Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karlose divne vesti, ma znala sam ja da je to to! cestitam od srca! Kazes 11 dana beta 150, hm pa to mogu biti dvojke, beta se duplira nakon 48 sati znaci 14 dana od Et bila bi oko 400!
Suzukice draga pitas me kako sam, neispavano, dzangrizavo, umorno.... sto i tebi a i drugim forumasicama zelim od srca! suzukice postavicu Sergejeve slike samo za tebe, malo smo i porasli
Vilenjak pa gde si ti, nije te bilo jedno vreme.

Karlose, pa kad ja pokrenem vozic,on mora da se i napuni,i sigurna sam i da su dvojke jer je meni 13.dana beta bila 145 i nosim dvojke tako da tata spremi se da radis u dve smene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi jos nam stizu drugari i drugarice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar:

Drustvo, pozurite vidite da je ovaj vozic srecan cekamo i vasssss!!!!!!!!!!!

Anci i ja sam iz le sigurno se znamo bar iz vidjenja.Ja sam prezadovoljna sa dr. i sestrama u spebo bolnici za bilo sta da pozoves uvek izadju u susret a za dr. sta da ti kazem mm i ja se znamo odavno sa njima tako da o svemu mogu da pricam kad odem kod njih ja umrem od smeha jer mi uvek pricaju neke masne viceve sve su ludi i pozitivni,mozes da zamislis kad sam isla na prvi uz i kad su mi rekli da ce deca da lice na njih kazu vi nemate nista sa tim mi smo ih napravilli, znaci svi smo popadali cak su i u cekaonicu iznosili slicise svi da vide jer je mala mogucnost sa zamrznutim embrionima da uspe tj da 2 ubace i da se oba prime.Ali ja ih zezam da imaju carobne ruke.A da su specijalisti i dobri dr. tu nemam reci dok se salimo salimo ali kad se radi tu nema sta, ja sam prezadovoljna.Odakle si iz kog naselja i koju srednju si zavrsila?

Pozdrav trudilicama i trudnicama:ok:....11 dan od ET Beta je ..150!!!
Jupi....:super:,za 9 dana radimo opet betu, sta da kazem ne znam ni gde se nalazim, hvala svima na podrsci i sve najbolje:ok:
KARLOSE,pa to je divno.Bravo,bravo bravo icestitam vam od srca!!!!!!!!!! A to,da ne znas gdje se nalazis mi je sasvim poznato(uh,kako je to lijep osjecaj). A,tvojoj zeni zelim laku i nekomplikovanu trudnocu,jos ako budu dvojke. Najvaznije od svega da je uspijelo a za ostalo cete lako!!!!!!!: :orkestar:

Karlose BRAVO,CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad samo polako i sretno dalje.
Ikice,drago mi je da se i kod tebe nesto desava.Zelim ti dobre rezultate i pozitivan ishod stimulacije.
Suzuki,Bet,Pazarka.......Ja vas vec vidim u drugom stanju,jer posle ovako dobrog pocetka nesmije nista lose da se desi.
Milice,ovaj maleni,slatki Sergej je, cini mi se,bas mamin sin(lici na tebe).Ljubi ga u nase ime i UZIVAJ MAXIMALNO.
Za sve ostale puno,puno :cmok2::cmok2::cmok2:

Pozdrav trudilicama i trudnicama:ok:....11 dan od ET Beta je ..150!!!
Jupi....:super:,za 9 dana radimo opet betu, sta da kazem ne znam ni gde se nalazim, hvala svima na podrsci i sve najbolje:ok:

Karlose, pa kad ja pokrenem vozic,on mora da se i napuni,i sigurna sam i da su dvojke jer je meni 13.dana beta bila 145 i nosim dvojke tako da tata spremi se da radis u dve smene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi jos nam stizu drugari i drugarice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar:

Drustvo, pozurite vidite da je ovaj vozic srecan cekamo i vasssss!!!!!!!!!!!

nadam se da se uskoro vidimo na kutku za trudnice..uvek se obradujemo novim trudnicama...
pozdrav za sve buduce mame...i dodjite nam na kutak obavezno!

Karlose divne vesti, ma znala sam ja da je to to! cestitam od srca! Kazes 11 dana beta 150, hm pa to mogu biti dvojke, beta se duplira nakon 48 sati znaci 14 dana od Et bila bi oko 400!
Suzukice draga pitas me kako sam, neispavano, dzangrizavo, umorno.... sto i tebi a i drugim forumasicama zelim od srca! suzukice postavicu Sergejeve slike samo za tebe, malo smo i porasli
Vilenjak pa gde si ti, nije te bilo jedno vreme.

Tu sam jos uvek, iz stare navike. Ubacim po koji komentar kada mislim da treba. Ovih dana sam na polovini, 20 nedelja. Marija ce dobiti sestru.
Sergej je divan i bogami lepo raste, inace moram ti se pohvaliti da sam i ja postala tetka jednom Sergeju. Moja rodjena sestra se porodila pre mesec dana, tako da sada pomazem oko njega. Ljubi ga i uzivaj.

hvala na komplimentima drage, a na koga lici nemam pojma, ja sam bila crna, kosa mi je bila spoejan sa obrvama a ovaj moj celavko... Vilenjak jer je i tvoj Sergej komplikovan kao ovaj moj? :-) Pozdrav Vodolijice!
Paralijan ja odem na ovaj sajt http://www.glitterfy.com/upload.php uploadujem slike direkt sa kompa, onda ides na opciju Generate Bbcode, kad dobijes taj kod prekopiras ga u poruci i izadje ti slika kad objavis poruku

hvala na komplimentima drage, a na koga lici nemam pojma, ja sam bila crna, kosa mi je bila spoejan sa obrvama a ovaj moj celavko... Vilenjak jer je i tvoj Sergej komplikovan kao ovaj moj? :-) Pozdrav Vodolijice!
Paralijan ja odem na ovaj sajt http://www.glitterfy.com/upload.php uploadujem slike direkt sa kompa, onda ides na opciju Generate Bbcode, kad dobijes taj kod prekopiras ga u poruci i izadje ti slika kad objavis poruku

milice opet nesto nece:dontunderstand: uradila sam to usla na sajt i uploadovala sliku ali nigde mi se ne pojavljuje opcija Generate Bbcode???kako dolazim do nje???:hahaha:izvini sto sam dosadna a i jel trebam mozda da se registrujem na tom sajtu???:think:pozzz:cmok::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back