Pazarka tek mi sad nije jasno sto se tice inekcija,kako mogu dve ampule da ti staju 24 dana ili sam pogresno shvatila,ja sam mislila jedna ampula jedno bockanje.Meni su napisali diferelin ili suprefakt od 0,5.Danas smo kupili dipherelin i ne znam da li sam pogresila?Njega sam vec primala pa mi je to bilo bitno posto sam sklona alergijama i tablete za glavu pijem jedne te iste.Reci mi da li da ih menjam,sta ti mislis?

ja nisam videla nista lepse u zivotu............a naravno draga da cu ti poslati adresu,ali ovu iz srbije,do ovde treba tri nedelje da stigne...........hvala ti puno
Ne sećam se da sam nekad ovako visila na forumu kao na ovom, u stvari 100% nisam nikad!
Nemam pitanja 
!!!! Hhahahhaaa, sledeća vest na TV: mala grupa forumzavisnika se okupila sa svojim novorođenim potomstvom i uz veliku buku i slavlje narušavaju javni red i mir po ulicama širom Srbije. Molimo građane da im ne zamere, mnogo su se napatili dok su stigli do ovog srećnog okupljanja!!!!

Ikice!! Samo nas tu hvališ li hvališ, a o sebi ni reči ne pišeš!!!! Šta ima, da li su te zvali oni mangupi?????
, mada sa nasom dijagnozom (kod supruge zacepljenje jajovoda, ni laparakopski nije moglo da se otkloni, a i meni spermogram nije bas najbolji oko 35 miliona...
...brine me samo njen FSH 10.72 a i da se jos nesto ne iskomplikuje)....
, svima vama zelim sve najbolje i da sto pre stignemo svi zajedno do cilja....bebice...pozz i cujemo se u ponedeljak