maša
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
daco ako nije problem da mi kažeš da li su ti jajovodi podvezani ili ne, odnosno imaš li hidrosalpings na jajovodima???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitala sam tetku, doktor se zove Milacic Drazen, klinika Befeks, Ilirska 5, 767.463. Kaze da je procenat uspesnosti od 6.zena 4.zatrudne ...
Ona je kod njega bila pre 2.god. tako da treba nazvati i lepo sve ispitati.
Poz. i srecno!
Sandra, hvala na odgovoru. Stavila si me u dilemu
jer i ja sam čula da Dr Vlaisavljević iz Slovenije
postiže najbolje rezultate, ali da su ti rezultati
mnogo bolji u Sloveniji nego kad dodje na našu
kliniku. Pre nekoliko godina sam bila u Jevremovoj
posle jedne neuspešne insemenacije na drugoj klinici
samo na konsultaciju kod Dr Radulovića (mislim da
se tako zove Dr u Jevremovoj)
Na žalost, bio je vrlo isključiv, pesimistički raspoložen prema nalazima moga muža koji i nisu
tako baš užasno loši, s obzirom kakvi sve slučajevi
uspevaju. Na žalost prvo negativno iskustvo, pa
sada malo imam otpor od odlaska u tu kliniku.
Medjutim i to nije važno. Otišla bih ja i tamo kad
bi znala da je uspešnije, a odnos bolji.
Pretpostavljam da svaka žena želi da zna koliko
jajnih ćelija je "izvadjeno", koliko je uspelo da
se oplodi i koliko je vraćeno nazad i naravno odgovor
na još mnogo pitanja koje očekuješ od tvog doktora
u koga moraš imati poverenja.
Da li znaš ili iko ko je to prošao zna da li neka
klinika u Beogradu ima mogućnost zamrzavanja jajnih ćelija koje preostanu za sledeći transfer koji bi se vršio bez stimulacije?
Pozdrav svima.Evo i mene posle duzeg vremena.Procitala sam sve sto ste pisale na temu koju sam pokrenula i mogu vam reci da nebi ispalo da se ja prepucavam sa vama kako doktorka kaze,iako mi je to zadnja namera,ja vise na tu temu necu pisati.Smatram da svako ima pravo na svoje misljenje i mislim da smo tu da ih razmenjujemo ali ne i da se prepucavamo.Sada hocu sve da vas pitam da li neko ima iskustva sa histeroskopijom(dijagnostickom)bez anestezije?Meni su rekli da ce mi to odraditi bez ikakve anestezije,naravno ako sve bude uredu,medjutim zene mi govore da se histeroskopija ne radi bez anestezije,jednostavno ne znam sta da radim.:-(
Tina nema razloga za brigu .Sto se histeroskopije tice meni su radili u N S bez anestezije, bila je isto dijagnosticka ,i nije me bolelo.Pozdrav svima.Evo i mene posle duzeg vremena.Procitala sam sve sto ste pisale na temu koju sam pokrenula i mogu vam reci da nebi ispalo da se ja prepucavam sa vama kako doktorka kaze,iako mi je to zadnja namera,ja vise na tu temu necu pisati.Smatram da svako ima pravo na svoje misljenje i mislim da smo tu da ih razmenjujemo ali ne i da se prepucavamo.Sada hocu sve da vas pitam da li neko ima iskustva sa histeroskopijom(dijagnostickom)bez anestezije?Meni su rekli da ce mi to odraditi bez ikakve anestezije,naravno ako sve bude uredu,medjutim zene mi govore da se histeroskopija ne radi bez anestezije,jednostavno ne znam sta da radim.:-(
Pozdrav svima.Evo i mene posle duzeg vremena.Procitala sam sve sto ste pisale na temu koju sam pokrenula i mogu vam reci da nebi ispalo da se ja prepucavam sa vama kako doktorka kaze,iako mi je to zadnja namera,ja vise na tu temu necu pisati.Smatram da svako ima pravo na svoje misljenje i mislim da smo tu da ih razmenjujemo ali ne i da se prepucavamo.Sada hocu sve da vas pitam da li neko ima iskustva sa histeroskopijom(dijagnostickom)bez anestezije?Meni su rekli da ce mi to odraditi bez ikakve anestezije,naravno ako sve bude uredu,medjutim zene mi govore da se histeroskopija ne radi bez anestezije,jednostavno ne znam sta da radim.:-(