Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drustvance,evo i nas da se javimo.Upravo smo se vratili sa ultra zvuka i Sergej imaces druga i dugaricu tj. nosim dvojke.

Pandice ajde i ti da nam se pridruzis,Karlos svu srecu vam zelim pozz suprugu,Pazarkice vazno da je sve ok krenulo neka tako nastavi...Pozzz za sve trudilice i trudnice!!!!!!!!!!!!1:klap::klap::klap::klap:

Drustvance,evo i nas da se javimo.Upravo smo se vratili sa ultra zvuka i Sergej imaces druga i dugaricu tj. nosim dvojke.

Pandice ajde i ti da nam se pridruzis,Karlos svu srecu vam zelim pozz suprugu,Pazarkice vazno da je sve ok krenulo neka tako nastavi...Pozzz za sve trudilice i trudnice!!!!!!!!!!!!1:klap::klap::klap::klap:

ivanciceeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! bravoooo :worth: hvala BOGU!!! cestitam ti od srca :heart::heart::heart::heart: znam koliko si ovo cekala....i evo sve se isplatilo...ljubim te ..i mazi nam te drugare puno puno...i pozz taticu!!! a tetka treba da casti :think: cekam je da zove....:telefon: ona i nezna da ja vec znam :hahaha:
:cmok::cmok2: e sad uzivaj...

Ivancice!!!! Pa to je divna vijest,cestitam ti od srca:klap:Vidis,kako se to lijepo zavrsilo a toliko si brinula na pocetku a sve je doslo na svoje mjesto. Mogu misliti kolliko si sada srecna!!! Samo ti sada uzivaj i odmaraj,da nam budes spremna kad stignu mali andjelcici......:D:bye:

Cestitam, lepo je cuti.:super:I sad trkom na kutak za trudnice na "Domu i porodica" pa da se medjusobno radujemo, savetujemo, zalimo...videces kako to vec zna da pomogne

Jao divno! Jesi li ok? Mučnine? Mene hvataju uveče ali ne povraćam samo ne mogu da večeram ,mi idemo na UZ u sredu! :super::bye:

Cao svima,ja sam ovde nova.Jel pio neko siofor pre vto.Posle tri neuspele inseminacije i jedne vto sad sam na terapiji sioforom.Cestitam svim trudnicama!
Ćao Nana, ja sam pila siofor 850 3x2 pa mi je jako bilo muka dijareja, povraćanje, pa mi je dr smanjila na 2x2. Jako je važno da ih popiješ na pun stomak i nikako uz jogurt ili kiselu vodu možes u tom slučaju povraćati. Inače sve te negativne pojave prođu za 2-3 nedelje dotle izdrži! Srećno, pozdrav!

Cestitam Ivancice,svaka cast.Panda takodje,cestitam od srca.Divno je cuti kako se sva muka i strpljenje isplatilo,uzivajte.Karlos,drzim vam fige,znam da je najteze iscekivanje,ali samo pozitivno razmisljajte i mora da bude dobro.Pozz za sve

Jao divno! Jesi li ok? Mučnine? Mene hvataju uveče ali ne povraćam samo ne mogu da večeram ,mi idemo na UZ u sredu! :super::bye:

Pandice, sta da ti kazem mucnine imam najace ujutru i uvece ali se javljaju i u toku dana jos ne povracam nekako teram sebe da ne radim to jer ne podnosim povracanje tj ne umeme to da radim sve se onesvescujem.Ja sam ovako ok juce dr. reko da je sve super, i da se normalno ponasam sa tendencijom vise odmora.I danas ja odem do trgovine kolima posto je dalje kupim namernice (naravno samnom su isli suprug i svekrva) vratim se kuci i ruzno iznenadjenje ponovo nesto braonkasto,javim dr. i on produzi injekcije na svaki 5 dan a zadnju sam primila prosle subote i do juce sve bilo ok samo mi umesto da pijem utrogestan kao do sada reko da stavljam vaginalno od juce pocela i danas pocelo da curi,naravno nastavljam da ih pijem.Pitam ja zbog cega se ponovo javilo oni mi kazu da se ne sekiram da nista nije strasno,a ja samo mislim zato sto sam stavljala vaginalno jer sam mnogo osetljiva.Ti kako si?Lezis li ili se i setas?Jedva cekamo sredu da nam javis, ja navijam za dvojke!!!!!!!!!!!I samo da ti kazem da ovo drugo stanje je bas drugo stanje. Izvini zbog ovoliko pisanja ali sam morala da ispricam,jer me jedino vi razumete kako se osecam i koliko strepim samo da bude sve ok.:bye::bye::bye::bye::bye::heart::heart::heart:

Hvala svima na cestitkama i podrsci , drzim fige svim tudnicama i tudilicama!!!!!!!!!!!:cmok::cmok::cmok::cmok:

Ćao Nana, ja sam pila siofor 850 3x2 pa mi je jako bilo muka dijareja, povraćanje, pa mi je dr smanjila na 2x2. Jako je važno da ih popiješ na pun stomak i nikako uz jogurt ili kiselu vodu možes u tom slučaju povraćati. Inače sve te negativne pojave prođu za 2-3 nedelje dotle izdrži! Srećno, pozdrav!

Ja pijem jednu tabletu dnevno,posto sam mrsava doktorica mi je rekla da ne preteramo.Dosta dobro ga podnosim,a nemam apetit i nikako ne smem da smrsam.Panda koliko si ti vremenski pila

Ja nisam u vasoj prici Vantelesne oplodnje, ali eto, trudna sam...I svi ovi moj problemi koje imam mi izgledaju tako mali i beznacajni kada vidim kako se vi grcevito borite i zrtvujete za svoju buducu decu.
Oduvek sam se divila VAMA koji imate snage za tako nesto, a kada ovde procitam kroz sta sve prolazite...
Drzim vam cvrste pesnice da sve uspete i da uskoro vodjate decicu sa sobom jer ljudi koji se toliko trude i zrtvuju stvarno zasluzuju potomstvo za razliku od nekih.
I prosto se zastidim svoje dileme, kada sam , nakon 15 godina od prvog porodjaja i ovog slucajnog zatrudnjivanja, razmisljala o tome da li da zadrzim ovo moje stomace ili ne.
Tako bi bilo lepo da sve zene koje pomisle na prekid trudnoce prvo iscitaju ove vase postove pa tek onda pocnu da razmisljaju sta cine.

Drustvo da vam javim,danas sam prokrvarila i dr. mi zabranio da izlazim iz kreveta.:sad2::sad2:Toliko sam uplasena i nervozna,poludecu samo da su moje bebice dobro.Pozz za sve.

a joooooooooooooooooooooooooj,ja citam redom i bas se obradujem ,kad sada ovo ......ma samo miruj ,budi smirena oni su tu sa sobom i voli ih najvise na svetu,videces da ce sve biti ok

karlose ,drzimo fige,samo ti mazi trudnicu

ja sam bila kod ginekologa,sto se tice mikrobioloskih ispitivanja sve je ok,nema nikakvih bakterija
ljubim vas sve ,pozdrav

Samo da javim da sam ja ponovo krenula sa bockanjem,mislim da sam rekorder,proslu sam zavrsila krajem decembra,ali jednostavno doktorka je tako htela,valjda nije strasno.Za koji dan prelazim na menopur,pa lagano,u nove pobede.Pozz za sve

Evo ja da vam se javim, sada smo spremni da pređemo na kutak za trudnice. Jedna beba je u pitanju, u 7.nedelji smo, srce bije kao ludo. Izbacili su mi injekcije i folnu kiselinu i uveli prenatal i aspirin, jajnici su ok, smirila se hiperstimulacija:worth:
Pozdrav svima, Karlose čekamo lepe vesti!:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back