mijaki
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
....imam običaj da negiram i potiskujem negativna osecanja, sto bi rekli guram glavu u pesak....i nadam se da zaboravljeno ne boli...
i da ne pričam o tome, jer nekako je teško priznati koliko te neke stvari u životu polome u paramparčad... i tako iznova i iznova... Da, ali većina vas, drage moje, to jaaaaaaaako dobro zna....
elem, da ne prenosim negativne misli, radujem se beskrajno našim novim bebicama i ponosnim budućim mamama, držim pesnice za trudilice i obećavam da uskačem u vozić već u septembru, pa će nam dečica biti isto godište!!!!!!!
sada se lečim planiranjem promene rasporeda u kući, za vikend idem u neku kafanu, pošteno da se isplačem uz sevdalinke, zakazujem Rim i letovanje na Jadranu, bacam se na dijetu (baš sam se opustila u poslednje vreme) ali i na mužica
, za 20 dana branim master tezu, pa ću da pravim karaoke žurku........i još mnogo, mnogo toga sam smislila kako bih dala smisao životu do sledeće, nadam se, pozitivne bete!!!
ljubim vas sve, i do neba zahvaljujem na podršci!
i da, ovo nije oproštajni post.....naravno da ostajem na forumu, samo mi je eto došlo da svašta nešto ispišem.....
cmokić još jednom
i da ne pričam o tome, jer nekako je teško priznati koliko te neke stvari u životu polome u paramparčad... i tako iznova i iznova... Da, ali većina vas, drage moje, to jaaaaaaaako dobro zna....
elem, da ne prenosim negativne misli, radujem se beskrajno našim novim bebicama i ponosnim budućim mamama, držim pesnice za trudilice i obećavam da uskačem u vozić već u septembru, pa će nam dečica biti isto godište!!!!!!!
sada se lečim planiranjem promene rasporeda u kući, za vikend idem u neku kafanu, pošteno da se isplačem uz sevdalinke, zakazujem Rim i letovanje na Jadranu, bacam se na dijetu (baš sam se opustila u poslednje vreme) ali i na mužica
, za 20 dana branim master tezu, pa ću da pravim karaoke žurku........i još mnogo, mnogo toga sam smislila kako bih dala smisao životu do sledeće, nadam se, pozitivne bete!!!ljubim vas sve, i do neba zahvaljujem na podršci!
i da, ovo nije oproštajni post.....naravno da ostajem na forumu, samo mi je eto došlo da svašta nešto ispišem.....

cmokić još jednom
Ukratko,prosla su tri meseca od histeroskopije,i naravno ja juce krenula na kontrolu,pipremila svu dokumentaciju,stigla tamo i sestra glavna mi kaze,a gde ti je nalaz koji je poslat na patohistologiji,ja u cudu,nemam pojima da mi je poslat isecak na proveru,niko mi nije nista rekao,a proslo toliko vremena
E sad interesuje me da li je neka od vas imala slican problem ko ja,kod mene je sve u redu osim tog zadebljanja endometrijuma,da li to moze da mi stvara problem pri zatrudnjivanju?Inace sad zbog toga ne mogu da krenem sa osemenjavanjem,a tako sam se nadala,da cu odmah da krenem
zasluzila si to..Veliki poljubac za tebe..

Rastuzih se nacisto