Yula**
Primećen član
- Poruka
- 578
ne znam šta se dešavaod jutros sam poslala 3 poruke i ništa, pre svega htela bih da se zahvalim Pazarki što je izdvojila vremena i odgovorila mi na pitanja. I da li je stvarno neophodna histeroskopija da se uradi posle 4 neuspela embriotransfera, pošto se razmišljam da odem kod dr. Ljubića na konsultacije, kakva su vaša mišljenja o tom doktoru, pošto na nekim forumima nisam pročitala nešto najbolje o njemu
![]()
Draga, zao mi je sto si imala neuspele pokusaje, ali ubedjena sam da ce se pronaci problem ako postoji i da cete ga ukloniti. U svakom slucaju mnogo sam citala na netu o VTO i iscitala sam na hiljade postova i znaci na osnovu iskustava stotina i stotina zena dosla sam do zakljucka da JEDNOM MORA DA USPE, pre ili kasnije. Pokusaj da prikupis sto vise informacija, da napravis sto vise analiza da bi sto vise potencijalnih smetnji detektovali i uklonili na vreme. Mozda jednostavno nije bio pravi trenutak ranije a naredni put ce biti. Takodje, moje misljenje je da bi mozda mogla i da promenis kliniku na kojoj radis. Eto, ne znam da li si iscitala sve postove sa ove teme, mislim od pocetka, ali ako jesi onda znas koliko se recimo Pazarka mucila i koliko je pokusaja imala. Radila je i u EU i na kraju joj uspelo kod nas, ali takodje ne iz prvog puta. Ne znam, moj ti je predlog da dobro razmislis, mozda da iscitas sto vise postova sa ove teme verujem da ce ti pomoci, meni jesu u svakom smislu veruj mi.
Sto se tice tretmana i analiza ja ti nisam tu strucnjak, sve sam to odradila jos u martu/aprilu, mislim na analize i pozaboravljala sam sta sam sve radila. A pravo da ti kazem u to vreme nisam znala nista o VTO isla sam samo mehanicki ( jos zivim u inostranstvu ) sa uputima i radila sta mi pise na uputu. NIsam imala veze sta je sta tako da ti slabo sta tu mogu pomoci.
U svakom slucaju zelim da ti sve najbolje i da ovoga puta uspe i da postanes majka. Veliki polubac od mene!