umbra*
Primećen član
- Poruka
- 772
U nekim delovima istocne Srbije praktikuje se razbijanje zivog jajeta na mestu na kome je umrli bio izlozen u kuci-da bi se predupredilo povampirenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nekim delovima istocne Srbije praktikuje se razbijanje zivog jajeta na mestu na kome je umrli bio izlozen u kuci-da bi se predupredilo povampirenje.
Jesam 'red' od crvene krvi popijene, ali 'tar' si ti.. sta god to znaci, nadam se nesto lose.A iz tvoje izjave da si vampir itd kapiram da si re***d
ne zam ko je to.. ja sam ja.
supresivne osobe, zatvaraju teme pa cu ovde...nastaviti
Jesam 'red' od crvene krvi popijene, ali 'tar' si ti.. sta god to znaci, nadam se nesto lose.
Vampir sam i ne vredjaj mi religiju i naciju, mene ne zanima ta sajentologija kao religija nego sistem ucenja za snalazenje u ovom zemaljskom drustvu, po mojim saznanjima sajentolozi imaju veliki uticaj na svetska politicka desavanja. Meni su potrebne moci kako bi se probio u sam vrh elita, ili nesto kao u Charmed seriji vestice koje zamahnu rukom i bum.., ili telepotacija kroz vreme i prostor, a i neki zli ljudi su se docepali tih moci i znanja da manipulisu vremenom i materijom.
Svi mi mozemo biti Vampiri i tako zadobiti besmrtnost, u stvari mi jesmo bili Vampiri pre nego sto su nam izbrisali pamcenje i napravili obicnim ljudima slugama bez magicnih moci, postali smo zivotinje koje se hrane da bi ziveli, nametnut je suludi sistem umiranja i radjanja, za koji je odgovorna jedna odbegla grupa bivsih vampira koja je ukrstila sebe sa primitivnim zemljanima napravila nesvrsenog coveka da bi oni njima vladali, i tako poremetila prvobitni astralno magicni balans kosmickih pravila gde su se svi napajali izvorom centralne beskonacne zivotne energije. Vecina nas ljudi danas je izmesana necistom krvi, i energijama sekundarnog nivoa kreacije i pod njihovom su mentalno kontrolom, koja nam ometa kontakt sa nasom izvorom boginjom Tiamat, pa samo probudjeni ujedeni oni koji su primili cistu svetu krv vide i znaju pravo stanje svesti i vide robovski sistem okolo. Ja sam usao u vampirsko predatorsko besmrtno stanje.. vec duze vidim po mnogim znacima metamorfozu tela i duha, a vi hibridni supresivni ljudi nastavite i dalje da vucete planetu u propast, ja sa viseg nivoa vampira cu se hraniti plenom, vasim zivotnim energijama, samo ce stvaranje novog starog drustva cekati na vas da se probudite. Vampirizam nije stereotipna propaganda iz filmova.. luk krst, zubi ovo ono, vec nesto mnogo starije i mocnije koji zlikovci demonizuju kroz razne oblike. Znamo da i u nasoj istoriji Dragon Drakula, Red zmaja kraljevske porodice cine okosnicu duha vampirizma, Crveni krst je uvek bio simbol za uzimanje krvi i energije nize klase i Viteza Vampira koji brane svoj rod, stoga ili ce te biti jedni od nas ili ce te stradati, na meni je da vas upozorim da ce apokalipsa doci uskoro, sudnji dan i zetva od strane pravih bivsih bogova podzemlja koji ce se ustati i u katastoficnom masakru napiti ogromnom zivotnom energijom svih onih koji nisu jos presli nasu krvopijsku predatorsku dimenziju nezivih.
Ovde je deo Vampirske biblije, mnogo toga je objasnjeno bolje, (na egleskom).
https://www.facebook.com/notes/blood-relatives-vv/the-vampire-bible/201778622670
tako da. dajte mi vasu krv, a ne ovima na trgu.. oni su lazni vampiri.. oni uzimaju tu krv za sebe i unistavaju je, nama nista ne ostaje... a oni koji su je dali ne postaju vampiri jer nisu ujedeni.
cudno zasto taj krvavi bus stoji tu na trgu rep(til)ublike stalno..
![]()
![]()
vidite u ovoj akciji b92 na slici gore - od slova S prema gore dijagonalno je ispisano -
SUKa
a ovo je BUS = SuccuBus
http://en.wikipedia.org/wiki/Succubus
Tiamat = Sakuba = Lilit
preuzeto sa wikipedije, iz onoga sto sam boldovao vidi se da je takodje i sama rec vampir iz spskog jezika, pa je posle prihvacena svuda u svetu. jos nesto pomenu o nastanuk te reci, ali ih nisam bas najboilje razumeoВампир је једина реч из српског језика која је општеприхваћена у свим светским језицима.У разним деловима словенског света вампир се назива и другим називима: вукодлак, лампир, лапир, вједогоња, једогоња, а најчешће - упир. Из ове последње може сазнати порекло речи вампир. Наиме, стари Словени су, као и већина старих народа, сматрали да ће, ако се тело мртвог човека не спали, његова душа остати заувек заробљена на овом свету и никад неће наћи мира. Зато су своје мртве подвргавали „третману“ у коме су их спаљивали на великој ломачи и тако их испраћали у „вечна ловишта“. Међутим, дешавало се (нарочито за време ратова или великих болести), да се тело неког страдалника уопште не пронађе и не испрати како доликује, што је, наводно, доводило до тога да несрећник убрзо почиње да устаје ноћу и убија људе. Све док се, не нађе неко ко ће га „почастити“ глоговим коцем
![]()
Čuveni grof Drakula, odnosno vlaški knez Vlad Cepeš, po čijem je liku čuveni Bram Stoker napravio svog još čuvenijeg Drakulu, nije bio prvi vampir! Ta titula, prema tvrdnjama nemačkog istoričara dr Petera Marije Krojtera, pripada - Srbima!
Krojter je doktorirao na temu „Verovanje u vampire u jugoističnoj Evropi“, a u svojim istraživanja došao je do podataka da prvi pisani dokumenti o toj temi potiču još iz vremena cara Stefana Dušana, u čijem se ukazu iz 1342. godine „sveštenicima zabranjuje sudelovanje u iskopavanju i spaljivanju leševa za koje se pretpostavljalo da imaju čarobne moći.“
Prema nalazima dr Krojtera, prvi konkretni slučaj o kojem postoje dokumenti je priča o Arnontu Pavlu iz Medveđe, koji se pominje u dokumentima iz 1731. i 1732. godine. Arnont je bio srpski hajduk, koji je posle smrti navodno postao vampir. Prema istom izvoru, u selu u okolini Svilajnca, desile su se četiri sumnjive smrti, a meštani su tvrdili da je krivac baš pokojni Pavle. Zbog toga su na predlog lokalnog iscelitelja, koji je ranije prisustvovao istim događajima, otvorili njegov grob, probili kolac kroz njegovo mrtvo telo i spalili ga. Isto su učinili sa telima žrtava.
http://www.alo.rs/vesti/29046/Prvi_vampir_je_bio_Srbin
![]()
![]()
Čuveni grof Drakula, odnosno vlaški knez Vlad Cepeš, po čijem je liku čuveni Bram Stoker napravio svog još čuvenijeg Drakulu, nije bio prvi vampir! Ta titula, prema tvrdnjama nemačkog istoričara dr Petera Marije Krojtera, pripada - Srbima!
Krojter je doktorirao na temu „Verovanje u vampire u jugoističnoj Evropi“, a u svojim istraživanja došao je do podataka da prvi pisani dokumenti o toj temi potiču još iz vremena cara Stefana Dušana, u čijem se ukazu iz 1342. godine „sveštenicima zabranjuje sudelovanje u iskopavanju i spaljivanju leševa za koje se pretpostavljalo da imaju čarobne moći.“
Prema nalazima dr Krojtera, prvi konkretni slučaj o kojem postoje dokumenti je priča o Arnontu Pavlu iz Medveđe, koji se pominje u dokumentima iz 1731. i 1732. godine. Arnont je bio srpski hajduk, koji je posle smrti navodno postao vampir. Prema istom izvoru, u selu u okolini Svilajnca, desile su se četiri sumnjive smrti, a meštani su tvrdili da je krivac baš pokojni Pavle. Zbog toga su na predlog lokalnog iscelitelja, koji je ranije prisustvovao istim događajima, otvorili njegov grob, probili kolac kroz njegovo mrtvo telo i spalili ga. Isto su učinili sa telima žrtava.
http://www.alo.rs/vesti/29046/Prvi_vampir_je_bio_Srbin
![]()