucio, ne moze sedeci, mora da legne......a kada se bockam, ne moze da gleda, kaze strah ga je, hahahahahahahaaaa
Bas si me slatko nasmijala..... mora covjek da legne,zar ne,dabi koliko-toliko bilo romanticno.. ma svi su isti,nema sta....... Ovaj moj moj jadnicak morao da vadi na kraju krajeva iz testisa (ma umalo se ne rasdasmo),nece covjek,pa nece... a sada je najsretniji tata na svijetu....

Da se javim: prosla aspiracija, navadili su mi 11 komada. Na poslednjem UZ ih je bilo 17, valjda su ostali bili corci.
Tako, pregurala sam i strasniji deo :) Sad cu malo da odmorim, i cekam poziv u petak ili nedelju za transfer.

Da se javim: prosla aspiracija, navadili su mi 11 komada. Na poslednjem UZ ih je bilo 17, valjda su ostali bili corci.
Tako, pregurala sam i strasniji deo :) Sad cu malo da odmorim, i cekam poziv u petak ili nedelju za transfer.

super cranberry, dovoljno je to JC da se proberu najbolji embrioni a i da se zamrznu preostali... sada se lepo odmori, i svi zajedno sa tobom cekamo transfer...

Poznato zvuci, mislim da nema muskarca koji nije tako reagovao! Ako ima, svaka mu cast! Mene je moj izludjivao!
:zag:
Ja sam ovih dana besna na muski rod i nije mi zao nijednog muskarca, pa makar im 100 briseva trazili. To su sve mamine maze!
:zag:
A pa da uvek jeveci problem bio dati briseve i uzorak sperme nego svo bockanje,anesteziranje itd.:dash:
Moj danas kaže da će pričati sa dr. i reći joj da On to neće raditi ponovo!:rotf::zcepanje:
Sad vam moram ispričati: :mrgreen:
Kad smo otišli na IUI, otišao mm u sobu, da da uzorak... vraća se posle 5 minuta, ulazimo kod sestre u kancelariju, kad ono u uzorku skoro ništa... ja ga gledam šokirana...:eek: a on sav pozeleneo, gleda tužno onaj uzorak... :neutral: pita ga sestra, Koliko ste apstinirali? Kaže on, 4 dana... zapiše ona to i ode da nam fotokopira lične karte...
Kad je izašla, viče on meni, Pogledaj ovaj uzorak, nema ništa unutra, i sve je nekako bledunjavo... poludeo sam...
Ja kažem, Pa jeste, al nema veze...
Tek će on meni stidljivo kroz šapat:"Znaš, meni se noćas desilo nešto." Ja:"Šta?!":eek: a on će:"Pa znaš kako 3 dana nismo imali seks... pa noćas mi se desilo samo od sebe... :rumenko: to mi se nije desilo još od osnovne škole...":rumenko: :rotf::rotf::rotf:
Ja da umrem od smeha... ajde što se desilo... ali što lažeš sestricu da si apstinirao...:rotf::rotf::rotf:
Kaže:"Pa sramota me." :mrgreen::zcepanje::rotf:

Smejala sam se naredna dva dana... :rotf::rotf::rotf:
Bas si me slatko nasmijala..... mora covjek da legne,zar ne,dabi koliko-toliko bilo romanticno.. ma svi su isti,nema sta....... Ovaj moj moj jadnicak morao da vadi na kraju krajeva iz testisa (ma umalo se ne rasdasmo),nece covjek,pa nece... a sada je najsretniji tata na svijetu....
:heart::heart::heart:

:super::super::super:
Bravo cranberry...:ok:

E Cicak, bas si mi razveselila jutro sa ovom pricom.
Kad sam ja radila VTO u Jevremovoj, oni vece pre transfera preporucuju odnos. Mada posle aspiracije nikom i nije do sexa, ja rekoh- Sta da se radi, sto se mora nije tesko! Kad odem u sobu ovaj moj hrce pa cepa! Naravno da nista nije bilo od sexa, a kad me je sestra sutradan pitala jel bio odnos, ja slagala da mi je muz bio na putu (htela sam da dodam jos i da se komsija nije odazvao pozivu, al nisam htela da budem prosta)!
Posle sam tripovala da mi zbog toga nece speti VTO, al Pavle je bio uporan na mamu!

Kad sam ja radila VTO u Jevremovoj, oni vece pre transfera preporucuju odnos. Mada posle aspiracije nikom i nije do sexa, ja rekoh- Sta da se radi, sto se mora nije tesko! Kad odem u sobu ovaj moj hrce pa cepa! Naravno da nista nije bilo od sexa, a kad me je sestra sutradan pitala jel bio odnos, ja slagala da mi je muz bio na putu (htela sam da dodam jos i da se komsija nije odazvao pozivu, al nisam htela da budem prosta)!
Posle sam tripovala da mi zbog toga nece speti VTO, al Pavle je bio uporan na mamu!
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap: Sjajna si!!!

:heart: malo... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back