Vanbracna zajednica

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
,,, unazad godina nešto mi zapalo u oko po ovom pitanju , samo nem te me razapeti
,,,odnosi se na sadašnje generacije koji dugo su u itekako ozbiljnoj vezi i sve je super ali kad se potpiše taj papir ide sve u pzdmtr. ,a dok njihovi vršnjaci koji žive u nepotpisani braku žive itekako srećno,,,
,,,sa papirom ili bez njega međusobno povjerenje i ljubav tu bračnu nepotpisanu zajednicu čini ih srećnim,,,
Opet mislim da treba.Zbog penzije.Neko nema dan staza.

Haha..opet kontam sta ako umre.Ev otac moj mamu nevjencanu 20 godina.Ali je djecu priznavao.Imamo njegovo prezime.Umro je.Penzija propala.40 god staza je imao.Sta je mislio?A ko sluga je bila.
To ti zbog mame ili zbog sebe, a ona cuti?
Valjda je vaznije sta ona kaze za vanbracnu zajednicu?
Vanbracna zajednica je sasvim dobra za muskarce, a odlicna za zene koje nisu nasle pravog i koje su nezavisne.

To ti zbog mame ili zbog sebe, a ona cuti?
Valjda je vaznije sta ona kaze za vanbracnu zajednicu?
Vanbracna zajednica je sasvim dobra za muskarce, a odlicna za zene koje nisu nasle pravog i koje su nezavisne.
A drugo je kad mu djecu rodi.Joj pa to ti je prije u Bosni bilo.Jednu noc bude pored nekog..kazu udata.Tako su se zene zeznule.Zivot za ono sta ce mi narod reci
.Pa trpe

A drugo je kad mu djecu rodi.Joj pa to ti je prije u Bosni bilo.Jednu noc bude pored nekog..kazu udata.Tako su se zene zeznule.Zivot za ono sta ce mi narod reci
.Pa trpe
To vazi uvek, ali zena to shvati tek kada deca izadju iz krila.
Ta budalastina o trpljenju zene je samo budalastina. Ne trpi ona muskarca, nego je svesna svojih greski pa otplacuje.
To je cena slabosti.

na Zapadu zivjeti i stvarati decu u vanbracnoj zajednici nije tako strasno..mi Balkanci na to gledamo podozrivo jer vanbracna zajednica nije status..(u kasnijem periodu kad nas prodje ono zivim slobodan zivot. i kad deca porastu..) moze da nam se obije o glavu..

Back