zvoncica36
Primećen član
- Poruka
- 956
Jao, Zvončice, šest pokušaja a nijedan uspeh... Baš mi je mnogo žao.Ja sam išla na VTO samo zbog toga da se ne desi da jednog dana požalim što nisam ni probala. A išla sam na jedan pokušaj, eventualno dva ako bih imala živaca a eto uspelo iz prve iako su prognoze bile jako loše. A ti šest puta i svaki put zaživiš toliko razočarenje. Da mogu pa ja bih ti dala polovinu moje sreće, jer ako neko zaslužuje potomstvo - ti si sigurno medju prvima na spisku. Nameravaš li još da pokušavaš?
HVALA BOGU pa ima žena kao što si ti prvi pokušaj i uspeh.Moj muž i ja smo medicinski zdravi.Nismo po mnogim dr za vto,ali pošto smo 15 godina zajedno bez dece očigledno je da nam treba ''pomoć''.Hvala ti draga što želiš da mi daš polovinu tvoje sreće,ali bez obzira na decu ja sam presrećna žena.Postoje ljudi koje volim i koji me vole,a deca???Ja sam vto radila u Junu,ali mi nije bilo do foruma.Uživaj u svojoj sreći.Nemam pojma da li ću i dalje raditi.Mnogo para smo potrošili pošto smo sve sami finansirali.Mogli smo za taj novac da kupimo garsonjeru u Bg od oko 35m2.Radila sam i histero privatno u Genesisu.Nekada se i ja sebi čudim odakle mi snaga da radim tolike vto.Najsmešnije mi kad mi ljudi kažu da izgledam kao da imam 25god,a ja primećujem promene na svojoj koži posle svake vto.Sigurno sam primila oko 300 inekcija do sad.