Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje , danas nam je bio prvi ultrazvuk :-D :)

tekst je sledeci
Radi se o gestacijskoj starosti 5 nedelja i 6 dana

U supljini materice vidljiv je gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika , promera 13 mm. U mesku se nalazi embrion 3,5 mm. Sonarna starost trudnoce 6 nedelja .
SRCANA RADNJA ploda VIDLJIVA :):):):heart::heart::heart: , Zumancana kesa vidljiva 3,5 mm

Uz ovaj vidljiv je jos jedan gest mesak koji je nesto manji 9,5mm ima zumancane kese ali se ne uocavaju elementi embrioplasta. Doktorka je rekla da moze biti ali da se i ne nadam previse (cisto da meni ne bude tesko kasnije ).

naravno da mi nece biti tesko MOJE MALENO SRCE KUCA :super::D:D
NOVI PREGLED ZA 2-3 nedelje .

ljubim vas sveeeee!!!

jaoj ljubavi cestitam:heart::cmok2:.............bas si me obradovala:cmok2:............znaci mi cemo imati klince istog dana............ljubim te:cmok2::zag:

Drugari,samo da prijavim beta 1,83...ništa ni ovaj put. Snege nemam-to je ono što osećam.
Pišemo se.

zao mi je mali pariz,ali zaista,ali molim te nemoj da gubis nadu,a ni snagu:cmok2:..........vrati se malo unazad ,procitaces gomilu postova u kojim sam bezbroj puta pala do samog dna ,onda skupljala snagu danima i opet se uzdigla..........samo ponavljaj samoj sebi kao mantru ,nema te stvari koja moze mene da slomi,i nikada necu odustati a znam da me moje mrvica ceka negde tamo da se vidimo

ja sam prosli put verovala da nikada vise necu imati snage da pomislim na novi postupak,prosli put sam bila slomljena psihofizicki ,ali uspela sam da ustanem i uspela opet da krenem,i sada kada sam se najmanje nadala uspelo je

i veruj te mi ,nije ono samo mit kad kazu ,da kada uspe sve ruzne uspomene izblede,to je zaista tacno ,moje su vec pocele da blede,a kada se budem setila sta sam sve prosla ,samo cu se cuditi gde sam tu snagu nasla i koliko sam jaka bila...........i sigurno cu ceniti sebe vise:heart::heart:

Hej pazarkice, veštice jedna, pa što se ti toliko ne javjaš!? Jao mrvica mala, uh mogu da zamislim samo kako si srećna, ali dušice draga ti si to sve zaslužila! Hej, pa ne ljutiš se valjda za ovo "veštice", nego kad te dugo nema mi se svi prepadnemo šta li si sad utripovala. Uživaj draga, uživaj, mazi taj debeli stomčić i pevuši svojoj mrvici! Ala sam se raznežilaaaaa!
Odoh sad u neki šoping, danas sam dobila, a malo je falilo da kupim test za trudnoću,ah! Ljubim te, i mrvicu naravno!

Draga Pazarka,
ja sam bila na UZ kod Milice i kroz pricu sam pomenula devojku koja je radila u Jevremovoj VT i trudna je, a ni sama neveruje pa vadi betu svaki cas- ona je to povezala s tobom i obe smo bile zaista srecne sto ti je ovog puta uspelo.Iskreno, nisam ti pomenula nista, jer vidim da te nema zadnjih dana na forumu pa sam se zabrinula da li je sve o.k. Sada sam se setila da si rekla da ides 30-og na UZ i samo zbog tebe sam ukljucila komp da vidim da li je sve o.k. I draga CESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!!Zelim ti da sada spokojna uzivas u svojoj trudnoci, mazi stomacic i veruj da ce od sada biti sve mnogo lepse.
Nadam se da se neljutis sto sam te pomenula Milici, ali zaista iz dobre namere- jer mislim da nije bilo potrebe da toliko puta vadis krv i nisu mi jasni oni da ti nekazu da izvadis najvise dva puta i to je to.Zeno trudna si, znam da ti je sada lakse kada je to potvrdjeno i na UZ - ni ja nisam verovala dok nisam videla svoju mrvicu na ekranu.Draga ja sam usla u 6 mesec - nisam bas pri kraju ali guramo ja i moja mala princeza.Radila sam aminosintezu i znam da je devojcica.
Puno te pozdravljamo nas dve i jos jednom se nadamo da se nisi naljutila na nas, jer ti zaista zelimo sve naj, naj, naj.

Draga Pazarka,
ja sam bila na UZ kod Milice i kroz pricu sam pomenula devojku koja je radila u Jevremovoj VT i trudna je, a ni sama neveruje pa vadi betu svaki cas- ona je to povezala s tobom i obe smo bile zaista srecne sto ti je ovog puta uspelo.Iskreno, nisam ti pomenula nista, jer vidim da te nema zadnjih dana na forumu pa sam se zabrinula da li je sve o.k. Sada sam se setila da si rekla da ides 30-og na UZ i samo zbog tebe sam ukljucila komp da vidim da li je sve o.k. I draga CESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!!Zelim ti da sada spokojna uzivas u svojoj trudnoci, mazi stomacic i veruj da ce od sada biti sve mnogo lepse.
Nadam se da se neljutis sto sam te pomenula Milici, ali zaista iz dobre namere- jer mislim da nije bilo potrebe da toliko puta vadis krv i nisu mi jasni oni da ti nekazu da izvadis najvise dva puta i to je to.Zeno trudna si, znam da ti je sada lakse kada je to potvrdjeno i na UZ - ni ja nisam verovala dok nisam videla svoju mrvicu na ekranu.Draga ja sam usla u 6 mesec - nisam bas pri kraju ali guramo ja i moja mala princeza.Radila sam aminosintezu i znam da je devojcica.
Puno te pozdravljamo nas dve i jos jednom se nadamo da se nisi naljutila na nas, jer ti zaista zelimo sve naj, naj, naj.

pa naravno ludice da se ne ljutim,ljubim te puno sreco moja:cmok2::cmok2:

meni je bilo smesno,rekla mi je da sam i na forumu glavna faca hahahahhaa:zcepanje:,otkinula sam od smeha,izvadila sam joj 10 nalaza beta hcg ,i na kraju rekla ako mi ne verujes da sam trudna imam ja jos u tasni jedno 20 urin testova:lol:

cestitam i uzivaj sa princezom,nadam se da ce i meni biti princeza:cmok2:

Drugari,samo da prijavim beta 1,83...ništa ni ovaj put. Snege nemam-to je ono što osećam.
Pišemo se.
Mali pariz,zao mi je a ja se ponadala da ces nas bar ti obradovati...... al`bit ce draga jednom....tebe tvoj andjeo ceka.....i nemoj da si previse tuzna,smogni snage i zaboravi sto prije pa opet u ostvarivanje cilja a trud ce se vec isplatiti,nismo svi iste srece,neko prije a neko kasnije stgne do svoga cilja i kao sto sam rekla neke stvari dobiju na vrijednosti upravo s cekanjem i ZNAM da je tako...........

evo i mene.................danas nam je bio prvi UZ,imam jednu mrvicu koju mama voli najvise na svetu:lol::lol:
srce mamino kuca pa kuca,a amamu su morali da skupljaju po ordinaciji,rasplakala sam se kao marija magdalena:sad2:,mislila sam da takvu srecu necu osetiti nikada:heart:

mesak nam je pravilnog oblika,velicine 18 mm,a u mesku se nalazi embrion velicine 3mm:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

eh da,koja je od vas pitala dr milicu za mene,i rekla da stalno pisem kolika mi je beta ????:zcepanje::zcepanje:.............neka koja je pri kraju trudnoce,jer sam pitala da nije mila,a ona mi je rekla da nije ,vec jedna nije mogla da se seti imena,ali je pri kraju trudnoce :think:
Za nasu Pazarku i malo srce sto pod grudima kuca !!!!!!!!!! :vatromet::vatromet: Draga Pazarka,zelim ti laku i nekomplikovanu trudnocu !!!!!!!!! Uzivaj nam sada i mazi mrvicu koja ti je donijela toliko ocekivanu srecu i koju si zasluzila..... :zag: :bye:

Skandia, ti si jedno veliko srce i hvala ti na podršci koju nam daješ! CMOK
Hvala ti Ikice !!!!!!!!! Znam mila sta podrska znaci,zato vam je i saljem..... Nisam je imala puno(samo moji najblizi i najmiliji) i kad god sam potanjala i mislila da nema izlaza,oni su bili tu da me dignu...... Nekad je potrebna samo jedna rijec,zagrljaj ili stisak ruke....... Zagrliti vas rukama ne mogu....zato vas pisem.....jer dobro znam kako je vama....al`nece biti tako vjecno,vas vasi andjeli cekaju..... I tebi jedan cmokic,saljemo moja srecica i ja....... Laku noc i mirno spavaj........ :zag:

Za nasu Pazarku i malo srce sto pod grudima kuca !!!!!!!!!! :vatromet::vatromet: Draga Pazarka,zelim ti laku i nekomplikovanu trudnocu !!!!!!!!! Uzivaj nam sada i mazi mrvicu koja ti je donijela toliko ocekivanu srecu i koju si zasluzila..... :zag: :bye:

e hvala ti ljubavi:cmok2:..........mazimo se,za sada ja vise nju nego ona mene,sad sam pojela 4 tanjira supe i otisla i isprovracala:roll:...........fuuuuuj

Hej pazarkice, veštice jedna, pa što se ti toliko ne javjaš!? Jao mrvica mala, uh mogu da zamislim samo kako si srećna, ali dušice draga ti si to sve zaslužila! Hej, pa ne ljutiš se valjda za ovo "veštice", nego kad te dugo nema mi se svi prepadnemo šta li si sad utripovala. Uživaj draga, uživaj, mazi taj debeli stomčić i pevuši svojoj mrvici! Ala sam se raznežilaaaaa!
Odoh sad u neki šoping, danas sam dobila, a malo je falilo da kupim test za trudnoću,ah! Ljubim te, i mrvicu naravno!

naravno da se ne ljutim:cmok2:,na tebe ne bih mogla da se naljutim:heart:

ma ja sam samo zivela ovih dana za betu,nisam htela da vas gnjavim sa mojom paranojom.......imam utisak sve bi dosle sa tiganjima,hahhahahahahahhahha:lol:

Hvala ti Ikice !!!!!!!!! Znam mila sta podrska znaci,zato vam je i saljem..... Nisam je imala puno(samo moji najblizi i najmiliji) i kad god sam potanjala i mislila da nema izlaza,oni su bili tu da me dignu...... Nekad je potrebna samo jedna rijec,zagrljaj ili stisak ruke....... Zagrliti vas rukama ne mogu....zato vas pisem.....jer dobro znam kako je vama....al`nece biti tako vjecno,vas vasi andjeli cekaju..... I tebi jedan cmokic,saljemo moja srecica i ja....... Laku noc i mirno spavaj........ :zag:

apsolutno se slazem sa ovim:super::super:

evo i mene.................danas nam je bio prvi UZ,imam jednu mrvicu koju mama voli najvise na svetu:lol::lol:
srce mamino kuca pa kuca,a amamu su morali da skupljaju po ordinaciji,rasplakala sam se kao marija magdalena:sad2:,mislila sam da takvu srecu necu osetiti nikada:heart:

mesak nam je pravilnog oblika,velicine 18 mm,a u mesku se nalazi embrion velicine 3mm:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

eh da,koja je od vas pitala dr milicu za mene,i rekla da stalno pisem kolika mi je beta ????:zcepanje::zcepanje:.............neka koja je pri kraju trudnoce,jer sam pitala da nije mila,a ona mi je rekla da nije ,vec jedna nije mogla da se seti imena,ali je pri kraju trudnoce :think:

U srcu moje mamee, i moje srce kuca,njeno se cuje tak,moje se cuje tik:):):):):):):)

HVALA BOGU da je sve ok. i da si napokon videla svoju mrvicu :heart: ovi iz labaratorije su vec poludeli od tebe :hahaha: a urin testovi su nestali u bg. :rotf::rotf:
e, sad ljubavi bi mogla maaaaalooooo da se opustis i da pocnes da uzivaaaaaaaaaaaaaaas u svojoj TRUDNOCI !!!!!! :think:
sve ono sto je napisala milica je apsolutno tacno, nerviranje dok ne ostanes trudna pa nerviranje kad ostanes trudna,kontrole neizvesnost da li je sve u redu......sve je to normalno sve smo prosle kroz to ali ......moras da budes pozitivna i vesela da bi to mrvica osetila :heart: je sam bila mnogo pozitivna,vesela srecna i uopste nisam imala "crne misli"niti sam dozvoljavala nekom da mi nesto kaze, da bi moglo nesto da se desi lose.moj dr. je slao druge zene u moju sobu da vide moj optimizam i osmeh i sam je rakao da je sve uspelo zahvaljujuci tome!
zato draga moja drugarice :heart: samo opusteno i mazi nam taj stomacic i ljubi tu mrvicu dragu :cmok::cmok2:

mi smo se juce vratili sa mora,super smo se proveli,za divno cudo odmorila sam se :lol: deca su se sama mazala, sami tusirali,imali drustvo na plazi,mm donosio klopu sve spremljeno...tako da sam bas uzivala :lol:
:cmok::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back