Skandia, pa čudan je ovaj tvoj san i cela priča, sve mi to liči na neku lepu bajku! Samo zamišljam sada tu mrvicu od 1400g, mogu samo da zamislim kako je bila malena i nežna. Hvala ti na podršci, ja ni ne znam koliko mi se ćelija oplodilo, jel posle aspiracije kada sam ih pitala da li mogu da pozovem i da pitam odgovorili su mi -Nema potrebe, taj podatak vam ništa neće značiti, samo dodjite na ET! Malo sam se tada razočarala,ali nisam odreagovala. I malo sam se pokajala što sam tu kliniku odabrala,ali nek sve bude u redu pa ću ja to sve brzo zaboraviti! Kad sam krenula kući otišla sam do apoteke da kupim još utrogestana i kad su mi rekli da su sve prodali ja počela da plačem kao kiša. Uopšte ne znam šta mi je bilo, i nikako ne mogu da shvatim tu svoju reakciju!
Recite mi da li je pred ET potrebna neka posebna priprema i da li mogu da doručkujem pre nego što krenem? Utrogestan mi je prepisan 3x2(100mg), ali meni se od njega toliko vrti uglavi, sinoć je malo falilo da padnem u nesvest! Čini mi se da je to za mene možda prejaka doza?!
prvo da ti cestitam na super rezulatatu,a onda sada da ti pozelim puno srece,a bogami i strpljenja

..............a sto se tice utrogestana,to je uglavnom reakcija koju svi imaju ,na mane deluje kao bensandin,a u poslednjem postupku mi je trnuo jezik od njega,jer sam ja pila 4x2.......

..ljubim te puno i molim te probaj sto manje da si aktivna,probaj d se "zrtvujes",jer polazeci od sebe ,ja posle danima mucim sebe sa onim da sam vise odmarala,sto nisam ovo sto nisam ono,i ako sam svesna da to nema puno uticaja,ali je valjda u ljudskoj prirodi da negde trazi "krivca"
a nemoj da se cudis sto si osetljiva,nije to nista......................nakon ovog poslednjeg postupka ,znate vec sve kako je bilo

,krvarenje nakon 2. dana od ET i sve ostalo......na sledecem pregledu,cekamo u cekaonici,rekli mi da dodjem u 7,a tek me ljubic primio zadnju jer je hteo duze samnom da razgovara

,imala sam vremena da vidim sve sapatnice koje su radile samnom postupak,i dosle nakon prvih rezultata,uglavnom sve su bile trudne......a ja imam neku svoju teoriju,da sto bolje izgledam sto se gore osecam

,sredjena maksimalno,sedim u fotelji i cekam svoj red a moja mimoza sedi preko puta mene.............ulazi jedna od sapatnica,vec obukla trudnicke pantalone,i prilazi mi zdravo ,sta je bilo ???ja sam trudna

...........ja sam uspela samo da kazem neka je sa srecom,uspela da ustanem i odsetam do wc zatvorim vrata(nisam zakljucal)i tu se onesvestila.......posle pet minuta kada je videla da ne izlazim,moja mimoza je usla za mnom jer je prepostavila sta se desava ..........mozete misliti njenu reakciju kada me je zatekla na podu onesvescenu.....ne znam jeli od toga sto deset dana nisam jela skoro nista,i pritom izgubila 10 kg ili sta vec,samo znam da kada su me vodili od wc do ordinacije ,mislila sam da hodam po oblacima i da cu svaki cas da potonem,mislila sam i zelela samo da me nema ,da ne postojim......mozes misliti kako sam izgledala pred punom cekaonicom kada su me izneli iz wc ,jaoj freek of the week

........super si ti prosla