Valjam li?

Ocena rada moderatora...

• 1

glasova: 4 13,3%
  • 2

glasova: 0 0,0%
  • 3

• 4

• 5

glasova: 1 3,3%
  • 6

glasova: 1 3,3%
  • 7

• 8

glasova: 6 20,0%
  • 9

glasova: 6 20,0%
  • 10

glasova: 12 40,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda ti nisi los decko, ali se previse shlihtash ovoj grupici (pesma: "mala, mala, mala...grupa pe..ra....), koji coporativno (tako su valjda sigurniji u sebe) napadaju i vredjaju svakog ko nema isto misljenje kao i oni.

Takodje, dozvoljavas vredjanja na nacionalnoj osnovi, sa svih strana, sto je degute.....

Da li Valjas, i sta valjas, ne znam.......

PLESsitnihDEMONA:
Jomini,jel mogu ja malo da te ispljujem...cisto da ne kaze neko da je ovde jednoumlje? Zbog demokratije? :lol: A?

Ajmo onda, :lol: ma ovaj jomini....ma on nema.....on mi obrisa.....a ja lepo napisao mars u..... a on skinu, ne znam samo zasto i onaj analiticar to je jedan...... a u stvari nije, a lojavci sto oni.... a jomini kaze, ne moze da se tera u..... i banuje ga. I on sad sa pravom mu daje keca..... :lol: :lol: :lol:

billy_THE_kid:
Mozda ti nisi los decko, ali se previse shlihtash ovoj grupici (pesma: "mala, mala, mala...grupa pe..ra....), koji coporativno (tako su valjda sigurniji u sebe) napadaju i vredjaju svakog ko nema isto misljenje kao i oni.

Takodje, dozvoljavas vredjanja na nacionalnoj osnovi, sa svih strana, sto je degute.....

.......

ti sad nisi izvređao...mnogo si fin...

je li da te pitam,da li poznaješ možda lika sa nikom srebro?
mnogo ličite...

PLESsitnihDEMONA:
Slaninar? :lol:
Nista na Politici nije ocigledno.:lol:
Ma kakav slaninar, nisam ti ja lokal patriota ni po kojem pitanju.
Zvezda prijatelju, Zvezda! Jednom sam ovde pomenuo da sam sam, sa 17 godina otišao u Bari na finale KEŠ-a. Sam, bez igde ikoga i ičega... Behu to luda vremena...

Pa Jomini hvala na anketi.Od mene si dobio cistu jedinicu ,naravno.Moras da budes fleksibilan i da odstranis tvoju prizmu i pogled na svet tj. tvoje ne razumevanje odredjenih tema ne znaci da treba temu zakljucati.Ti si moderatopr politike a ne neceg drugoga,te moras prosiriti vidike na zadatu temu.......licno,protiv tebe nemam nista,tacnije ne bavim se tobom........

2 псд

баш сам хтео да предложим банцију да стави тармија као аватар,и сличку сам му нашао,а ти му мазнуо...
јеси видео не може човек да одбије моје сугестије,добро ће ми доћи тај утицај кад постане модератор :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back