Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mimim,
Čula sam za tog dr.Miloševića. Mislim da je poznat po dobru! Samo napred!!!
Draga Skandia, hvala ti za postove koji su nam pružili mnogo ohrabrenja. I tvojih se dugih 13 godina pretočilo u blagoslov!!! Na kraju, to je jedino važno!
:whistling::whistling::whistling:
Cokomara,drago mi je da sam ti na ovaj nacin mogla pruziti podrsku(a i ostalima),koja je svima i te kako potrebna.Moj san se hvala Bogu, konacno ostvario, ali su mi prije ovakve pozitivne price i podrska(koje nisam imala mnogo),bili melem za dusu.Prije svega,zato sam se i uklljucila na forum,da vam pruzim podrsku!! Moj san se ostvario,ali vas nisam zaboravila a mislim da bi to bilo i sebicno(svi se mi ovdje nekako najbolje razumijemo)......:bye:

:heart::heart::heart::heart:pazarka ,srecan ti rodjendan da nam budes srecna,nasmejana...i da ti se sto pre ostvari tvoja naj...naj...veca zelja :super:
nema te nesto ovde...nedostajes nam :think: stvarno bi mogla da se ponekad javis :worth:
javi nam sta si dobila od dragog za rodjendan :mrgreen: mogu da zamislim....kola si vec dobila...mozda sada bude avion :zcepanje: da mozes da skoknes do srbije kad hoces :zcepanje:
:rodjendan::pivce: ajde ziveli!!!

Pando, poznajem nekoliko devojaka koje su prosle kroz VTO. Dr kazu da je efektivnije stavljati utrogestan vaginalno, ne znam zasto ali tako je.

Inace, juce sam bila na prvoj folikulometriji i imam na desnom jedan veci od 12mm i preko 10 malih, a na levom jedan od 7,5mm. Endo mi je 5,5mm ( 9 dc). U ponedeljak ponovo pregled pa cemo videti kako ide.
Pozdrav devojke!:bye:

Mogla bi da jedeš svežeg ananasa da se još malo endometrijum udeblja, mi smo ga jele do transfera posle se ne jede. Probaj!:D

Cao Pandice! Ja sam tablete uzimala vaginalno(tako su mi i rekli) tokom terapije a i nakon pozitivne bete.Je si li se vec navikla na pojam da si sad jedna trudnica.Meni je npr.dugo trebalo da se priviknem na tu cinjenicu, valjda samim tim sto sam dugo cekala Eto na sljedecem UZ ces cutu bebine otkucaje i to je nesto nezaboravno!!! I obavezno nas informisi!!!! Uzivaj tj. uzivajte sada!!!!

Stalno trčkaram u wc tako da me to opominje da se nešto dešava:D, još uvek uhvatim sebe da ne mogu da verujem da sam konačno trudna i da smo dočekali :D ! Zbog hiperstimulacije mirujem i ležim pa kad malo povilenim po stanu moji me opomenu da se smirim i vratim u krevet! UZ je 3.3, javljam obavezno koliko nas je ,tada ćemo saznati!
Veliki pozdrav!:bye:

Pozdav svim trudilicama i trudnicama...a pazakirci srecan rodjendan i da joj se ostvari najveca zelja:ok:
Nocas primamo Pregnyl u 22:30, zatim sutra Utrogestan ...(na kutiji pise 100mg a treba da koristi vaginalno 2x100mg, nego mi se supruga uplasila :D kada je videla da ima u jednoj kutiji preko 30 kuglica i odmax panika da li sve to treba iz kutije da iskoristi?), a aspiracija je zvanicno u ponedeljak pre podne...nadamo se najboljem...pozdrav i fige za sve trudilice i trudnice:ok::ok:

Poslednja izmena:
Pozdav svim trudilicama i trudnicama...a pazakirci srecan rodjendan i da joj se ostvari najveca zelja:ok:
Nocas primamo Pregnyl u 22:30, zatim sutra Utrogestan ...(na kutiji pise 100mg a treba da koristi vaginalno 2x100mg, nego mi se supruga uplasila :D kada je videla da ima u jednoj kutiji preko 30 kuglica i odmax panika da li sve to treba iz kutije da iskoristi?), a aspiracija je zvanicno u ponedeljak pre podne...nadamo se najboljem...pozdrav i fige za sve trudilice i trudnice:ok::ok:
Hallo Karlos i reci svojoj dragoj da se ne brine i da koristi tablete prema upustvu,Tablete treba trositi tokom terapije a i nakon pozitivne bete(bar je tako bilo kod mene,tako da ce ona te tablete i te kako iskoristiti),ja sam potrosila nekoliko kutija.Puno srece u daljnoj terapiji i pozdrav tebi i tvojoj dragoj!!!!!:bye:

Karlose srecno sutra i javi se kako ste prosli.
Ja kasnim, Pazarkice draga, znas sta ti zelim od srca, da ove godine budes ponsna mama dveju devojcica, da mi budes vedra, vesela, optimisticna kao sto si do sada bila, i da nikad ne klones... a sve ostalo ima da se kupi kod Kineza!

Karlos, kazi tvojoj dragoj da se ne sekora ja i dan danas koristim 3x2 utrogestan a vec sam na 5 kutiji a pretpostavljam da prvo tromesecje treba da se koristi samo sto ih ja pijem jer sam prokrvarila pa ni dr.pomenio a u pocetku sam ih stavljala vaginalno tako da bez nervoze i sekiracije!!!!!!!!!!!!!!Drzim vam fige:ok::ok::ok::ok:

:heart::heart::heart::heart:pazarka ,srecan ti rodjendan da nam budes srecna,nasmejana...i da ti se sto pre ostvari tvoja naj...naj...veca zelja :super:
nema te nesto ovde...nedostajes nam :think: stvarno bi mogla da se ponekad javis :worth:
javi nam sta si dobila od dragog za rodjendan :mrgreen: mogu da zamislim....kola si vec dobila...mozda sada bude avion :zcepanje: da mozes da skoknes do srbije kad hoces :zcepanje:
:rodjendan::pivce: ajde ziveli!!!

I ja se pridružujem čestitkama za rodjendan draga pazarkice! Mislim da ćemo ti svi poželeti isto! Šaljem ti 1000000 :cmok2:!:cvet:

Draga Pazarka!!!!!!Sretan rodjendan i sve najljepse! Neka ti Bog podari ono sto nemas a zelis,a zadrzis ono sto imas a volis!!!!!!

Ja kasnim, Pazarkice draga, znas sta ti zelim od srca, da ove godine budes ponsna mama dveju devojcica, da mi budes vedra, vesela, optimisticna kao sto si do sada bila, i da nikad ne klones... a sve ostalo ima da se kupi kod Kineza!

Pazarkice,sa malim zakasnjenjem srecan rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ove godine da ti se ostvari tvoj najveci san a ti znas koji je!!!!!!!!!!!!!:rodjendan::rodjendan::rodjendan::rodjendan::orkestar::orkestar::vatromet::vatromet::vatromet:

e hvala vam drage moje na divnim zeljama.......i ja zelim vama isto sto i sebi,puno zdravlja srece a pre svega puno bebica...........ljubim vas sveeeeeeeeeeeeeee od reda

Cao drage moje,vidim toliko lepih vesti i svima cestitam.Ivancice i pando pokrenule ste vozic i sad jos i Karlos da nam javi lepe vesti i bice super.Sve cestitke Milici i draga sad nam uzivaj u bebani.Puno pozdrava za Snezu,Vodoliju,Pazarku i sve ostale,ljubim vas.

pa znas sta kozoooooooooooooo??????da si mi blize videla bi ti:besna:,pa gde si ti,bas sam brinula za tebe:heart:

kako si mamice ????kako nam je sergej????postavi jos slicica da mu se divimo malo:cmok2:,cmokni ga jednom od mene

evo i ja da vam se pohvalim kako imam lepu bratanicu,ljubi teta svoje najvece blago:heart:

http://img25.imageshack.us/img25/5230/1917410813929205841100.jpg

Poslednja izmena:
drage moje evo mene opet povodom akcije "vas potpis za vise beba"
daleko se doguralo asad imamo i poziv za gostovanje na tv! b92!
treba nam "dobrovoljka" koja je spremna da govori sa novinarkom na ovu temu.

evo kako novinarka vidi to snimanje:
"devojke imamo poziv za emisiju tj interjvju na b92, treba nam dobrovoljac koji ce da prica tj odgovara na pitanja novinara!

"Snimanje moze biti bilo kad u toku
citavog dana, do 3 marta, izgleda ovako, nadjemo se negde , ne ide uzivo, snimamo, pa se
montira. Naravno mozemo se dogovoriti o pitanjima unapred, meni kao
novinaru od potencijalne sagovornice treba da izvucem npr.4 izjave do
20 sec, to je vrlo kratak intervju na par pitanja. Znam da je tesko
pricati o tome, imam u svojoj okolini primere, ali ili ne zive u BGD
ili nece u javnost. Iskreno mislim da treba pricati otvoreno jer je taj
problem zaista cest i kod vrlo mladih parova i da nema sramote u tome."
"

javite se na nena3beba@yahoo.com ili na kutak.forumotion ako je neka elokventna zainteresovana da da svoj doprinos ovako, ovoj nasoj borbi :)

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama:ok:....Punkcija je obavljena i imamo 6 JC, supruga mi ima bolove i pita dokle ce to da traje?...a ET ce nam raditi 25.02 dakle u cetvrtak,....toliko od mene pozdrav i sve najbolje ...idem da budem pored supruge, srecno:ok:

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama:ok:....Punkcija je obavljena i imamo 6 JC, supruga mi ima bolove i pita dokle ce to da traje?...a ET ce nam raditi 25.02 dakle u cetvrtak,....toliko od mene pozdrav i sve najbolje ...idem da budem pored supruge, srecno:ok:

bolovi su normalni, sem ako se ne nastave previse, i dugo, onda treba proveriti ultrazvukom da nije doslo do hiperstimulacije...tad se resava sve albuminima!
ali verujem da je to standarno postaspiracijaska problematika i da ce sve biti ok.
srecno

Draga Pazarka srecan ti rodjendan sa zakasnjenjem,zelim ti sve naj naj a na prvom mestu jedno dve bebane koje ce te toliko maltretirati a ti zaliti a ja ti reci kozoooooooooo sad uzivaj,he he:worth:To ti od srca zelim i jedva cekam da ti kazem tu cuvenu rec:zcepanje::zcepanje::zcepanje:skroz si blesava:zper:

Neno, ja bih svasta nesto imala da kazem na tu temu, ali zivim u unutrasnjosti, mislim ne bi bio problem da dodjem do Bgd, samo da je to bilo malo ranije, porodih se pre mesec dana pa sam vezana za kucu, nadam se da ce se neko javiti

pozdrav svima!

Pazarka, srećan rođendan, sa povelikim kašnjenjem! sad se setih da si i ti vodolija...:D

Karlose, odlično! 6 j.ć. taaman!:super:

što se tiče medija, mislim da bi svaka od nas mogla puno da kaže, pošto smo sve bile ili jesmo 200% u toj priči i baratamo terminima ko prave:lol:, ali nije to baš lako ispovediti se...

Ja ću pošteno da priznam da je mene kad sam bila u drugom mesecu zvala moja dr iz Genezisa da dođem, tu im je bila televizija, pa da mene pregleda dok daje izjavu o vto novinarki.
I odem ja, baš sam bila ponosna što je mene odabrala, a ono novinarka počela mene pred kamerom da namešta da pričam svoju priču:eek:... i ja nisam pristala, bilo mi malo glupo što je na prepad bilo, a i rekla mi da je planirala pitanja tipa posle koliko godina lečenja sam trudna, koji nam je pokušaj, gde smo pokušavali, i sl. A mi se praktično nismo ni lečili, pa ne znam ni koliko joj se to uklapalo u ono što je htela da čuje..

Ali na temu vto iz prirodnog ciklusa o trošku države bi sigurno mogla više i lakše da kažem!

da se nadovezem na ovu temu kako novinari "okrenu" pricu kako njima odgovara...naime kad sam se porodila jedva su cekali da nas posete sa gradonacelnikom,uleteli su svi u sobu da slikaju onako obuveni blatnjavi...niko nije pitao jel moze....samo su skljocali ...sutradan u novinama,sve same gluposti...kako smo dobili kolica za blizance jedna crvena a druga plava a ustvari oba su bila zelena?!!!:rtfm:...i imena su izgresili i napisali ono sto nije tacno...kako smo dobili stan od grada a NISMO...pa sad svi misle da jesmo jer...tako je pisalo :mrgreen: i jos nekoliko puta su pisali i dolazili da snimaju i svaki put su okrenuli pricu kako njima odgovara....tako da mi nemamo neko lepo iskustvo sa novinarima..i sada kad pozovu da nesto pitaju ili naprave neki prilog ja nedozvoljavam da koriste moju decu za neke njihove price!!! opstina nam pomaze u kopovini knjiga za skolu ali sam ih zamolila da to ne koriste u svoj marketing :zper:
toliko od mene izvinite ako sam preterala ali me ova tema bas "pogodila" u slabu tacku :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back