primecujem da dosta vas ima iskustva sa jevremovom , pa me interesuje da li ste cule da kod dr Ljubica usela vantelasna sa azoo problemom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, njima nikad nije dosadno, zamisli 4 vršnjaka uvek zajedno! Zamišljam male Denise i Pipi duge čarape! Mada mogu da zamislim kako to može da bude, ufff! Verovatno ti se svi dive i zavide kad vas vide sve tako vesele i glasne, ali čim provedeš duže od par sat sa takvom ekipom (ja imam troje malih sestrića, mama im je često na ivici nervnog sloma, a mi svi uživamo kad odemo tamo) već bi malo da se povučeš u tišinu ili da slušaš neku tihu muzičicu...

Cao draga,i moj muz po ceo dan radi a ja eto pokusavam da se vratim u normalu,vec trazim kako cu dalje i gde!Razmisljam da probam mozda neku inseminaciju mada mi mm kao u fazonu da se malo odmorim.Lako je njemu ali ja hocu sto pre drustvo,da imam koga da cvrsto zagrlim i![]()

!
! Mila, dobro nam došla!
Ja gledam emisiju na Discaveriju John&Kate + 8, bracni par koji nije mogao da ima dece, pa su Ivf dobili bliznakinje, a drugi pu Ivf dobili sestorke! Starije devojcice imaju 9 god a mladji 5, i kad su pitali starije curice sta im najvise fali u kuci one su rekle 'Tisina"!

ali se bojim da ces pobeci posle pola sata kad ti svi u glas budu postavljali pitanja

pomoćiće injekcija samo misli pozitivno. 

... da sačekamo ipak do sutra... 
Pazarkice, budi jaka nije sve gotovopomoćiće injekcija samo misli pozitivno.
Vilenjak jesi li radila E2, da li i ti sutra radis UZ?
![]()
drage moje,ja sam vam jakoooooooooooo tuzna,upravo se oprastam sa mojom mrvicom,dobila sam jako krvarenje,milica mi je rekla da primi progesteron inekciju od 250 mg,i ako ne stane do sutra,onda da prekinem sa svime,i to je kraj..........a sta da vam kazem ,ovo sam mnogo teze podnela nego bilo koji propali postupak do sada,srce mi je razbijeno u milion delova,
nego gore glavu, trebaju tebi jos ti tvoji nervici, cuvaj ih za .....samo polako bice to vec sutra bolje videces.