Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto sam završila sa kontraceptivnim sredstvima sutra krećem sa stimulacijom (Gonalom i Merionalom) a 31.oktobra kontrolišem estradiol i 01.novembra idem na UZ. Sada mi ostaje da ove injekcije dobro podnesem i dobijem Vašu podršku. Hvala.:bye:

zdravo drage moje, mene nije bilo par dana, nisam bila u blizini računara... i da vidim šta ima novo kod vas, prvo pročitam za Pazarkin embriončić i da ti :klap: na njemu, a posle vidim one novosti dole...
Mada, odmah da ti kažem da ne paničiš, normalno je da se desi krvarenje, ja sam imala par puta neke ugruške, rekli su da je to od aspiracije! Znam za neke drugarice koje su po par nedelja na početku imale krvarenje! Tako da polako, molim te. Rekla bih do sada da si ti prilično impulsivna i emotivna, pa verujem da si žestoko odreagovala, ali ja ipak mislim da treba da se smiriš i sačekaš malo.

ej zdravo draga,kako si ti ???kako je nasa mrvica ili mrvice??kad je prvi ultrazvuk???

da jesam implusivna i emotivna,ali samo i iskljucivo kad su mrvice u pitanju inace nisam panicar i mrzim paniku,ali ovo me je vec 6 puta spustilo u najdublji ponor pa valjda me podsvest priprema na najgore,valjda da bi mi bilo lakse da sve ovo podnesem:(
a nista ,samo mi preostaje da cekam,samo da se razumemo nije to krvarenje vec nesto kao tragovi ali roze boje:roll:
a sto si tice ovog ljigavog milica kaze da to moze biti od usadjivanja,uglavnom sve dok ne krene obilno krvarenje ,sve je ok
a nista ,spremam se za najgore,a nadam se najboljem:roll:

ljubim te puno:cmok2:,i tebe i mrvice:zag:

Pazarkice, dušice draga, šta god da u ovom trenutku napišem zvučaće bezveze! Da ti kažem da budeš hrabra nema potrebe, jer si apsolutno jedna od najhrabrijih žena koje znam! Šaljem ti veliki zagrljaj, najveći na svetu! Držim fige najjače i navijam za tebe i mrvicu! :cmok::cmok::cmok:

Pazarka i meni se to desilo posle embiotransvera prvog,bilo rozikasto dva dana i prestalo.Nemoj paniciti,ja koliko znam to je cesta reakcija.Moja drugarica je posle vto isto nesto malo imala a sad ima divnog decaka.To je sigurno reakcija zbog aspiracije,ja doduse ne poznajem osobu kojoj se to nije desilo posle vto a tebi se ovo sa takvim iskustvom desava prvi put.budi mila opustena jer mala mrvica te sad zeli raspolozenu i vedru,sve ce biti dobro.Cuvaj mrvicu i mazi se sa njom,mora da bude dobro pogotovo sto si radila sa metodom hecing,saljem ti veliki :cmok2:

Draga Pazarka,
posto ti je ET bio juce, 26.10 (mom Djoletu tacno 4 meseca), mora da uspe!!! I Djole i moj muz i ja ti drzimo fige i zelimo da nam nas Doki dobije drugara za 9 meseci!!:heart: Inace, sve sto nije sveza crvena krv ili obilno krvarenje (nekad cak ni to) - ne znaci odmah i neuspeh! Najvaznije sto treba da uradis, a to je i najvise sto mozes sada da za svoju bebicu uradis jeste da budes smirena, odmorna, dobro raspolozena i pozitivno nastrojena.
Ma, ti si nasa trudnica!!!!! S R E C N O !!!!!!!!!!:heart::heart::heart:

zdravo drage moje:(,ja sam danas imala ljigavu crvenu slinu na ulosku,a onda je krenulo nesto ruzicasto...............naravno da sam odmah zvala milicu ,kaze da moze biti od usadjivanja embriona,ali ako krene pravo krvarenje ,da stavljam utrogestan 4x2,ali u svakom slucaju ovo ne valja:(
ajde nema veze,kao da je bitno,jos jedan neuspeli pokusaj ,i jos jedan odbaceni embrion,ma nema veze kao i ostalih 12 :dash:

E sestro slatka, vidim ja da meni ne preostaje ništa drugo, nego da sutra sednem u auto i pravac Bg, pa da te šutnem u tu tvoju sexi guzu bar 15 puta!! :brus::brus: ima da se udružim sa tvojom mamom, pa u duet da te maltretiramo! :zcepanje::zcepanje:
:mafijas::mafijas: unosiš nemir u naše redove!!!! kada ti sve lepo kažemo, biće to bre u reduuuuuuu.
Pretvori sav bes u +++, i pozovi nekog pedikira da ti da foot massage, pa d vidiš kako ćeš odmak (!) da se opustiš!!!

:cmok2::cmok2::cmok2: :super::super::super: i držim figeeeeeeee

Drage moje,
već danima čitam Vaše poruke ali tek sada sam se usudila da Vam se i ja obratim. Naravno i ja imam isti problem ali sam najstarija od svih Vas. Pazarku sam mogla i da rodim ali šta da se radi. Sa svojih 43. nadam se da me primate u društvo. :ceka::ceka::ceka:

Dobrodošla Ružo!!!!!
primamo te naravno. Napiši nam malo više o sebi.... gde ćeš raditi IVF i slične stvari...
puno poljubaca

A sad jedan mali vic,dok cekamo betu,stimulaciju,porodjaj itd...
Pita sin mamu,sta je to medeni mjesec?Mama pokusa da mu odgovori tako da on to sa svojih 5 godina razumije i kaze:Znas sine,kad smo se tata i ja vjencali onda smo odmah nakon vjencanja odletjeli za Kanadu,proveli tamo par prekrasnih dana,bili sami i uzivali, isli svaki dan u setnju,u kupovinu,na sladoled itd.U tom momentu pocinje on da place i kaze: A ja,gdje sam bio ja,zasto niste i mene poveli sa sobom? A mama ce sasvim spontano: Nemoj da places,pa i ti si bio sa nama,samo nemozes da se sjetis.Tata te je nosio tamo a mama te vratila.Hahahaha.........
A sta da kazemo mi nasoj djeci? Tata te donio,cika doktor smjestio a mama vratila.
Ma nema veze,samo da ih dobijemo.
Veliki poz.svima a Meli i Pazarki zelim puno strpljenja i naravno dobrog raspolozenja.

Ruzo dobro nam dosla.Starost i godine nemijenjaju zelju za bebom,mozda samo jos pojacavaju.Ja ti od sveg srca zelim puno,puno srece i javljaj nam se i dalje.Zajedno smo jace.

Pazarkice nemoj da se obeshrabrujes.To je sigurno usadjivanje embriona.Meni je to bilo prvi put kad mi se zakacio.Dobro je da si zvala Milicu i videces da ce sve biti OK!!!!!Pokusaj ovih dana da sto manje ustajes iz kreveta i mazi stomacic. Uspece ovaj put, drzim fige :ok:

Pozdrav dragim budućim mamama! Svima hvala za podršku i odgovore.
Draga Pazarka ja sam bila u holu sa mužem , on je visok, malo stariji ))) od mene, sa naočarima, a ja sam bila sva u crnom, samo je džemper bio crven. Verovatno sam bila u naočarima da mi se ne bi videle uplakane očei.
Izvinite što ne mogu svima da odgovorim - moj srpski je vrlo loš - pomaže mi muž )))))))))!
Ja sam iz Rusije
P.S. Pazarka a u kojoj zemlji ti živiš?
Čmok!!!

Veliki pozdrav svima i dobrodoslica novim, buducim mamama.
Pridruzujem se melaninoj izjavi da ovako lep dan mora izmamiti pozitivne emocije, pazarkice, narocito se na tebe odnosi. Vidim da ti melania prosto zracis. Verujem da ces nam do kraja nedelje javiti lepe vesti.

Cao svima!Nisam se dugo javljala,al nadam se da me noste zaboravile.MM je uradio genetiku i sve je ok,hormoni sem fsh-16,4,su ok.Bili smo kod doktora Milosevica jer su nam u Jevremovoj rekli da moramo prvo kod njega pa tek onda da pokusamo vantelesnu.Dr je bio u zurbi jer je bila guzva,pa nam je ne pogledavsi sve analize dao vitamine e,cink,l-karnitin,l-arginin i nolvadx(inace se koristi kod raka dojki,i ja sam jako uplasena zbog ovog leka),neka pije terapiju 3 meseca,radimo posle toga spermogram,punkciju,pa biopsiju.Ja ne mogu vise,ovo ce biti 15 spermogram,stalno nas vrte u krug,4godine,nikako da urade biopsiju i kazu konacno dal ima nesto il ne.Izvinjavam se na opsirnoj poruci.Puno srece svima

zdravo drage moje,..............prvo i najvaznije,nema vise nicega,nikakvog ljigavog a ni rozeg,iscedak utrogestana je beo kao suza:super:

danas sam se bas iznenadila,pozvao me je ljubic,da pita kako sam,i kakvo je stanje........i znate sta mi je rekao,?da je najverovatnije od usadjivanja,jer je sve stalo:super::worth::worth:
sada videcemo,malo mi se povratilo raspolozenje,danas me ne boli stomak,ama bas nista:super:,a imam energije za petoro:roll:,doduse ,malo sam tuzna,dragi je danas otisao,ali i on je danas malo srecniji,a narocito od kad sam mu prenela razgovor sa ljubicem

moram da vam se pohvalim,danas pre nego sto je krenuo,poklonio je jedne dijamantske mendjuse meni,i jedne DARIJI(tako ce se zvati moja cerka),da mogu da se sredjujem kad on nije tu,da prekratim vreme,sinoc smo imali oprostajnu veceru sa drustvom pred njegov odlazak,sve je bilo super samo sto ja nikako nisam mogla da se oraspolozim:roll:

Pozdrav dragim budućim mamama! Svima hvala za podršku i odgovore.
Draga Pazarka ja sam bila u holu sa mužem , on je visok, malo stariji ))) od mene, sa naočarima, a ja sam bila sva u crnom, samo je džemper bio crven. Verovatno sam bila u naočarima da mi se ne bi videle uplakane očei.
Izvinite što ne mogu svima da odgovorim - moj srpski je vrlo loš - pomaže mi muž )))))))))!
Ja sam iz Rusije
P.S. Pazarka a u kojoj zemlji ti živiš?
Čmok!!!

hej draga,vec sam ti napisala bas mi je zao............i ja sam sve to prosla,ali sam imala malo vise srece,mada dok sam cekala ET,mislila sam ako se nece "zalepiti",bolje da i ne dodje do ET:(
mislim da znam ko si,prvi put kad sam te videla imala si maramu na glavi ,jeli???bas sam te zapazila,jer si jako moderna,i super izgledas........nadam se da ne gresim,u ponedeljak si imala rep zavezan sa strane ,jeli???
a ja sam srbijanka,ali zivim u luksemburgu..............mada tamo vise veruju da sam ruskinja nego srbijanka,narocito kad sam bila plavusa.............valjda ih vise podsecam na vase zene nego na balkanke
a cekaj???po cemu si zakljucila da sam to ja???da ne mislis na pogresnu osobu??u ponedeljak je bilo nas 4 za ET

Pazarkice mnogo si me oraspolozila i obradovala.Sigurna sam da ti je ovaj put uspelo. :heart: :super: Nekako, od prvog trena, bez obzira na sve tvoje teskoce ovoga puta imam taj osecaj i mnogo se radujem zbog tebe.Ti samo uzivaj i odmaraj sto vise.

Pozdrav svim divnim zenicama sa ovog foruma. :cmok2:

E sestro slatka, vidim ja da meni ne preostaje ništa drugo, nego da sutra sednem u auto i pravac Bg, pa da te šutnem u tu tvoju sexi guzu bar 15 puta!! :brus::brus: ima da se udružim sa tvojom mamom, pa u duet da te maltretiramo! :zcepanje::zcepanje:
:mafijas::mafijas: unosiš nemir u naše redove!!!! kada ti sve lepo kažemo, biće to bre u reduuuuuuu.
Pretvori sav bes u +++, i pozovi nekog pedikira da ti da foot massage, pa d vidiš kako ćeš odmak (!) da se opustiš!!!

:cmok2::cmok2::cmok2: :super::super::super: i držim figeeeeeeee

nemoj molim te ,:zcepanje::zcepanje:,volela bih da te upoznam,ali veruj mi da me mama maltretira za deset zena(ja je razumem,ali ne mogu 100 puta da jedem na dan:zcepanje:)
a za pedikira ,evo skoro ce stici jedna bas za manikir i pedikir,ali sam negde procitala da ti kozmeticki tretmani ne smeju da se rade nakon ET:roll:,pa se sada dvoumim

ljubim te punoooooooooooooo:cmok2::cmok2::zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back