Draga pazarka,
iako meni nije uspeo pokusaj u Jevremovoj, apsolutno imam poverenja u njih. Drzim ti pesnice da ovaj put bude uspesan, samo mora da budes optimista i sa velikim osmehom da udjes od sutra u proceduru. Zaista mislim da me moj optimizam (u proteklih 7 godina) sacuvao od depresija i svih stanja kroz koja prolazimo i da je, na kraju, doprineo i uspehu!!!
Glavu gore i samo hrabro napred!!! Puno srece i informisi nas kako ide.
Bubica71
iako meni nije uspeo pokusaj u Jevremovoj, apsolutno imam poverenja u njih. Drzim ti pesnice da ovaj put bude uspesan, samo mora da budes optimista i sa velikim osmehom da udjes od sutra u proceduru. Zaista mislim da me moj optimizam (u proteklih 7 godina) sacuvao od depresija i svih stanja kroz koja prolazimo i da je, na kraju, doprineo i uspehu!!!
Glavu gore i samo hrabro napred!!! Puno srece i informisi nas kako ide.
Bubica71

nisam bas sigurna da klinika befes radi dugo nisam nista cula o njima.ja kad sam radila ubacili su mi 5 embriona a 4 su ostala....sada ne ubacuju vise od 3 po zakonu.
glavu gore i misli samo pozitivno nemoj da se sekiras {znam da te ove reci naj vise nerviraju} ali ja sam malo talicna st o se tice beba
,...........a moj huor je umro u poslednje vreme,ne znam kad sam se zadnji put od srca nasmejala
............a sutra pocinjemo sa procesom,a meni se iskreno ne svidja predugacak je ovaj protokol,uglavnom videcemo sta ce biti 
šala mala...

.........pre superfacta,obavicu jedan ginekoloski pregled ,da vidim da nema ciste,a kakve sam srece ,bice dve 

(ali dokle,nemam pojma
.........ne mogu da se ljutim na njega,jer zaista mi je u zivotu puno pomogao,odavno smo prevazisli taj odnos doktor-pacijent,kao brat i sestra smo,