Mali suncokret
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Ikice cestitam od srca!!! Neka nam je ziv i zdrav Pavlicak! Jako me obradovala ova vest. Veliki poljubac za vas dvoje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne boli me stomak, naduvena sam(ali to je od jajnika)...Cicak to je normalno u trudnoci, da li te boli stomak ili si natecena/naduvena? ako imas neke od tih simptoma konsultuj se sa dr da ti da neki laksativ
Ja sam pitala dr Kopitovic sta da radim povodom istog problema i ona je rekla da mogu da kupim u apoteci klizmu. A cini mi se da je Jelena pisala ovde da postoji sirup za trudnice protiv zatvora - Lactulose md, ili prasak Laxomucil.Ne boli me stomak, naduvena sam(ali to je od jajnika)...
Najveca je fora sto se meni uopste ne ide u wc, kao da nemam sta da izbacim. A nemoguce je, ipak je to 4 dana... A bas jedem...
E bas se brinem, sutra cu morati zvati dr...

Ja sam pitala dr Kopitovic sta da radim povodom istog problema i ona je rekla da mogu da kupim u apoteci klizmu. A cini mi se da je Jelena pisala ovde da postoji sirup za trudnice protiv zatvora - Lactulose md, ili prasak Laxomucil.
Jos mi je neko rekao da je taj sirup dobar, daje se i deci, valjda ima puno nekog secera pa te to protera
Ja nisam jos nista do sad kupovala, ali sam se isto tako patila danima. Onda jedno nedelju-dve normalno, pa opet patnja.

Dobro jutro, moje devojke!
Kako je kod vas danas?
Kod mene opet nesto bzvz... Nocas me stomak par puta toliko zaboleo, pri okretanju s jedne strane na drugu, da sam vristala... Jajnici dole i gore ispod rebara, taj gornji stomak... To kad uhvati, dodje ti da umres...
Od jutros ne bole jajnici mnogo ali sam opet nesto nikakva, glava ko da me boli, kao krpa se osecam...
Tek u cetvrtak vadim krv, vise jedva cekam, da vidim, jesu li bolji rezultati... Da mi ukinu bar jedan fraxiparin, toliko primanje tog leka nije normalno... Ili su jos losiji pa da onda odmah umrem...
Ja stvarno nisam cula jos da je neko primao Fraxiparin 2 meseca po 2 dnevno... Jos u trudnoci!!!
Muka mi je od svega... ***** ovaj zivot, lezis 2 meseca i i dalje imas bolove, i i dalje ti lose,,, kad ce vise da mi bude dobro!!!
![]()

To ti je normalno.Devojke moje, hvala na cestitkama!!!
Ceo dan panicim, vec 4-i dan nemam stolicu!!! Nemam pojma sta se desava!!!
Kako ste resavale ovaj problem?

Ti si, moja Jeco, jedna hrabra zena!!!Čičak drugi sirup se zove zove Portalak ali ja koristim Lactulose kad ne idem 3 dana na wc.Nemoj da te nervira ležanje meni će za koji dan punih 7 meseci ležanja.Sve me boli guraju jako kad upre u stomak odma se preznojavam od bolova,u krevetu kad se okrećem to je umetnost.Sve ćeš izdržati zaa svoje bebice veruj mi.Moje su ssad tako velike i nemaju mesta da kad krenu istovremeno da se guraju i pomeraju ja naglas kukam i dođe mi da plačem....ali jedva čekam da ih vidim i mazim
i svoj zivot!!!