izvini zaboravih, do zadnjeg momenta nisam se predavala i nadala sam se zato ako su ti rekli da primis injekciju onda znaci jos postoji nada.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,nadam se da ce mozda inekcija pomoci

Znam samo da tvoja i bitka tvog muza nije gotova i da cete sigurno uspeti u ovoj borbi. Znam to, jer si nas sve vrlo lako uverila u svoju zelju i nameru svim svojim stavovima koje si ovde iznosila. Posto ste imali snage za 6 pokusaja /a svi mi znamo koliko je bolan i jedan neuspesan, a kamoli vise/ uverena sam da cete u sledeci uci sa jos vise snage i volje. Budi hrabra kao i do sad, ti si zaista olicenje hrabrosti ovde, pa ce biti uspeha, videces!!!! A kao sto i sama pises - bices ti mama i dete ce ti sigurno biti jako srecno i voljeno!! 

Muz je radio spermogam i nije bas nesto dobar-slaba pokretljivost i mali broj spermatozoida,naravno i on je dobio odredjenu terapiju za poboljsanje!Bila sam i kod drugih ginekologa naravno isto svi mi kazu,da se ne sekiram,da te ciste koji su prisutne nisu opasne i da ce to sa odredjenom terapijom nestati......ali i posle te terapije nije bolje, opet isto pri svakom pregledu pokaze se da su ciste i dalje prisutne
.....zato sam odlucila,da od toga dignem ruke i da pokusam sa Vto!!! Pa me zanim kome,da se obratim i sta sve mi je potrebno,da zapocnem Vto???Moram,da navedem da sam iz Loznice i da sve sto budem zelela moracu doci za Beograd...tako,da ako moze koja od vas da mi precizno kaze gde i kome da se obratim za dalji postupak???Verovatno je potrebno uraditi ceo niz ispitivanja i svakakvih pregleda
zato me zanima taj prvi korak???
.Tebi i bebani saljem veliki 
Draga Nado,svaka cast! Ovo si tako lijepo formulisala.Svaka rijec je na svom mjestu.Hvala ti u moje ime i u ime svih ostalih i ljubi nam Djoleta.Draga Pazarka,
zaista mi je neizmerno zao........Znam samo da tvoja i bitka tvog muza nije gotova i da cete sigurno uspeti u ovoj borbi. Znam to, jer si nas sve vrlo lako uverila u svoju zelju i nameru svim svojim stavovima koje si ovde iznosila. Posto ste imali snage za 6 pokusaja /a svi mi znamo koliko je bolan i jedan neuspesan, a kamoli vise/ uverena sam da cete u sledeci uci sa jos vise snage i volje. Budi hrabra kao i do sad, ti si zaista olicenje hrabrosti ovde, pa ce biti uspeha, videces!!!! A kao sto i sama pises - bices ti mama i dete ce ti sigurno biti jako srecno i voljeno!!
Sve mi koje smo na ovom forumu zbog ovog groznog, nepravedno od Boga dodeljenog razloga, moramo jedna drugoj da se nadjemo jer se jako dobro razumemo. I verujte, potpuno sam sigurna da ce svaka dobiti nagradu za svoje patnje, svaki potroseni zivac sa nestrpljivim sestricama, nemarnim lekarima, uzasnom papirologijom, dosadnim brisevima i nalazima, za svaki novcic koji smo tako tesko ustedele da bismo ga ulozili u lecenje, za svakih u zivotu najduzih 14 dana cekanja i svako najteze objasnjavanje svojim najblizima zasto ni ovoga puta nije uspelo........Rodicete i vi svoje bebice i uzivacete u njima vise od bilo koje majke na svetu koja se nije morala toliko oko nje truditi - uzivacete u svakom trenutku i bicete najsrecniji roditelji na svetu!
Ne odustajte!!!![]()
Vilenjak kako si prosla na Uz i estradiolom? Pozdrav za sve trudilice i trudnice!
Nije uspelo.

evo supruga mi se rasplakala, sta da ti kazem a da ti bude lakse....glavu gore i napred ka cilju......
((
). JOOOJJ, kako li su nevaljali! Baš kako paralijan kaže, svi viču, boje se da se neće čuti ili primetiti... kada sam njih upoznala, rekla sam mom dragom, da neću nikako trojke!!! a sada se već dvoumim!!!