Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo da se javim

jutros 12. dan.............kad sam jutros ustala i otisla do toaleta imala sam blagi trag krvi ,vise svetlo narandzast ,i naravno umrla u svakom smislu:sad2:.................zvala belmedicu,dosli u kucnu posetu i izvaddili krv za betu hcg

pre 15 minuta me zovu i kazu beta hcg 75

ne smem da se obradujem ,prvo sam mislila da nije zbog pregnila i jos uvek strahujem ,mada su mi iz jevremove javiii da beta je visoka i da je trudnoca potvrdjena ,ali da opet vadim u utorak,i sada ne smem da se obradujem

ljubim vas sve:cmok2::zag:

Setih se sebe od pre 7godina..........nisam mogla da docekam taj 15 dan od ET i otisla sam 10-ti dan da uradim betu,bila je 100bHcg....bila sam nespremna za uspeh i izbezumljena od neceg nedefinisanog........ ustvari plakala sam od srece......

Znam kako se osecas i :zag: cestitam ti, uzivaj.......pokusaj se opustiti i budi najbolja mama nasvetu:super:.

evo da se javim

jutros 12. dan.............kad sam jutros ustala i otisla do toaleta imala sam blagi trag krvi ,vise svetlo narandzast ,i naravno umrla u svakom smislu:sad2:.................zvala belmedicu,dosli u kucnu posetu i izvaddili krv za betu hcg

pre 15 minuta me zovu i kazu beta hcg 75

ne smem da se obradujem ,prvo sam mislila da nije zbog pregnila i jos uvek strahujem ,mada su mi iz jevremove javiii da beta je visoka i da je trudnoca potvrdjena ,ali da opet vadim u utorak,i sada ne smem da se obradujem

ljubim vas sve:cmok2::zag:
wooooooooooooow, jessss, juuuuuuuhuhhhhuuuuuuu
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

zdravo svima,ja sam nova na forumu,ali moze da se kaze i da nisam jer vec duze vreme pratim sve vase poruke.Inace moj slucaj je veoma slozen,ukratko,imala sam jedan pobacaj i 6 biohemijske trudnoce,tri inseminacije,gde je treca uspela ali opet se zavrsila neuspesno na zalost.U petak mi je uradjen VTO ali stvorilo mi se oko 40 folikula,od kojih je 25 izvadjeno jer vise nisam mogla da trpim bol.Posto se pojavilo mnogo zamrznuce embrione pa ce mi ih vratiti za dva meseca.Ali me brine to sto mi je stomak dosta naduven ,pa me zanima da li neka od vas ima isto iskustvo sa naduvenim stomakom posle vadjenja folikula i koliko je to trajalo?????Unapred vam hvala.
inace i ja se pridruzujem svim cestitkama za novu trudnicu!!!!!!!!!!

Što se tiče nadutosti stomaka imala sam sličan problem. Strogo mirovanje i primala sam antibiotike.Mirovanje u svakom slucaju. A zasto si punkciju folikula radila bez anestezije i gde? Pozz

Pazarka,sanjam ti ja neki dan kao da idem po test na trudnocu.Ja cekam u redu u bolnici-sestra mota po papirima i na svakom papiru pise NEGATIVAN,NEGATIVAN,NEGATIVAN i daje meni nalaz na kojem pise POZITIVAN----ja sva srecna skacem tamo po bolnici i kao malo bolje pogledam a ono ne pise moje ime-ja se vratim i pitam je pa ciji je ovo nalaz-moj nije.Kaze sestra- mrtva hladna pa nije tvoj PAZARKIN je.:per::per::per::per:

Htela sam to da ti napisem jos pre nekoliko dana ali mi se D razboleo i jurim kod njega svaki dan u bolnicu jer ima upalu pluca.

Ima osecaj da ce biti-BLIZANCI,BLIZANCI,BLIZANCI,BLIZANCI,BLIZANCI!!!

Sto se tice tvog puta u daleke krajeve dodji kod mene u Aziju nece ti bit dosadno ni sekunde obecavam.:heart:

Devojke sada kada pocnete da izbacujete bete ima svi u nesvest da padamo!!!!

Kisses

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per::per:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Veliki pozdrav od nas dvoje-pozdravlja te i D iz bolnice sutra ili prekosutra dolazi kuci!!!!!

zdravo svima,ja sam nova na forumu,ali moze da se kaze i da nisam jer vec duze vreme pratim sve vase poruke.Inace moj slucaj je veoma slozen,ukratko,imala sam jedan pobacaj i 6 biohemijske trudnoce,tri inseminacije,gde je treca uspela ali opet se zavrsila neuspesno na zalost.U petak mi je uradjen VTO ali stvorilo mi se oko 40 folikula,od kojih je 25 izvadjeno jer vise nisam mogla da trpim bol.Posto se pojavilo mnogo zamrznuce embrione pa ce mi ih vratiti za dva meseca.Ali me brine to sto mi je stomak dosta naduven ,pa me zanima da li neka od vas ima isto iskustvo sa naduvenim stomakom posle vadjenja folikula i koliko je to trajalo?????Unapred vam hvala.

Sta tvoj ginekolog kaze na to? S obzirom da si imala puno folikula i da ti je izvadjeno dosta jajnih celija moze doci i do hiperstimulacije. Nazovi lekara neka te pogleda na uz. Nije za salu.

Zbunjena84 gde si radila vto?Ko ti je radio?40 folikula!!!!!!!To je previše!Ne mogu da verujem da si imala tako jaku terapiju.To ne da je hiperstimulacija,već taj dr. mi je malo čudan.Nadam se da znaš da se mi rađamo sa određenim brojem j.ć.i do kraja života ih trošimo,tj.do menopauze!Jajne ćelije se ne regenerišu,samo se troše.Neke žene nemaju svaki mesec ovulaciju,možda bude po jedna dve folikule,drugi,treći mesec pa ti vidi.A on ti je u jednoj stimulaciji 40!!!!!!!Ko je taj dr????

QUOTE=mila81;14251657]molim vas hitno za info 13.dan beta je 523
da li je to ok[/QUOTE]

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::veseljaci:[
Pa Milaaaaaaaaaaaaaaaaa, super :super::super:

šta je ovo ljudi?????? biće beba!!!!!!!!!!
Padar čekamo i tvoju betu!

a ja izostala iz ovog srećnog kruga :sad2: :sad2:

ćaos zbunjena.... obože, pa tebe su baš hiperstimulisali , jel?
da li dobijaš neke lekove, infuzije?
trebalo bi baš da miruješ i da piješ puno tečnosti. Ja sam imala samo blagu hiperstimulaciju, i bogami baš je bolelo, mogu misliti kako je tebi... meni su rekli i da pijem kuvani paradajz i peršun da stavljam u supicu, pošto su oba diuretici da ti malo istera nagomilanu vodu iz organizma.
Gde si radila Vto? Ako sam dobro razumela sad nisi ni imala ET, nego ćete sačekati par meseci da se smire jajnici?

Čula sam za sličan slučaj u betaniji pre god dana, drugarica je isto bila hiperstimulisana kao ti, jako puno jajnih ćelija... nju su držali pod terapijom neko vreme, oplođene ćelije su zamrznuli, i nakon par meseci vratili. Evo je sad gura bilizance po gradu :super:!

Ajde piši malo opširnije, malo si zbunjeno :hahaha: napisala post!

Izvini Padar što sam te izostavila.U pravu je Zsuki čekamo i kod tebe pozitivnu betu.A ti Zsuki si sledeća i nema mesta pesimizmu!Verujem da će Zadori da bude bolji ovaj put!Koliko se sećam prošli put si se zaljubljivala kad si pila kontrac.tabletice.Pomisli tek sad ako malo bolje pogledaš oko sebe.Košuljice,uske majcice,šorčići puni su gradovi lepih muškaraca.Prekrati vreme do stimulacije,stimuliši oči.Videćeš da će i za nas biti pozitivna beta!

HITNO ALI HITNO KOD LEKARA!!!!!!

Izvini Padar što sam te izostavila.U pravu je Zsuki čekamo i kod tebe pozitivnu betu.A ti Zsuki si sledeća i nema mesta pesimizmu!Verujem da će Zadori da bude bolji ovaj put!Koliko se sećam prošli put si se zaljubljivala kad si pila kontrac.tabletice.Pomisli tek sad ako malo bolje pogledaš oko sebe.Košuljice,uske majcice,šorčići puni su gradovi lepih muškaraca.Prekrati vreme do stimulacije,stimuliši oči.Videćeš da će i za nas biti pozitivna beta!

:hahaha::hahaha::hahaha:
jooooooooooooj, mani zaljubljivanje! prošli put je bilo baš preterivanja sa moje strane....
sad pijem neke druge tabletice :per::per: ne deluju tako na mene ahahahahahahah.
mora da se dragi žalio macanu, da mi da neke druge ahahahahha.
Ja nekeko ništa ne očekujem od ovog puta :eek:
Ne znam zašto, jako me s*****lo što nismo krenuli u planirano vreme, pa mi sad valjda onoooo.
U sredu idem na uz, pa ćemo videti šta dalje :))

kisss

E pa draga na ovu vrućinu ima da zatrudniš i pozdraviš se od svoje dobre linije kojom si se hvalila!Ovaj put je onaj pravi!Bićeš ti nama trudna.Mislim da je sam Zadori ukapirao da trzaš na njega pa da bi se zaštitio da ga ne napadneš dao ti druge tabletice.Nemoj da mi kloneš duhom,ja verujem u vas dobra ste kombinacija.Mislim na tebe i dr.on je stručan,a ti se dodatno stimulišeš kad ga vidiš.Uspeh zagarantovan.

drage moje, dugo vas pratim i citam vase poruke.U istom smo poblemu sve a sa vama sam prevazilazila kojekave krize.MM ima oligoastenospermiju a ja zacepljena oba jajovoda.Imali smo 2 neuspele VT a sada cekamo rezultat trece jer mi je danas 10 dan od ET.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back