Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cicak to je normalno u trudnoci, da li te boli stomak ili si natecena/naduvena? ako imas neke od tih simptoma konsultuj se sa dr da ti da neki laksativ
Ne boli me stomak, naduvena sam(ali to je od jajnika)...

Najveca je fora sto se meni uopste ne ide u wc, kao da nemam sta da izbacim. A nemoguce je, ipak je to 4 dana... A bas jedem...

E bas se brinem, sutra cu morati zvati dr...

Ne boli me stomak, naduvena sam(ali to je od jajnika)...

Najveca je fora sto se meni uopste ne ide u wc, kao da nemam sta da izbacim. A nemoguce je, ipak je to 4 dana... A bas jedem...

E bas se brinem, sutra cu morati zvati dr...
Ja sam pitala dr Kopitovic sta da radim povodom istog problema i ona je rekla da mogu da kupim u apoteci klizmu. A cini mi se da je Jelena pisala ovde da postoji sirup za trudnice protiv zatvora - Lactulose md, ili prasak Laxomucil.
Jos mi je neko rekao da je taj sirup dobar, daje se i deci, valjda ima puno nekog secera pa te to protera :)
Ja nisam jos nista do sad kupovala, ali sam se isto tako patila danima. Onda jedno nedelju-dve normalno, pa opet patnja.

Ja sam pitala dr Kopitovic sta da radim povodom istog problema i ona je rekla da mogu da kupim u apoteci klizmu. A cini mi se da je Jelena pisala ovde da postoji sirup za trudnice protiv zatvora - Lactulose md, ili prasak Laxomucil.
Jos mi je neko rekao da je taj sirup dobar, daje se i deci, valjda ima puno nekog secera pa te to protera :)
Ja nisam jos nista do sad kupovala, ali sam se isto tako patila danima. Onda jedno nedelju-dve normalno, pa opet patnja.

pa sta si radila na kraju? Kako si resavala problem?
Ja sad idem u apoteku pa cu nesto uzeti, vec je previse... Mada ja dok sam bila u bolnici, imala sam stolicu na svaki 7-8 dan i to dijareju...
Kod mene sve sasavo...

heheeh Cicak bas si mi smesna, pa ne ide ti se u wc sto bipozurivala? Kod mene je inace tako normalno 1-2 nedeljno u trudnoci po neki put i vise nemam nikakvih yegoba zato ti kazem da ne brines jedino ako si naduta i imas bolove, u trudnoci je zatvor uobicajen

Drage cure, samo da vam pošaljem mnoooooooooogo poljubaca. Dugo me nije bilo, nisam imala komp.
Ikice, vidim da si održala obećanje, svaka čast!!!
Zlobnice, i ja još uvek povračam ali sve se nadam da će uskoro prestati, jer mi je zbog posla veliki problem! Super što su ti mrvice dobro i lepo su porasle!!
Čičak, biće sve ok...
Zsukice, kako si trudnjačo?

Dobro jutro, moje devojke!

Kako je kod vas danas?
Kod mene opet nesto bzvz... Nocas me stomak par puta toliko zaboleo, pri okretanju s jedne strane na drugu, da sam vristala... Jajnici dole i gore ispod rebara, taj gornji stomak... To kad uhvati, dodje ti da umres...
Od jutros ne bole jajnici mnogo ali sam opet nesto nikakva, glava ko da me boli, kao krpa se osecam...

Tek u cetvrtak vadim krv, vise jedva cekam, da vidim, jesu li bolji rezultati... Da mi ukinu bar jedan fraxiparin, toliko primanje tog leka nije normalno... Ili su jos losiji pa da onda odmah umrem...

Ja stvarno nisam cula jos da je neko primao Fraxiparin 2 meseca po 2 dnevno... Jos u trudnoci!!!

Muka mi je od svega... ***** ovaj zivot, lezis 2 meseca i i dalje imas bolove, i i dalje ti lose,,, kad ce vise da mi bude dobro!!!
:besna:

:besna::besna:

Hej Cicak polako mozda ce ti ukinuti skroz lekove, uvek mozes i gore da prodjes zamisli da lezis svih 9 meseci, bice to sve ok.
Cula sam se sa Ikicom, dobro su malo je malaksala jer joj ne daju da jede, ja joj lepo kazem da prosvercuje hranu, bar sam ja tako radila. Pavlicak je jedna krofna pufnasta, pustila mi je slicku, pile malo slatko!!!!

Dobro jutro, moje devojke!

Kako je kod vas danas?
Kod mene opet nesto bzvz... Nocas me stomak par puta toliko zaboleo, pri okretanju s jedne strane na drugu, da sam vristala... Jajnici dole i gore ispod rebara, taj gornji stomak... To kad uhvati, dodje ti da umres...
Od jutros ne bole jajnici mnogo ali sam opet nesto nikakva, glava ko da me boli, kao krpa se osecam...

Tek u cetvrtak vadim krv, vise jedva cekam, da vidim, jesu li bolji rezultati... Da mi ukinu bar jedan fraxiparin, toliko primanje tog leka nije normalno... Ili su jos losiji pa da onda odmah umrem...

Ja stvarno nisam cula jos da je neko primao Fraxiparin 2 meseca po 2 dnevno... Jos u trudnoci!!!

Muka mi je od svega... ***** ovaj zivot, lezis 2 meseca i i dalje imas bolove, i i dalje ti lose,,, kad ce vise da mi bude dobro!!!
:besna:

:besna::besna:

Mali cicak, bas te sve snaslo. Nemoj da ti bude muka od svega, teski su to dani kroz sta sve prolazis. Ali, moras da budes jaka i izdrzis to. :bye::bye::bye:

Nema me duže na ovim stranama ,dođem,i sjajne vesti zatičem!
Pavle,dobro nam došao,Ikice,tebi i tvom mužu srećno rođenje sina! nek vam je živ i zdrav 100 godinica!!

Čičak, neka ti je sa srećom trudnoća,i nek bude školski dosadna! Sećam se da smo te dozivale,nisi nam se javljala jedno vreme...uživaj draga u trudnoći!
Zsukice,kako nepreduješ draga?
Mijaki...stiskam draga!
Cure,samo napred,nema odustajanja!

Devojke moje, hvala na cestitkama!!!

Ceo dan panicim, vec 4-i dan nemam stolicu!!! Nemam pojma sta se desava!!!

Kako ste resavale ovaj problem?
To ti je normalno.
Prvo, progesteron u trudnoci ti pravi zatvor, a pijes i gvozdje, ono naizmenicno pravi zatvor, pa dijareju, a i boji stolicu u crno, da se ne uplasis. :)
Meni je jako pomagalo mleveno seme lana pomesano sa jogurtom.
Sameljes lan, stavis punu kasiku toga u solju jogurta i to pojedes ujutru na prazan stomak.
Srecno! :)

Čičak drugi sirup se zove zove Portalak ali ja koristim Lactulose kad ne idem 3 dana na wc.Nemoj da te nervira ležanje meni će za koji dan punih 7 meseci ležanja.Sve me boli guraju jako kad upre u stomak odma se preznojavam od bolova,u krevetu kad se okrećem to je umetnost.Sve ćeš izdržati zaa svoje bebice veruj mi.Moje su ssad tako velike i nemaju mesta da kad krenu istovremeno da se guraju i pomeraju ja naglas kukam i dođe mi da plačem....ali jedva čekam da ih vidim i mazim

Čičak drugi sirup se zove zove Portalak ali ja koristim Lactulose kad ne idem 3 dana na wc.Nemoj da te nervira ležanje meni će za koji dan punih 7 meseci ležanja.Sve me boli guraju jako kad upre u stomak odma se preznojavam od bolova,u krevetu kad se okrećem to je umetnost.Sve ćeš izdržati zaa svoje bebice veruj mi.Moje su ssad tako velike i nemaju mesta da kad krenu istovremeno da se guraju i pomeraju ja naglas kukam i dođe mi da plačem....ali jedva čekam da ih vidim i mazim
Ti si, moja Jeco, jedna hrabra zena!!!
Jesi, zivota mi, pa nosis trojke, ne moze to svako!

Ja sam zvanicno postala kukavica. Ne mogu vise, brate mili! Dosta mi je bolova, zivotarim vec 2 meseca, il me boli, il ne boli ali se osecam lose.
A vreme ko da je stalo, ko ce izdrzati do cetvrtka da izvadi krv... I ako mi opet bude los taj LIC(jel zna neko sta je to?) ja cu da popizduknem nacisto!!!
Muka mi je od fraksiparina!!! I inekcija!!!

Hocu svoje telo nazad!!!!
:besna: i svoj zivot!!!:besna:

opet sam smrsala, ***** mi sve ako imam 45kg... Kao kreten, sve visi sa mene!
Da budem realna, jedino je stomak malko manji, ali ga i dalje imam! Hocu da i on splasne!!!

Slobodno me zovite kukavica ali meni je vec dosta svega!!! Da nemam komsija sad bi vristala!!!
Idem da pijem ono jebeno gvozdje, ***** ih u pakovanje, ono staklo se samo lomi, i da jedem neku pecenicu, donela mi sveki sa Zlatibora, da napunim ovo moje lenjo debelo crevo!!!

Volim vas sve punooooooooo... Ajte kod mene na kajmak i pecenicu da utolimo muke zajedno!!!

Drage moje....
ja sam evo prvi put ovde kod vas na stanici i citajuci vase postove,pozelela sam da vam se javim i malo pomognem jer sam i ja bila jedna od onih koja je radila VTO.
E vo sad sam vec u 22 nedelji,i super mi je ,kao da nisam trudna.Isla sam direktno na Vto bez inseminacija...i tih stvari,jer je sve ostalo zaobilazenje.
Ja sam VTO radila 2 puta,i to u dva meseca,jednu za drugom.Pila sam tableta,da nisam mogla da pamtim,nekad dnevno i po 15,pa sam morala da pisem na papir kad koju treba popiti.
Sad pijem samo eutyrox,vitamine i naravno magnezijum koji je jako bitan u trudnoci.Tako da svim zenama preporucujem Mg.koji je jako bitan za razlicite funkcije u org.
a takodje je dobar za normalnu stolicu, bez ikakvih problema i bolova. Ima ga u apotekama za trudnice,sumece tablete i pije se 300 mg dnevno.
Eto nadam se da ce nekom ovaj moj post pomoci,i ako nekog nesto zanima jos ,tu sam da vam pomognem koliko mogu,i koliko znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back