Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
NeozbiljniPa kao resio si da s nekim provedes ostatak zivota, a ovi sto nece da se uzmu zvanicno mrni deluju kao ono dobro mi je ovako dok ne nadjem bolju priliku
Ne kazem da je tako samo je u mojoj glavi tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeozbiljniPa kao resio si da s nekim provedes ostatak zivota, a ovi sto nece da se uzmu zvanicno mrni deluju kao ono dobro mi je ovako dok ne nadjem bolju priliku
Ne kazem da je tako samo je u mojoj glavi tako
Tačno.Ne kazem da je tako samo je u mojoj glavi tako
nebi al ako ima svoje nece mi se nakacit ko sirotica poslje da zicka mada ima i tih primjera iako imajuMa sta imas ti od njene imovine?Bi li ti ko musko pao na to da njeno jedes.
Podsjeti me ovaj jedan kaze veci mu cejf biti s kur.om nego sa svojom zenom.Natalie Actually - Natali.Tebi ce mozda zvucati kao neistina,ali shvati da smo mi muskarci,ustvari mnogo stidljiviji,nego sto vi zene to o nama mislite.
Da li mozes da zamislis,da covek recimo koji je dvadeset godina u braku,sa istom zenom,moze kada uvece legnu u krevet,da joj kaze:"Mila ja bih
voleo,da mi p...s ,nocas nisam za "klasiku",pa cu posle ja tebi.....Ne.Za takve stvari,mi moramo otici kod prostitutke,koja namsve zelje posteno ispuni,
pa se kuci vratimo,potpuno iscrpljeni,ali srecni i zadovoljni.Mislim da ti nikada (i ne samo ti) necete vi zene nas razumeti.
Samo sam se ogradio da mi ne bi rekla pa jel znas ti peconi ovo pa nije ti to tako i slicnoTačno.
PS. Prestani da me špijuniraš po ljisu i stavljaš ljutiće![]()
Ono nema gdje..pa se zakacinebi al ako ima svoje nece mi se nakacit ko sirotica poslje da zicka mada ima i tih primjera iako imaju
Samo sam se ogradio da mi ne bi rekla pa jel znas ti peconi ovo pa nije ti to tako i slicno
Znas kad sam ti stavio ljutica kasnis 5 sati
jos sa djecu iz predhodni brak,,,, udovicaOno nema gdje..pa se zakaci
Pa tagujes me samo i resen problemNisam znala gde si, jedva te nađoh
Pa dobro..svaki muskarac ima izbor da li hoce s djecom ili udovicu ili slobodnujos sa djecu iz predhodni brak,,,, udovica
Pametan odgovordok su u fazi zezanja i upoznavanja , zasto da ne , moze vanbracno.
ali kad se priblize deca , onda treba da sklope brak.
ne samo zbog dece , zbog imovine , penzije i ostalih prava koje je mnogo lakse ostvariti sa pecatom.
ne garantuje mu to skromnost,,,mora prvo da vidi koji su joj prohtjeviPa dobro..svaki muskarac ima izbor da li hoce s djecom ili udovicu ili slobodnu
ovisi sta ko unosi u pricu,,,,dok su u fazi zezanja i upoznavanja , zasto da ne , moze vanbracno.
ali kad se priblize deca , onda treba da sklope brak.
ne samo zbog dece , zbog imovine , penzije i ostalih prava koje je mnogo lakse ostvariti sa pecatom.
Pa sa devojkom kurvom,seks je nesto sto se prozivljava,samo sa profesionalkom.Obicne (tzv.postene zene),nemaju pojma,koliko ssu seksualnePodsjeti me ovaj jedan kaze veci mu cejf biti s kur.om nego sa svojom zenom.
Pa tagujes me samo i resen problem
Boga ne diraj pogotovo ne na ljisu
Imas srece sto si ti ti pa ti necu zameriti kad me pitas sta cu tamoNisam htela da te tagujem na ljisu, a šta ćeš ti tamo, špijuniraš za crkvu?
Imas srece sto si ti ti pa ti necu zameriti kad me pitas sta cu tamo
Citam valjda imam pravo bar toliko, nekad sam se i mesao u nebuloze procitane tamo al sad se cudim u svoja 4 zida i samo procitam da vidim sta se desava
Zato sto je to bas specificno mesto na kome se procitaju svakakve gluposti od pojedinih osoba, ni u zivotu uglavnom ne radim ono sto mi prija nego sto ili moram ili je potrebno iz nekog razlogaOk, zato pitam, što se zamaraš nebulozama, ja ne čitam nešto što mi ne prija.
A ja sam ja, pa svi imamo svoje načine.
Da se opet uozbiljim?
Pogrešno.Patila se, neka uzme pare od države.Ma rekla je ne treba mi od njeg ni trun..ni od njegove porodice..daleko im kuca bila.Kaze dosta su mi mat.r jebavali citav zivot.
Pa sa devojkom kurvom,seks je nesto sto se prozivljava,samo sa profesionalkom.Obicne (tzv.postene zene),nemaju pojma,koliko ssu seksualne
vestine,jedna nauka.Vestina i poznavanje svih oblika seksa,treba da se doktorira.Ja bi uveo doktorat,za zene iz javne svere,dr.Seks i orgazma.....
Mozda ce Megatrend to da organizuje.Obicno javne licnosti,tamo zavrse fakultete...
Bravo..tacno sveZnaš kako mene nervira to klasično,balkanski što pojedini muškarci vole da se seksaju sa devojkama koje nazivaju kurvama jer su dovoljno osvešćene da znaju šta prija i njima i partneru al bi da ožene neku sekualno neosvešćenu,po mogućnosti nevinu i onda im ona dođe kao kućna pomoćnica i mašina za reprodukciju a uživanje traže sastrane.
Haha..opet kontam sta ako umre.Ev otac moj mamu nevjencanu 20 godina.Ali je djecu priznavao.Imamo njegovo prezime.Umro je.Penzija propala.40 god staza je imao.Sta je mislio?A ko sluga je bila.