Ivancica 82
Obećava
- Poruka
- 73
Evo ja da vam se javim, sada smo spremni da pređemo na kutak za trudnice. Jedna beba je u pitanju, u 7.nedelji smo, srce bije kao ludo. Izbacili su mi injekcije i folnu kiselinu i uveli prenatal i aspirin, jajnici su ok, smirila se hiperstimulacija
Pozdrav svima, Karlose čekamo lepe vesti!![]()
Jupiiiiiiiiii,dobicemo jos jednog druga ili drugaricu!!!!!!!!!!!!!!!
evo i ja sa novostima krvarenje je prestalo i dr. reko da smemo da se setamo tek kad se porodimo, tj. nesmemo iz kreveta da mrdamo do 9 meseca,i ukljucio mi progesteron svaki 3 dan.
Karlos cekamo lepu vest da je beta+++++++++++++++++++++
Pozz za sveee!!!!!!!!!!!

nasetaces se za 9.meseci
ustvari kad pocnu da prohodavajuuuu

. Imam 33godine, a decko 29. Vec dve godine pokusavamo da se ostvarimo kao roditelji ali bezuspesno. U pocetku nismo obracali paznju na to sto se nista ne desava, ali od letos smo poceli da se pitamo zasto se nista ne desava. Onda smo krenuli na preglede i on je tad prvi put uradio spermogram. Taj prvi rezultat je odmah ukazao na VTO ( s tim sto i nije bio mnogo los), ali smo sacekali neko vreme, posto se na osnovu jednog rezultata ne donose zaključci. U medjuvremenu se on razboleo i imao je jako visoku temperaturu, pa smo sacekali mesec dana da bi ponovio. Posle toga njegov spermogram je bio katastrofalan, pa smo sacekali jos mesec, ali samo mali pomak. Odradili smo sve analize, moji rezultati su svi odlicni, samo njegov spermogram nije. Dobili smo uput za komisiju za Narodni front, zvala sam ih u petak i rekli su da se javim u ponedeljak u 13h.
haos po ceo dan.ali oni su smisao mog zivota i moje najvece bogatstvo 
, juce nam je padao 10 dan za betu ali smo to radili jutros....najgore od svega sto ce rezultati biti sutra u 11, jos jedna noc puna neizvesnosti i strepnje, inace po ciklusu kasni 3 dana ali to nije merodavno zbog prethodne terapije
, inace suprugu malo bole grudi a ponekad i stomak kao da ce da dobije
,