milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Snezo, kad vadis betu? Melania Endometrijum ti je super, koji ti je dan ciklusa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za sve vas.Draga Milice, pa javio sam se vidi post iznad tvog...no kao sto sam napisao cekamo da nas pozovu za UZ i Komisiju....(mada je malo falilo da nas vrate ...jer navodno treba...2 uputaZene gde ste? Ja virkam sto puta dnevno, sve cekam da se neko javi, zelim da pruzim podrsku ali nemam kome, javi se Karlos po neki put i Melania, gde ste ostale?
za UZ..i jos da ne primaju papire za VTO cetvrtkom....pa kao posto smo iz unutrasnjosti...primise nas...uf
)...pozdrav svim buducim majkama i sve najbolje
! Melania, takodje i za tebe navijam svim srcem!

!Drage Nennsi i Snezana! Mislim na vas i znam kako vam je,kao sto rece Sneza:ko nije ceko na rezultate VTO taj nezna sta je to,te stoga nisam htjela da budem dosadna. Sve smo vjerovatno prva 2-3 dana optimisticne a onda sa svakim daljim danom nastaje pakao ali mene jedino tjesi da su kroz taj pakao prosle i zene kojima je to uspjelo.Kao sto Milica jednom napisa kako je ona prosla kroz to i hvala Bogu uspjelo joj je,znaci da ne zavisi od raspolozenja nego od 1000000 drugih faktora. Cilj nam je svima isti a putevi i simptomi do njega kod svake od nas su drugaciji.Nemoze covjek da sve to zaboravi i o tome narazmislja kad su osjecaji u pitanju i zelja koja je od svega jaca.PUNO SRECE!
Melania,pripremas li se ti sunce za svoje bebice i kako ti prolaze dani?
Pazarka,SRETNO! Iskoristi to vrijeme slobode i uzivaj jer ko zna kad ces opet imati takvu priliku.
Ikice,jesu li koncici vec vani i kad se bacas u akciju?
Zsuki,zelim ti brz oporavak i ja cu najvjerovatnije uci u postupak odprilike kad i ti pa cemo se medjusobno moralno podrzavati.
za sve vas.

,ajde draga javljaj nam veliku betu!!!

Ljudi ja mislim da je Nensi zaboravila na nas,sad ona slavi sa svojima a nas kulira,ajde draga javljaj nam veliku betu!!!
![]()
Hvala ti draga moja kameron, baš kao što si mislila tako je i bilo! Evo ja se polako oporavljam i sutra idem da skinem končiće! Još malo mi je naduven stomačić, nadam se da je to normalno i da će se povući(dosadna sam sa tim stomačićem, samo se žalim). Kada si se ti vratila normalnim aktivnostima i poslu posle laparo? Ja već uveliko obavljam laganije kućne poslove, ali ne znam kada ću početi da radim. Razmišljala sam da možda odmorim još i sledeće nedelje! Posavetovaću se i sa doktorima sutra! Ljubim te!![]()
,operisana sam u aprilu a ostala trudna u avgustu s tim sto sam ceo maj pila diane 35,a i ja sam imala taj trip o povratku tih cista..

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa gde si zeno..................oprosticu ti samo ako slavis pa si nas zaboravila