skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Bet,mila,sta da ti kazem nego da budes snazna,pomisli samo zarad cega to radis i bice ti lakse.Ni ja nikom nisam pricala kad sam prolazila kroz to i kamo srece da sam imala bar ovaj forum,pa da to podijelim sa svima vama.Vjerovatno bi mi bilo lakse....A,prvi put kad sam sebi udarala inekciju(inekcija sam se uvijek plasila),umalo nisam pala u nesvijest!!!! Muz mi bio na poslu a meni poslije inekcije pozlilo,jedva sam stigla do kreveta i nekako dodjoh sebi ali svaki naredni put mi je bivalo lakse.Znala sam,da beba samo tako moze doci i odmah bi mi bivalo lakse..Vidjeces,mila,dace Bog da se ostvaris kao majka i sve ces patnje onda zaboraviti.I,samo ti nas davi,ako ti je lakse.Tu smo da te slusamo......Bojaanaa,ja primam suprefact,prvi put sam ga super podnela,a sada mnogo teze,imam velike glavobolje.Mada naspram menopura,suprefact je mala maca. Ja za dan dva krecem sa menopurom.Ocekujem opet ludnicu,placem ko kisa pa se onda smejem kao kreten,pa imam toplotne udare.Iz dana u dan sam sve naduvenija,na kraju budem kao helijumski balon,samo sto ne odletim.A sto se tice toga da se sama bockam,to nikako,nasla sam zrtve,jedna je moj muzic,ali pre bih i kucetu dala da mi da bocu nego sama da se bodem.Nikada ne bih mogla biti narkoman.Ovo je ukratko o mojim hormonalnim problemima,koje delim sa vama jer nemogu sa bliznjima jer nikome nisam rekla da opet radim vto,da me nebi gnjavili podpitanjima,i sazaljevanjem od cega se jezim,sorry podavih vas sve,ako ima zivih,javite se