snezana 77
Primećen član
- Poruka
- 571
Da li je potrebna priprema muskarca za VTO, u smislu uzimanja Proxeeda,s obzirom da je razlog steriliteta oligoasthenospermia,smanjen broj i pokretljivost?Pitam jer je dosta skup i pio ga je ranije ali nije bilo trudnoce pa cekamo u maju VTO u Sloveniji.Hvala!
Ja mislim da je taj Proxeed precenjen, u svakom smislu. Mm ima istu dijagnozu, on je lepo pogledao sadržaj i sam kupio sve to, znam da ime folne kiseline, koenzima Q10 (kao u mleku za telo
), L- karnitina, vitamina C. Q10 i karnitin imaš u radnjama za sportiste bodibildere, folnak je 50 dinara i šumeće C vitamina od 1000mg imaš u svakom marketu. Sve u svemu, 5 puta jeftinije te izađe. Pitao je urologa i ovaj mu je rekao da je to isto to što bi dobio i Proxeedom! A pio je i Proxeed pre toga, spermogram je sve vreme bio isti!Sada je za VTO primao hormonsku stimulaciju, ali to već ne mogu da preporučujem, jer to ipak nije da se smućka u kućnoj apoteci

...evo danas mi je supruga izvadila krv za hormonski status + TSH,fT5 (a fT4 radimo privatno nemaju reagense za to...pu...)...

)nasla sam na internetu onu slikicu ,i dete je jako lepo
.......obecavam kad se vratim,stavljam slike.............ljubim te puno i tebe i one tvvoje andjele
tvrdoglavi i odmah ili sad...rodjeni za 4 min. a u sustini svi razliciti u svakom pogledu....
puno
sredi se lepo i uzivaj....
! Sve vas ljubim i javiću se čim dodjem kućici. I da znate, baš ćete mi nedostajati! 

) drugog, pa ipak nam se organizam napatio od silnih hormona, neka malo uživa.
, svi smo uz tebe!!!!!