Bas ti hvala veliki Kapetane na predusretljivosti i temeljnom odgovoru. Ja sam kako bi oni iz CIC sajta rekli research and teaching assistant, tj asistent na ekonomskom fakultetu,trebam da pripremam magistarski, a muzic je po zanimanju takodje ekonomista (zavrsio je visu ekonomsku), ali je sticajem okolnosti dosta dugo radio za one cruise companies pa se prekvalifikovao u profesionalnog bartendera, mucka one egzoticne koktele.
U sustini nas dvoje smo prosli onaj zivot ratne djece koja su radila od 12 godine puno radno vrijeme na svakakvim poslovima i uopste ne biram sta cu raditi, niti imam predrasude, a za pocetak cula sam da je to osnovno u Kanadi.
Nisam mnogo razmisljala o tom problemu zanimanja, racunala sam da mogu svasta da radim, jer sam tako navikla. E, naravno da svoj posao mnogo volim, posebno volim oblast kojoj sam se posvetila, a to je medjunarodna ekonomija i bankarstvo. Tako da, kada bi se ukazala prilika za rad ili u prosveti, ili u privredi, a u tom polju (kompanije koje se bave medjunarodnim poslovanjem) u nekoj buducnosti i poslije nekog vremena provedenog u Kanadi, bila bih jako srecna.
Mada, iskreno ne usudjujem se da se nadam i radujem previse.
Sta ti mislis o svemu tome….