marko666666
Početnik
- Poruka
- 1
iteresujeme za koji rok mogu da zavrsim neki 4 stepen imam zavrsenu 1 godinu sito stanpe ali bi promenio smer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da ne postoje vise vanredni i redovni studenti,moras redovno da se upises i zavrsisOprostite sto upadam ovako u debatuZa upis na fax za vanredne studente, upisni rok i polazak je istog termina kao i za redovne studente? pozdrav
Vanredno medicinska škola...prekvalifikacija moguća za sve koji imaju III ili IV stepen bilo koje srednje škole...Traje oko 12 meseci a može i pre ako ste vredni...http://prekvalifikacija.blogspot.rs/
- - - - - - - - - -
A da li je moguce da u III i IV godini idem u srednju muzicku redovno, a u medicinsku vanredno, inace sam druga godina i u aprilu cu napuniti 17 godina.
Завршила сам трогодишњy школу за кувара и желела би да упишем 4 ваднредно за кувара не знам који ce предмети полажу ,ако може тe да ми каже jer мe тo занима.Не знам у којим градовима може да се иде ванредно да ли може у Жабљу![]()
Pozdrav clanovima fotuma,treba mi pomoc,a problem je sledeci,napustila sam prvu godinu ekonomske skole smer trgovac,treci stepen,iz jako glupavih razloga,necu da smaram,dakle imam zavrsenu samo osnovnu skolu.Htela bih da probam da upisem medicinsku vandredno,pa me zanima da li kod takvog skolovanja traze prijemni ispit i bodovanje od 5 do 8 razreda?Ja sam iz Krusevca ako nesto znaci....hvala puno.