Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim trudilicama i trudnicama:ok:....Punkcija je obavljena i imamo 6 JC, supruga mi ima bolove i pita dokle ce to da traje?...a ET ce nam raditi 25.02 dakle u cetvrtak,....toliko od mene pozdrav i sve najbolje ...idem da budem pored supruge, srecno:ok:

Super, držimo fige da bude isto toliko embriona! Mene posle punkcije nije ništa bolelo iako sam imala hiperstimulaciju, tek posle dan, dva. To je verovatno normalna reakcija, možda je osetljiva, proći će. :bye:

pozdrav svima!

Pazarka, srećan rođendan, sa povelikim kašnjenjem! sad se setih da si i ti vodolija...:D

Karlose, odlično! 6 j.ć. taaman!:super:

što se tiče medija, mislim da bi svaka od nas mogla puno da kaže, pošto smo sve bile ili jesmo 200% u toj priči i baratamo terminima ko prave:lol:, ali nije to baš lako ispovediti se...

Ja ću pošteno da priznam da je mene kad sam bila u drugom mesecu zvala moja dr iz Genezisa da dođem, tu im je bila televizija, pa da mene pregleda dok daje izjavu o vto novinarki.
I odem ja, baš sam bila ponosna što je mene odabrala, a ono novinarka počela mene pred kamerom da namešta da pričam svoju priču:eek:... i ja nisam pristala, bilo mi malo glupo što je na prepad bilo, a i rekla mi da je planirala pitanja tipa posle koliko godina lečenja sam trudna, koji nam je pokušaj, gde smo pokušavali, i sl. A mi se praktično nismo ni lečili, pa ne znam ni koliko joj se to uklapalo u ono što je htela da čuje..

Ali na temu vto iz prirodnog ciklusa o trošku države bi sigurno mogla više i lakše da kažem!

hehe Sneki se uprpila!!!!!!! Mora da se nisi našminkala ahahahahaha!! :manikir:
Ti si trebala da se predstaviš kao čudo Genesisa!! Prvo pa muško!

Karlose, ahhhh, kao lepo...idem da budem pored ženice.... blago njoj!!!!! I mene je bolelo par dana, meni su rekli puuuno tečnosti i odmora!!! Ako je jako boli, neka pokuša da ugreje peškir, pa da stavi na donji deo stomaka, meni je pomoglo. A i muž mi je stavljao ruke na stomak, kao predaje mi pozitivnu energiju, bioenergiju ahahahahah, ali prija i to!! Više psihički predpostavljam!!! Ajde, držim vam fige, puštam vas u vozić pre mene!!!!

hehe Sneki se uprpila!!!!!!! Mora da se nisi našminkala ahahahahaha!! :manikir:
Ti si trebala da se predstaviš kao čudo Genesisa!! Prvo pa muško!

Karlose, ahhhh, kao lepo...idem da budem pored ženice.... blago njoj!!!!! I mene je bolelo par dana, meni su rekli puuuno tečnosti i odmora!!! Ako je jako boli, neka pokuša da ugreje peškir, pa da stavi na donji deo stomaka, meni je pomoglo. A i muž mi je stavljao ruke na stomak, kao predaje mi pozitivnu energiju, bioenergiju ahahahahah, ali prija i to!! Više psihički predpostavljam!!! Ajde, držim vam fige, puštam vas u vozić pre mene!!!!

hehehehe mala, mala, baš si zverko jedan!:zper: nemoj da te ja smestim u zatvor!;)
de ja Žule da se uprpam, ovolka žena?!?!:lol:

kako te vi? beše mart čekamo da vas bodrimo odavde?:zag:

ej drage moje kako ste?????
karlose drzim rucnonozne fige da sve bude ok,i da najmanje budu dvojke..........:heart:

ja imam sutra zakazanu histeroskopiju,sve je sredjeno iako me je anesteziolog tako izdriblao da mi se sve smrklo,i na kraju kada je svatio daa je ovo 8. totalna anestezija ,poceo je da me sazaljeva,prepisao mi nesto za smirenje:roll:ali problem je sto mi je krvni pritisak jako nizak i plase se da u toku intervencije ne spusti se jos vise:dash:...........ali se nadaju da posto cu biti opijena maksimum 30 min. nece biti nekih komplikacija:roll:

zdravo drage moje..........kao stovidite ziva sam:zper:

na nalazima histeroskopije nema nista,super su rezultati a deo endometrijuma je poslat na analizu..............to je dobra strana,e sad ..............uh

kad sam dosla u bolnicu odmah su mi dali neki lek za smirenje,uveli me u 10:30 u salu,pritisak jako nizak 89/63,a kada sam videla ko je anesteziolog zamalo sam pala u nesvest od straha,brrrrrr,imam iskustva sa njim kad sam radila kao med.sestra,prikacio me na aparate,otkucaji srca 89:whistling:,umalo me nije lupio po glavi u stilu cega se plasis nije ti prvi put:eek:.........ja nakon toga nisam mogla da se rastreznim ,samo se secam kada su me izveli iz operacione sale odmah sam povratila:roll:,a jedan bolnicar da bi bilo lakse da se ispovracam tako je brzo ispravio krevet da sam mislila da mi je neko zario noz u doljni stomak,toliko sam plakala .....ali nije imalo sanse da se probudim,spavala samod 11 do 11 jutros sa prekidima od najvise pola sata........ja nisam mogla da se probudim nije imalo sqanse,ali sve u svemu je dobro...........sutra zovem milicu,i nadam se da sa prvim danom ciklusa krecem sa kontraceptivima

veliki poljubac svima i hvala vam sto brinete

Pozdrav svim trudnicama i trudilicama, evo i nas, danas su nam uradili ET i ubacili li nam 3 veoma kvalitetna embriona, tako da ja mojoj supruzi tepam "trudnice moja", kontrola za 10 dana racunajuci od sutra....ja se vec osecam kao TATA..:klap:..pozdrav i sve najbolje:ok:

Pozdrav svim trudnicama i trudilicama, evo i nas, danas su nam uradili ET i ubacili li nam 3 veoma kvalitetna embriona, tako da ja mojoj supruzi tepam "trudnice moja", kontrola za 10 dana racunajuci od sutra....ja se vec osecam kao TATA..:klap:..pozdrav i sve najbolje:ok:

TATA cestitam:zag:...........ja sam ti vec rekla da ce biti dvojke:heart:,a sada mazi suprugu i prenesi joj da joj svi odavde drzimo rucnonozne fige........pozdrav i sada uzivajte

Hej karlos druže, pa to su fantastične vesti! Epa ĆALE spremaj se polako, jer ćeš za 10dana morati debelo da častiš! Pozdravi ženicu, a koliko ćeš joj tek ugadjati ovih dana to samo mogu da zamislim! A znaš mislim da smo mi pomalo ljubomorne na tvoju ženu kad vidimo kako ima brižnog i nežnog mužića, eh da je više takvih! :mrgreen:Uživajte, a mi ćemo držati figice!

devojke, evo da vas pozovem za nastavak akcije VAS POTPIS ZA VISE BEBA. imamo novi plan: akcija prikupljanja potpisa na ulici, trznim centrima , standovima...
ko zeli da se pridruzi?
da ne prepricavam, kopiracu postove za blize objasnjenje

" AKCIJA SKUPLJANJA POTPISA NA ULICI
od HappyGirl taj Uto Feb 23, 2010 9:09 am

Ideja je da kao što ostali za svoje ciljeve stanu na ulice, a.stanice, ispred supermarketa u knezu ili...da i mi odradimo takvu akciju.Sigurna sam da kada bi stali ispred delte, ušća...da bi za jedan dan skupili više nego za ceo ovaj mesec ipo.
To bi uradile npr. za mesec dana, kada malo otopli a imale bi I dovoljno vremena da se organizujemo, pripremimo, obavestimo druge forume...
Ko je za neka se prijavi da vidimo ima li nas i koliko. Naravno svi su dobrodošli i mamice i trudnice i ostali i naravno svi koji imaju problem s aneplodnošću a posebno sa fsh i azoo. Milsim da bi bilo divno da na tim štandovima budu trudnice a i neka mama sa detetom, znate i sami koliko to poztivno deluje na ljude i odobrovolji ih na učešće.
Ajd sad da se vidimo."
ukljuceni su svi gradovi. za jagodinu, smederevo, sabac vec imamo plan.

javite se

Evo ja se javljam za NS!:bye:

taman da se vidimo, znamo jedni o drugima sve i svašta, baš će biti zanimljivo kako sve to izgleda uživo...

jedino neću moći ako ta akcija bude tamo pred kraj maja...:cool:

snezo odlicno! :super:
ajd javi se na forumkutak@gmail.com pa da se dogovorimo oko detalja. to je forumski mail i odgovorice ti happy...
pa cemo u detalje da se dogovorimo!
ima jos zenica iz ns vec...
:klap::klap::klap:

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama :ok:, evo mi se odmaramo i brojimo dane do bete, jos 9 dana 07.03....supruga mi ima neke tihe tupe bolove u donjem stomaku, hm, nadam se da je to prolazno, ja joj ugadjam, prinesi, dodaj, odnesi:D, ali sve za moju "trudnicu"...od terapije koristi samo utrogestan 3x2, ne znam sta je jos dobro da koristi u ovoj fazi recimo od voca i sl...ostajemo jos par dan u Bg da se odmaramo...hvala vam svima na podrsci i sve najbolje vam zelimo:ok:

zdravo drage moje..........kao stovidite ziva sam:zper:

na nalazima histeroskopije nema nista,super su rezultati a deo endometrijuma je poslat na analizu..............to je dobra strana,e sad ..............uh

kad sam dosla u bolnicu odmah su mi dali neki lek za smirenje,uveli me u 10:30 u salu,pritisak jako nizak 89/63,a kada sam videla ko je anesteziolog zamalo sam pala u nesvest od straha,brrrrrr,imam iskustva sa njim kad sam radila kao med.sestra,prikacio me na aparate,otkucaji srca 89:whistling:,umalo me nije lupio po glavi u stilu cega se plasis nije ti prvi put:eek:.........ja nakon toga nisam mogla da se rastreznim ,samo se secam kada su me izveli iz operacione sale odmah sam povratila:roll:,a jedan bolnicar da bi bilo lakse da se ispovracam tako je brzo ispravio krevet da sam mislila da mi je neko zario noz u doljni stomak,toliko sam plakala .....ali nije imalo sanse da se probudim,spavala samod 11 do 11 jutros sa prekidima od najvise pola sata........ja nisam mogla da se probudim nije imalo sqanse,ali sve u svemu je dobro...........sutra zovem milicu,i nadam se da sa prvim danom ciklusa krecem sa kontraceptivima

veliki poljubac svima i hvala vam sto brinete

e Pazarkice..... super što je histero bila ok...čekamo rezultate!!! Navijam za tebe od sveg srca!!!!!

A ti Karlose sad zapravo jesi TATA, neko jednom napisao trudne smo dok se ne dokaže suprotno!!!! pozdravi ženicu, držim vam fige :super::super::super::super:

KAO PRVO:sa zakasnjenjem,SRETAN RODJENDAN svim vodolijama.
KAO DRUGO:Pazarkice bravo,samo naprijed.
KAO TRECE:Karlose puno SRECE.
Melanija drago mi je da si nam se javila,neodustaj duhom nego sakupljaj snagu i bori se dalje.
Svima ostalima velika pusa i sve najbolje.

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama :ok:, evo mi se odmaramo i brojimo dane do bete, jos 9 dana 07.03....supruga mi ima neke tihe tupe bolove u donjem stomaku, hm, nadam se da je to prolazno, ja joj ugadjam, prinesi, dodaj, odnesi:D, ali sve za moju "trudnicu"...od terapije koristi samo utrogestan 3x2, ne znam sta je jos dobro da koristi u ovoj fazi recimo od voca i sl...ostajemo jos par dan u Bg da se odmaramo...hvala vam svima na podrsci i sve najbolje vam zelimo:ok:

Ja sam pila i Folan (folnu kiselinu) i magnezijum, tako mi rekli...i da puuuno tečnosti!
ali vi kako vam je doca naredio!!!

Od hrane jaja, naročito belance, od voća narandže, od povrća brokoli zbog folne kiseline:bye:

Pazarka bitno je da si i to odradila i sad odmaraj.Karlose navijam da nam javis veliku betu ko kuca.Vodolijo draga puno te pozdravljam i saljem ti veliku pusu,trenutno imam neke druge probleme pa je mozda tako i najbolje,ljubim vas sve:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back