Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage Nennsi i Snezana! Mislim na vas i znam kako vam je,kao sto rece Sneza:ko nije ceko na rezultate VTO taj nezna sta je to,te stoga nisam htjela da budem dosadna. Sve smo vjerovatno prva 2-3 dana optimisticne a onda sa svakim daljim danom nastaje pakao ali mene jedino tjesi da su kroz taj pakao prosle i zene kojima je to uspjelo.Kao sto Milica jednom napisa kako je ona prosla kroz to i hvala Bogu uspjelo joj je,znaci da ne zavisi od raspolozenja nego od 1000000 drugih faktora. Cilj nam je svima isti a putevi i simptomi do njega kod svake od nas su drugaciji.Nemoze covjek da sve to zaboravi i o tome narazmislja kad su osjecaji u pitanju i zelja koja je od svega jaca.PUNO SRECE!

Melania,pripremas li se ti sunce za svoje bebice i kako ti prolaze dani?

Pazarka,SRETNO! Iskoristi to vrijeme slobode i uzivaj jer ko zna kad ces opet imati takvu priliku.

Ikice,jesu li koncici vec vani i kad se bacas u akciju?

Zsuki,zelim ti brz oporavak i ja cu najvjerovatnije uci u postupak odprilike kad i ti pa cemo se medjusobno moralno podrzavati.

:cmok::cmok2:za sve vas.

Milice meni je 12 dan ako se racuna od prvog dana,jel znas koliko bi trebao da bude?Ja vam nesto lose podnosim ova dva dana estrofem ali necu da se zalim,idem do kraja pa sta bude bice!Zakazali mi za utorak opet ultrazvuk,treba da pocnem sa utrogestanom,to ce biti tacno 12 tableta dnevno pa me malo frka zbog mog problema,nadam se da cu izdrzati.Jake zene poput vas mi bodre duh i zelju i ne dozvoljavaju da klonem!

Zene gde ste? Ja virkam sto puta dnevno, sve cekam da se neko javi, zelim da pruzim podrsku ali nemam kome, javi se Karlos po neki put i Melania, gde ste ostale?
Draga Milice, pa javio sam se vidi post iznad tvog...no kao sto sam napisao cekamo da nas pozovu za UZ i Komisiju....(mada je malo falilo da nas vrate ...jer navodno treba...2 uputa:rtfm: za UZ..i jos da ne primaju papire za VTO cetvrtkom....pa kao posto smo iz unutrasnjosti...primise nas...uf :dash:)...pozdrav svim buducim majkama i sve najbolje:ok:

Miličice naša, pa vi stvarno brzo rastete, baš je veiki - zlato malo! Cmokić za oboje.
Vodolija draga, moji končići su izvadjeni,ali sledeće nedelje će mi biti gotovi ph nalaz, pa onda ću videti kakva će mi biti terapija. Tek posle terapije mogu da se bacim na posao. Nadam se da ciste neće biti endometriotične, iako u otpusnoj listi piše da liče, ali dok nalaz ne stigne ništa ne znam! Juče sam počela da tripujem da će mi se te ciste opet stvoriti, pa da će mi sad to praviti problem da ostanem u drugom stanju! Smor sam teški!
Nennsi i Snežana šaljem vam milion pozitivnih vibracija i jedva čekam lepe vestI, pa da bude :zurka:! Melania, takodje i za tebe navijam svim srcem!
Pazarkice srculence, samo napred, nemoj da očistiš baš sve radnje, ostavi nešto i za nas!:cmok:
Zsuki, ozdravi brzo!:cmok:
A našem budućem tati koji nam se redovno javlja šaljem najveći pozdrav!
Ostalima koje nisam imenom spomenula takodje šaljem :cmok:!

Drage Nennsi i Snezana! Mislim na vas i znam kako vam je,kao sto rece Sneza:ko nije ceko na rezultate VTO taj nezna sta je to,te stoga nisam htjela da budem dosadna. Sve smo vjerovatno prva 2-3 dana optimisticne a onda sa svakim daljim danom nastaje pakao ali mene jedino tjesi da su kroz taj pakao prosle i zene kojima je to uspjelo.Kao sto Milica jednom napisa kako je ona prosla kroz to i hvala Bogu uspjelo joj je,znaci da ne zavisi od raspolozenja nego od 1000000 drugih faktora. Cilj nam je svima isti a putevi i simptomi do njega kod svake od nas su drugaciji.Nemoze covjek da sve to zaboravi i o tome narazmislja kad su osjecaji u pitanju i zelja koja je od svega jaca.PUNO SRECE!

Melania,pripremas li se ti sunce za svoje bebice i kako ti prolaze dani?

Pazarka,SRETNO! Iskoristi to vrijeme slobode i uzivaj jer ko zna kad ces opet imati takvu priliku.

Ikice,jesu li koncici vec vani i kad se bacas u akciju?

Zsuki,zelim ti brz oporavak i ja cu najvjerovatnije uci u postupak odprilike kad i ti pa cemo se medjusobno moralno podrzavati.

:cmok::cmok2:za sve vas.

kada ti tačno krećeš i gde ćeš raditi?? pokušala sam pronađem u ranijim porukama, ali mi nešto net pravi probleme...
kissss

Hvala ti draga moja kameron, baš kao što si mislila tako je i bilo! Evo ja se polako oporavljam i sutra idem da skinem končiće! Još malo mi je naduven stomačić, nadam se da je to normalno i da će se povući(dosadna sam sa tim stomačićem, samo se žalim). Kada si se ti vratila normalnim aktivnostima i poslu posle laparo? Ja već uveliko obavljam laganije kućne poslove, ali ne znam kada ću početi da radim. Razmišljala sam da možda odmorim još i sledeće nedelje! Posavetovaću se i sa doktorima sutra! Ljubim te!:cmok:

i meni je smetao taj stomacic ali mi je relativno brzo i spao,ja sam posle 10 dana skinula konce i do tad sam radila neke lakse poslove ...posle sam presla na "krupne radove":zper:,operisana sam u aprilu a ostala trudna u avgustu s tim sto sam ceo maj pila diane 35,a i ja sam imala taj trip o povratku tih cista..

Ćao kameron, ja se odlično osećam i već raduckam sve i svašta, samo izbegavam da nosim teške stvari i da vučem kese sa pijace (što sam inače redovno radila). E daj Bože da se i meni tako posreći, ali videćemo sledeće nedelje kakva će mi biti terapija! Jeli kod tebe bila u pitanju endometrioza ili neki drugi problem, malo sam zaboravila izvini ako ponavljam pitanje?! :cmok:

Nensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Ajde javljaj da se i mi radujemo:super::super::super:

E baš ste me nasmejale... u ovom tužnom trenutku!
Beta - 8,7 !!!
Javili mi pre sat vremena iz lab , mada je aparat večeras stigao sa popravke ! Veseli laborant me je četiri puta zvao i izvinjavao se što nalaz još nije gotov , a onda se izvinjavao što je morao da ga ponavlja pošto nije ni sam bio sigura. Užas!
Pošto nisam dobila, a više se i ne osećam da ću dobiti, preostaje mi jedino da se nadam da aparta nije dobro popravljen, pa sutra odoh u BGD da proverim.
Ljubim Vas sve! Baš te me orspoložili posle sat vremena plakanja!

Draga mislim da ne treba da places i da ne treba da brzas,mojoj drugarici je kilava donela sina.Znam da je samo neke inekcije primala,i da je sve bilo super.Po meni je sve preko 5 super,sad se opusti do sutra i javljaj nam.Meni se javlja kao sto sam ti vec rekla,mislimo svi na tebe.

Pa šta da ti kažem. Žene koje su radile isti dan ET , a kojima je uspelo imaju 1000 i 2000 betu. Pa računam da je , ako je i trudnoća, baš kilava. Pa beta u vanmateričnoj mi je bila veća , mada ne mogu baš to da poredim. Nemam pojma kako se računa pošto je punkcija bila 17 a ET 20 dan. Samo gledam betu kod ovih žena kojima je uspelo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back