zbunjena 84
Obećava
- Poruka
- 65
joj ja vam svima zelim veliku betuuuuu 

.Evo i ja je cekam ,a dani prolaze sve sporije,mada se ne nadam mnogo s obzirom da sam imala bolove samo treci i cetvrti dan od embrio transfera,a sada nista ne osecam,grudi me ne bole,stomak takodje,samo malo kad kad,i malo krsta,ali to je nista od simptoma za trudnocu,Nego sacekacu petak pa cu videti.. Pozdrav za sve

.Evo i ja je cekam ,a dani prolaze sve sporije,mada se ne nadam mnogo s obzirom da sam imala bolove samo treci i cetvrti dan od embrio transfera,a sada nista ne osecam,grudi me ne bole,stomak takodje,samo malo kad kad,i malo krsta,ali to je nista od simptoma za trudnocu,Nego sacekacu petak pa cu videti.. Pozdrav za sve
pokušavati i samo pokušavati.
pocevsi od inseminacija 7 puta i tko dalje sve mi je dosadilo i pocela sam da trazim lekara ne previse poznatog,ali iskusnog tako sam i dosla do dr.Primarijusa Primož Reša.uopste se nisam pokajala.čovek je veoma otvoren i ne uvija nego prede direktno na stvar.sto mi se dopalo.sve to sam veoma fino podnela i da skratim veoma pripremljena sam otisla kod njega (spremnih) nalaza od dr.Đorđa Bojovića za mene veoma preciznog lekara.drage moje netreba se plasiti pokusaja negde van. u svakom slucaju je mnogo jeftinije i brze ,to vam iz iskustva govorim.samo je pitanje puta malo otezano ali zasto sluze hoteli? zato hrabro glavu gore i napred ne odustajte ni sekundu, jedan dan moze da vam bude problem ne odustajte! svima vama zelim srecu!

.......................
,je odlicno,dobro razvijena,mada je dr imala problema da je promeri ,nije htela da se probudi
,umesto pola sata ,UZ je trajao sat vremena,jer moja princeza nije htela da se probudi

danas je peti dan od embriotransfera i jos uvek nemam nikakve simptome, ali ih i ne trazim, kako bude bice