Olja.S
Ističe se
- Poruka
- 2.152
Ma nisam mislio na Andjinu klošarku nego na ovu Olju. A da se ne zna koja je gora, to da!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam mislio na Andjinu klošarku nego na ovu Olju. A da se ne zna koja je gora, to da!
Bravo, i ne trebamo mi ovde da ti budemo zanimacija, nego kuća, porodica, prijatelji. Najzad nešto pametno . Šta misliš, jedina se plašiš ekonomskog kraha ? Pa svi se plaše. A ja nemam dr ispred imena, piši med.lab.to je tačnije, inače me sa dr lažno predstavljaš, a to spada i u krivično delo.
Lekovi nisu porodica. Muž , deca, pa i mače i kuče. Ja to imam. Ako i ti imaš u njih gledaj. Ne u nas ovde.

О томе ти и говорим, него си ти мало зајунила и свађала би се, а ја ето- нећу...
И шта ћеш сад?
Сети се Душка Дугоушка, кад је отишао на Јужни пол и упознао оног малог пингвина "што прави лед"?
Зар нам није свима требао један мало дужи одмор?![]()
Vidim. Uvek je tebi glup svako ko je pametniji od tebe, ja sam samo još jedna. :od mene nekad nesto pametno, od tebe nikada.![]()

Goozičare ne umiru od gladi.razne Dr Olje kao sto rekoh su nafatirane goozicare, kojima je jedino stalo da se jos malo odrzavaju u zivotu na konto tudje patnje.

razne Dr Olje kao sto rekoh su nafatirane goozicare, kojima je jedino stalo da se jos malo odrzavaju u zivotu na konto tudje patnje.

![]()
Реци ми- шта мислиш да постижеш овим увредама на адресу особе, коју ни нне познајеш, само зато што ти се не допадају њени ставови према проблему у којем смо сви, а за решења која су нам свима наметнута, без да смо и консултовани?
To rade slabići koji su moćni iza maske nika.
Velika većina ovde je da opnira svakome, a ne nudi nikakva rešenja. Niko ne pomera doope da pomogne ni samom sebi, a kamoli bilo kome. Svako želi rešenje koje isključivo njemu odgovara. Korona i nije tako strašna kad se vidi ono što je isterala na površinu. Izolacija je od Srbije napravila ogromnu Zadrugu koja iz ljudi izvlači ono najgore. Plašim se da je to jedino što imaju u sebi.
Какво је то перверзно задовољство у истресању беса на непознате, из безбедности собе и анонимности?
Објасни ми; можда се и мени допадне, да пробам...
А- пази, ја и даље не знам ко је ту у праву, а ко греши; не знам шта треба урадити- да ли још жешћи карантин или његово укидање.
Схваташ ли да то мора да буде одлука неког ко о томе зна више од нас?
Rečenica je izvučena iz konteksta, a kako sam uverena da zaista treba čuti sve što je epidemiolog Branislav Todorović rekao a ne samo taj deo rečenice i ne zbog optužbe novinara iz Srbin info, koja se ovde naglašava, evo cele konferencije, pa sami proverite i dobro poslušajte šta je taj stručni i pre svega smireni čovek imao nama da kaže:Pogledajte prilog 670688
Тиодоровић покопао Вучића? „За корону се знало од почетка године“
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић на конференцији за новинаре изјавио је нешто што је многим грађанима Србије запарало уши. Наиме, Тиодоровић је рекао "да се за коронавирус знало још од почетка године".
19:47 26.03.2020.
Дакле, да ли је изјава епидемиолога Тиодоровића још један у низу доказа да је власт у Србији и те како знала да је вирус корона у нашу државу стигао много пре него што су то званично објавили?
Да ли је господин Тиодоровић овим иступом јавно оптужио председника Србије Александра Вучића да је грађанима прећутао истину у вези коронавируса?
Да ли ће и Бранислав Тиодоровић на сутрашњој конференцији изаћи и рећи да је направио лапсус, засад није познато.
Подсетимо, у Србији је потврђено укупно 457 случајева коронавируса, а досад је преминуло седам особа.
Извор: direktno.rs
Уведено је, иако су до пре само недељу дана исти ови, који су га увели- говорили поспрдно о "паници", хистерији, а данас смо сви чули шта се на конференцији за штампу говорило.
Како видимо оправданост, као грађани, и да ли је државни апарат претерао или не?
Од чега ћемо живети, ако све стане?
Колико ће све то трајати, и колико ће нам требати да се вратимо "у нормалу"?
Верујете ли у потребу овако радикалних потеза, и у њихов резултат?
Изволите...
Ништа није "извучено из контекста"; др Тодоровић се, подржавајући режимску лагарију како су грађани неодговорни а не власт, а замерајући онима који су забога (цитирам) "ишли на одморе и туристичка путовања у барем последња три месеца", једноставно "излајао" како се (цитирам) "о свему овоме зна најмање од децембра ал` ајд да кажемо актуелно од почетка године".Rečenica je izvučena iz konteksta, a kako sam uverena da zaista treba čuti sve što je epidemiolog Branislav Todorović rekao a ne samo taj deo rečenice i ne zbog optužbe novinara iz Srbin info, koja se ovde naglašava, evo cele konferencije, pa sami proverite i dobro poslušajte šta je taj stručni i pre svega smireni čovek imao nama da kaže:
A gde postoji stručan kadar za borbu protiv epidemije covid 19 ?Pa onda i Nemci ne bi trebalo nas tamo da prihvataju zar ne ?
Ne mozes u globalizaciju raditi u Nemackoj a ondasvratis ovde i mrzis migrante.
Imas drzavu , zakone i to mora svako od njih da postuje ako zeli ovde da zivi i radi , bas kao i mi kada odemo u Nemacku.
Kako ti cighani ne smetaju npr ? ima ih vise nego Sirijaca , Avganistanaca itd u Srbiji ...
Malo bolja kontrola sta se prima u Srbiju i to je to ... nama iovako nedostaje strucan kadar, jer su patriote omogucile da se Srbija isprazni .. za to ste se borili da pobegnete iz Srbije.
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Пандемија_вируса_корона_2019/20.Ништа није "извучено из контекста"; др Тодоровић се, подржавајући режимску лагарију како су грађани неодговорни а не власт, а замерајући онима који су забога (цитирам) "ишли на одморе и туристичка путовања у барем последња три месеца", једноставно "излајао" како се (цитирам) "о свему овоме зна најмање од децембра ал` ајд да кажемо актуелно од почетка године".
Молим зато и оне које иначе мрзи да кликну на видео да ипак и сами погледају тај кратак, а најбитнији део:
Стога су ботовски покушаји да се оправда терор над грађанима тако што ће да се грађани прогласе за некакве кривце, благо речено јадни и - бедни.
Како сам овде написао чим је Циркус Корона стигао у наш град, Вучићу и поред све армије ботова неће успети да сакрије истину нити да изврши "хомогенизацију" као када је био попљављен Обреновац, и био сам у праву.
Datumi govore ono što ja govorim, Komšija. Svi smo znali ( ili gotovo svi) šta se u svetu dešava, isto to su znali i oni koji su otišli na odmore o kojima govori dr Todorović, znajući da se svetom širi nepoznati virus.Одгледао сам целу конференцију и то у уживо преносу. И мени је као и свима који су је гледали одмах запарало уши то што се др Тодоровић ИЗЛАЈАО и заправо пред нас изнео још један непобитан доказ да је Вучићев режим одлично знао да је кинески вирус у Србију стигао знатно пре него што је то званично објављено у његовим медијима. То јест, сасвим је очигледно да је целу ствар крио од грађана Србије, а које сада терорише незаконито проглашеним ванредним стањем.(...) Bolje i sam poslušaj celu konferenciju. (...)
Ja slušala isto i nigde ne čujem da kaže to što tvrdiš - da je virus bio u Srbiji. Da ponovimo :Одгледао сам целу конференцију и то у уживо преносу. И мени је као и свима који су је гледали одмах запарало уши то што се др Тодоровић ИЗЛАЈАО и заправо пред нас изнео још један непобитан доказ да је Вучићев режим одлично знао да је кинески вирус у Србију стигао знатно пре него што је то званично објављено у његовим медијима. То јест, да је испрва целу ствар крио од грађана Србије.
Али за оне које у овом часу мрзи или једноставно немају времена да одгледају целу КЗН, ту је кратки "highlight":
Према томе не држи нам овде вакелу јер нам је свима јасно шта је Тодоровић казао. Само још не знамо да ли ће и др Тодоровић накнадно слагати да је то био "лапсус".
Ma ovi stručnjaci su mu teški kreteni.Boji se da se ne zarazi,pa bi 7 miliona ljudi da drzi u izolaciji.
Uglavnom tako razmisljaju svi ti koji pametuju kako treba uvesti totalni karantin.
Pa ovo nije ebola,besnilo,kolera...
Оторалинголог ти једино може помоћи, зато хитно закажи преглед ушију.Ja slušala isto i nigde ne čujem da kaže to što tvrdiš - da je virus bio u Srbiji. (...)
Jedino je sreća što te korone u Srbiji stvarno neće biti puno. Al uvek u sreći mora da se ima i nesreće- ovo sa ovim kretenima od stručnjala koji Vičiću ne znaju da razlože da mi nismo ni kinezi ni talijani.Kad čitam neke postove, Corona mi deluje kao bezopasna bolest. Srbija je obolela od neizlečive zluradosti i hejtovanja.