zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Cao drage drugarice, evo i mene da se javim posle 100 godina. Urnisali su me na poslu i psihicki i fizicki, pa nikako da se javim. Sad sam na odmoru, uzivam i bockam se diferelinom. U postupku sam u Jevremovoj, ima li jos nekih drugarica koje trenutno tamo rade VTO?
BET divne vesti od tebe, cestitam i saljem ti veliki poljubac, mislim da smo prosi put u isto vreme bile u postupku!
Karlose, cestitam od srca, neka vam je ziva i zdrava vasa mala princeza!
Milicice, Vodolijice, Sukice, gde ste, kako ste? Kako nam je Pazarkica, zna li neko kako napreduje? Sad cu malo da precesljam forum, pa cu pisati ponovo!
Cmokic za sve nove i stare drugarice i nase male mrvice!
Folikuli drzim figice
ohohoooooo! evo i stare drugarice! ala si ti požurila
 , prestigla nas sve!
, prestigla nas sve!neka neka, samo da bude

da li si zadovoljna sa jevremovom????
Evo ja krenula sa onim mojim-našim spiskom od 2 km analiza!
Juče ceo dan ležala u dijabetološkoj dnevnoj bolnici radila konačno OGTT!

I kada sam već bila tamo pitam ja doktora šta još može da mi uradi od svih tih analiza
 ...pogleda on, i uhvati se za glavu, pobogu ženo pa gde se vi spremate????? NASA vas testira za svemirsko putovanje???? ahahahahahahahahaa
...pogleda on, i uhvati se za glavu, pobogu ženo pa gde se vi spremate????? NASA vas testira za svemirsko putovanje???? ahahahahahahahahaaali bio je jako zlatan, uradili su mi dosta od tih analiza, antitela na sve i svašta, hormone, čak i dnevni profil prolaktina, ima doktorica hematolog da se iznenadi kada dođem sledeči mesec kod nje na red - a ja već odredila 80% njenih testova!
A uzeli mi krvi ihahaj. Čudi me što je nešto ostalo ahahahahh
Za tromobofiliju imam zakazano 2. dec, a genetska ispitivanja 10.dec.
Za sve sam tražila upute od lekara opšte prakse, kao što je komarica onomad i predložila. I sve funkcioniše kako treba. Za sada, puj puj puj.
U petak rezultati hormona i OGTT, Javljam

, otišla sa dva ciklusa. Tako da bi tvoja trebala još pre da nestane
, otišla sa dva ciklusa. Tako da bi tvoja trebala još pre da nestane 

.Endometrijum mi je ostao isti 11m.Da li mozda znas da li posle pregnila folikuli i dalje rastu ili se blokira njihov rast,sva sam zbunjena i uzbudjena u isto vreme pa ako neko zna nesto o tome neka pise ovoj ludoj glavi
.Endometrijum mi je ostao isti 11m.Da li mozda znas da li posle pregnila folikuli i dalje rastu ili se blokira njihov rast,sva sam zbunjena i uzbudjena u isto vreme pa ako neko zna nesto o tome neka pise ovoj ludoj glavi 

pa valjda određuju koordinate gde će vratiti embrion, traže najpogodnije mesto...... ali nisam sigurna da li je to toooooo
 pa valjda određuju koordinate gde će vratiti embrion, traže najpogodnije mesto...... ali nisam sigurna da li je to toooooo